agusia.26 Re: Do Eks 18.09.05, 19:21 Poczytałam parę waszych postów na samotnych, teksty waszych/tamtych byłych mogą zabić. Tylko pogratulować odwagi o odejściu i samodzielności. Szczerze Rozejm??? Odpowiedz Link
chalsia Re: Do Eks 19.09.05, 00:46 > Rozejm??? A to jakaś wojna była? Bo nie zauważyłam Chalsia Odpowiedz Link
naturella Re: Do Eks 19.09.05, 09:56 Agusia, jakoś Ci się fora mylą... Jak chcesz pisać do ex, to nie tutaj. Uwielbiam, jak ktoś wchodzi na forum, usłyszy, że gdzieś dzownią, ale nie bardzo wie, w którym kościele i wyciąga daleko idące wnioski na temat obu forów... Odpowiedz Link
leeya Re: Do Eks 19.09.05, 11:46 Nie ma wojny pomiedzy ex i next na TYM forum. Takze nie rozumiem propozycji rozejmu, ale OK, niech bedzie, nie bede juz pisala wrednie o alimentach.. A mialam takowa ochote. Leeya Odpowiedz Link
capa_negra Nie podskakuj !!!! 19.09.05, 12:00 Jak mówią że jest wojna to jest - nadstaw pyska )) Chalsia łapiesz się ???) Odpowiedz Link
ania_rosa Re: Nie podskakuj !!!! 19.09.05, 12:11 Tak, to jest własnie to, czego pragnę: "Zemsta, zemsta, zemsta na wroga. Z Bogiem, a jeśli nie, to i mimo Boga")))) rosa Odpowiedz Link
m-m-m Re: Do leeya 19.09.05, 12:29 Jak się czujesz leeya? swego czasu na samodzielnej znalazłam post Twój, że się na leczenie wybierasz i nic nam tu nie napisałaś. No, wolna wola oczywiście, ale myślałam, że jednak troszkę lubisz tu bywać i macochom też czasem coś skrobniesz. Odpowiedz Link
agusia.26 Re: Do Eks 19.09.05, 16:27 co do alimentów: wszystkie grabie grabia do siebie nie ma co języka strzępić, każdy swoje wie Odpowiedz Link