Dodaj do ulubionych

Proponuję

14.03.06, 00:29
Proponuję zaproponować jakiś nowy temat.Może lekki,miły i przyjemny dla
wszystkich? MOże jakiś banał oklepany ale uważam że to lepsze niż
rozdrabnianie,nie zawsze miłe, na czynniki pierwsze "najgorętszych"
dyskusji.Chyba nie o to tutaj chodzi żeby się pokłócić i nawzajem
urażać,prawda?Pewnie każda z Nas tutaj już swoje przykrości z racji bycia
macoszką,neksią,lub eksią już usłyszała w życiu.Tak mi się pomyślało o 0.30
we wtorek bo spać nie mogę z powodu zgagiwink Pozdrawiam serdecznie.
Obserwuj wątek
    • ciemnanocka Re: Proponuję 14.03.06, 08:52
      o jak milosmile
      Jestem za, bo sie zeźliłam tematem wałkowanym po stokroćsmile

na zgage wbrew pozorom kiszona kapusta i grejfrut dobrysmile

I bylam wczoraj na Chorze Aleksandrowa, na koncercie! wspaniale przezyciesmile
    • weronka77 Re: Proponuję 14.03.06, 09:22
      Ej chyba ten numer nie przejdzie..;-( Za dużo zapalczywości w dyskusjachwink
      Niemniej jednak warto spróbować ,choćby dla jednego postuwink A ja mam nadal
      zgagę mimo Rennie i innych badziewiwink
      • ciemnanocka Re: Proponuję 14.03.06, 10:04
        weronka, bo zgaga milym tematem nie jestsmile)))))
        • weronka77 Re: Proponuję 14.03.06, 10:10
          Masz rację-milej pokrytykowac innychwinkMOże w takim razie coś na zimy? W
          Krakowie śnieg i -4,a u Was?
          • ciemnanocka Re: Proponuję 14.03.06, 11:35
            w 3miescie zimno, snieg ale sloneczko tak wychodzi, wychodzi!
            • ajmj Re: Proponuję 14.03.06, 11:41
              haha, u nas śnieg.
              a dziś palnuję... pouczyc się z matematykiwink już wczoraj miałam pierwsze
              korepetycje u ... mojego M. Powiem Wam, ze jest niezły i ma Dużą wiedzę, ale
              sie chwalęwink
            • zonka77 Re: Proponuję 14.03.06, 11:44
              o,weronka, ja też z Krakowa.
              Zapalczywość zapalczywością bo temat był trudny a dla mnie bliski. Jestem
              ogólnie dość uczuciową osobą i łatwo się we mnie budzą emocje, wiem o tym. Ale
              to tylko forum i tylko dyskusja. Zawsze mozesz nie czytać i nie pisać smile
              Co do miłych tematów: moja córcia właśnie chyba śpiewa na przedszkolnym
              konkursie piosenkę o różowych żabkach i jestem dość przejęta. To taki konkurs
              między dziećmi , nie ma tam rodziców tylko dzieciaki z całego przedszkola więc
              nie chciałam robić córce "obciachu" i jako jedyna mama nad nią sterczeć ale
              ciekawa jestem okropnie jak jej poszło smile
              • sadelko_pimpka Re: Proponuję 14.03.06, 17:43
                Ja tez Krakowsmile
              • zonka77 Re: Proponuję 14.03.06, 17:46
                noo i malutka zajęła drugie miejsce smile
                konkurs był międzyprzedszkolny, nawet nie wiedziałam, myślałam że ty tylko
                dzieciaki z naszego przedszkola się bawią smile
                Przyniosłyśmy do domu całą siatę jakiś śmiesznych "nagród" oczywiście dla małej
                najwspanialszych na świecie big_grin
                • kleo1 Re: Proponuję 14.03.06, 17:46
                  ale fajnie pewnie jestes dumna smile
                  • zonka77 Re: Proponuję 14.03.06, 20:42
                    jestem smile To tylko zabawa i nic wielkiego ale bardzo lubię jak jej się coś uda
                    fajnie zrobić smile
                    • weronka77 Re: Proponuję 14.03.06, 23:06
                      A ja oglądam "Prosto w oczy" i mnie diabli biorą;-#
                    • mamaadama4 Re: Proponuję 14.03.06, 23:06
                      No proszę, dawno mnie tu nie było i okazauje się, że sporo osób z Krakowa się
                      pojawiło.
                      A jak chcecie temat łatwy i przyjemny to proszę bardzo - buty. hehe..
                      Przeglądam sobie od paru dni (w ramach przywoływania wiosny) jakie trendy mają
                      wiosną i latem obowiązywać i prawie zemdlałam widząc niebotyczne, koszmarne
                      koturny - do tego jakby drewniane w które mam obowiązkowo obuć moją stopę
                      jeżeli chcę być trendy. Koszmar jakiś. Do tego obowiązkowo muszę dorzucić na
                      górę cos koronkowego i złotego. No to ja jednak zostanę demodee.
                      • weronka77 Re: Proponuję 15.03.06, 00:10
                        Ja też przeglądałam trendy i doszłam do wniosku że sobie za pośrednictwem
                        znajomych w USA zamówie buty w Victoria's Secret.Dostałam ofertę na mail od
                        Gino Rossi i jestem rozczarowana po raz pierwszy w życiu;-(
                        • ciemnanocka BUTY SLUBNE 15.03.06, 08:15
                          a ja szukam butow slubnych, bialych, bez czubow. i kurcze nigdzie nie masad juz
                          powoli trace nadzieje, ze bede miala buty takie, jakie mi sie podobajasad
    • magret65 Re: Proponuję 15.03.06, 00:00
      Oj, Weronka, a mnie się widzi, że my wszystkie, z różnych powodów, często nie
      śpimy po nocach! Jednak bycie eksią, czy nexią to tak naprawdę nie łatwa
      sprawa! Eksie samotnie muszą borykać się z wszystkimi problemami. Natomiast
      nexie mają faceta, który dokłada do bagażu jeszcze swoje zmartwienia z
      przeszłości. Tak więc pchamy ten nasz wózek i próbujemy to wszystko jakoś
      poukładać.Chcemy, aby było ok, wszystkim dogodzić, a tak naprawdę, to ciągle
      coś nie wychodzi, coś nie gra, bo.... takie to już jest to życie!
      Dlatego tak bardzo mocno, z całego serca, życzę naszej Ciemnej Nocce, aby miała
      wspaniały ślub, udane, pełne radości wesele, gdzie nie będzie musiala troszczyć
      się o małe dziecko, nie będzie się zastanawiać, jak małą, delikatną dziewczynkę
      odbierają jej wszyscy goście, np jej rodzice i dalsza rodzina i jak ta malutka
      odnajduje się w tłumie obcych twarzy! Mam nadzieję, że będzie jej dane być
      radosną, w tym dniu tylko na sobie i partnerze skoncentrowaną, panną młodą.
      Tak, wierzę, że to będzie ich dzień, że oderwie się trochę od codzienności,
      problemów i wątpliwości, czy aby na pewno postępuje właściwie i jak to wszystko
      poukładać! Wiecie, tak sobie myślę, że po prostu czasem potrzeba nam trochę
      tego "zdrowego egoizmu". Po prostu pomyślenia tylko o sobie, aby naładować
      akomulatory. Jak my czujemy się dobrze, jesteśmy pogodniejsze i ... wypoczęte,
      to zyskuje na tym całe nasze otoczenie i świat wydaje się bardziej kolorowy! A
      podczas tej długiej zimy naprawdę optymizmu nam potrzeba!
      Serdecznie Wszystkie Was pozdrawiam. M
      • ciemnanocka Re: Proponuję 15.03.06, 08:16
        smile dziekuje za cieple slowasmile

tylko ja na boso do tego slubu pojde hihismile
        • weronka77 Re: Proponuję 15.03.06, 23:54
          Wejdż na www.victoriassecret.comi poglądaj.Może uda się zamówić przez
          znajomych? Fajne są
          • barbara001 Re: Buciorki 16.03.06, 21:00
            Ja tez miałam problem z butami do ślubu. Te,które były w miarę ładne kosztowały
            krocie, a reszta szkoda gadać, czubasy taaaaakie że hej. I szkoda mi było
            wywalić kupę kasy na białe lakiery, które założe tylko raz. I poszłam ja sobie
            dnia pewnego na bazar i kupiłam butki za 60 zł, dosyc ładne, wygodne. I lezą w
            szafie, jaki masz numer ( ja 38 )to może bym ci je oddała? Nie zniszczone, bo
            ja tylko na slubie i obiedzie w nich byłam.
            • weronka77 Re: Buciorki 17.03.06, 00:32
              JA chciałam wyciąć numer i iść w kaloszachwink Bo za diabła nie umiem na
              szpilach i pewnie gustownie bym się wykopyrtnęłą wybijając zęby.Ale babcia
              powiedziała że białych kaloszy raczej nie ma....;-( To w balerinkach poszłamwink
            • ciemnanocka Re: Buciorki 17.03.06, 07:08
              Ja niestety 40sad
              Ale faktycznie, same czuby, no koszmarek. Moze ja tez sie na ryneczek wybiore?
              Ale pewnie kwiecien...
              Ja juz stwierdzilam, ze mi zwisa za ile je kupie (no oczywiscie bez przesady),
              ale maja byc takie jakie mi sie podobaja...
              ech.
              mam nadzieje, ze znajde.
              Slub za 2,5 miesiaca a my jeszcze zaproszen nie mamy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka