Dodaj do ulubionych

Pomocy! Musze zrobić dowcip

18.03.11, 15:26
Kolega z pracy odbiera nową furę. Wiec planujemy jakiś dowcip, gdyz dysponujemy zapasowymi kluczami. Moje pomysly to

1. przestawienie samochodu w nocy
2. podrzucenie do schowka stringów i "używanej" prezerwatywy

albo

1. wykrecenie fotela pasażera
2. wykrecenie poduszki albo całej kierownicy
3. demontaz kilku bezpieczników

albo

no własnie, co jeszcze?
Obserwuj wątek
    • edek40 Re: Pomocy! Musze zrobić dowcip 18.03.11, 15:39
      > 1. przestawienie samochodu w nocy

Moze dostac zawalu

> 2. podrzucenie do schowka stringów i "używanej" prezerwatywy

A ma zone? A jak ma to, hm..., da jej sie wyjasnic ten dowcip

> 1. wykrecenie fotela pasażera
      > 2. wykrecenie poduszki albo całej kierownicy

A jak szczeli?

> 3. demontaz kilku bezpieczników

Niektore auta po takim zabiegu moga nie chciec ruszyc bez wizyty w ASO.

Od siebie skromnie dodam, ze kiedys porzadnym sznurkiem przywiazalem malucha LUBIANEJ nauczycielki do drzewa. A ze byl snieg, a sznurek porzadny, to ubaw mielismy przedni.
      • bassooner Re: Pomocy! Musze zrobić dowcip 18.03.11, 15:47
        wstawcie do środka, za kolumną kierownicy dmuchaną lalę, albo do bagażnika...

ale w sumie przestawienie jest najlepsze, ewentualnie takie przestawienie żeby samochód znalazł się w pobliżu miejsca pierwotnego zaparkowania, ale troszkę dalej, ewentualnie tyłem do przodu, ewentualnie drzwiami od strony kierowcy 5 cm od ściany, muru...
    • franek-b Re: Pomocy! Musze zrobić dowcip 18.03.11, 15:45
      Może po prostu zwykła sztuczna kupa na siedzeniu pasażera?
      • edek40 Re: Pomocy! Musze zrobić dowcip 18.03.11, 15:53
        > Może po prostu zwykła sztuczna kupa na siedzeniu pasażera?

Tak!!! Taki wyszukany dowcip zawsze jest swietny :)
        • bassooner Re: Pomocy! Musze zrobić dowcip 18.03.11, 15:59
          i napierdzieć śmierdzącym sprayem, żeby sztucznego kupala uwiarygodnić... może lepiej bedzie jednak postawić prawdziwego klocka?
          • bassooner Re: Pomocy! Musze zrobić dowcip 18.03.11, 16:00
            to znaczy "prościej"... ;-)))
            • franek-b Re: Pomocy! Musze zrobić dowcip 18.03.11, 16:13
              Obawiam się, że kolega może nie postrzegać tego w kategoriach świetnego dowcipu ;-)
            • emes-nju Re: Pomocy! Musze zrobić dowcip 18.03.11, 16:14
              Wcale nie jest prosto postawic kloca prosciej :-)
    • qqbek Re: Pomocy! Musze zrobić dowcip 18.03.11, 16:07
      typson napisał:

> Kolega z pracy odbiera nową furę. Wiec planujemy jakiś dowcip, gdyz dysponujemy
      > zapasowymi kluczami. Moje pomysly to
      >
      > 1. przestawienie samochodu w nocy
      > 2. podrzucenie do schowka stringów i "używanej" prezerwatywy

ad 1. dobry pomysł
      ad 2. jeszcze lepszy pomysł. Zwłaszcza jeżeli kolega wyposażony jest w żonę/dziewczynę. Jeszcze lepiej dowcip taki skonsultować z taką zawczasu, by wiedziała gdzie szukać i mogła bez pudła wyrazić swoje zgorszenie :)

> albo
      >
      > 1. wykrecenie fotela pasażera
      > 2. wykrecenie poduszki albo całej kierownicy
      > 3. demontaz kilku bezpieczników

Ad. 1
      Jak odepniesz fotel, odepnie się też czujnik zajętości fotela... może trzeba będzie do ASO podjechać, by skasować błąd.

Ad.2
      j.w.

Ad. 3
      j.w.

> albo
      >
      > no własnie, co jeszcze?

No nie wiem... zielony listek na tylną szybę, naklejka na zderzak "zatrąb jeśli jesteś szczęśliwy" (choć szybciej zadziała "...jesteś wkurzony"), odrobina oleju do wydechu, żeby dymił... no nie wiem...
    • dr.verte Re: Pomocy! Musze zrobić dowcip 18.03.11, 16:13
      zamordujcie jakiegos bezdomnego i wsadzcie mu zwloki do bagaznika
    • emes-nju Re: Pomocy! Musze zrobić dowcip 18.03.11, 16:17
      Bardzo dobrym dowcipem jest przykiszenie gdzies w aucie dwoch konserw.

Kolega bedzie jezdzil czujac narastaja frustracje w powodu halasliwego zawieszenia. W koncu odda auto do ASO i odbierze naprawione z adnotacja na fakturze, ze przyczyna usterki bylo napierdalanie Pasztetu Podlaskiego o Paprykarz Szczecinski ;-)
    • crannmer Re: Pomocy! Musze zrobić dowcip 18.03.11, 16:24
      VINCENT
      Tell me about it. I had the
      goddamn thing in storage three
      years. It's out five fuckin' days
      - five days, and some dickless
      piece of shit
      fucks with it.

LANCE
      They should be fuckin' killed. No
      trial, no jury, straight to
      execution.

VINCENT
      I just wish I caught 'em doin' it,
      ya know? Oh man, I'd give anything
      to catch 'em doin' it. It'a been
      worth his doin' it, if I coulda
      just caught 'em, you know what I
      mean?

LANCE
      It's chicken shit. You don't fuck
      another man's vehicle.
      • qqbek Re: Pomocy! Musze zrobić dowcip 18.03.11, 16:48
        crannmer napisał:

> LANCE
        > It's chicken shit. You don't fuck
        > another man's vehicle.

Też racja... ale skoro musi... mus to mus ;)
        Ja podałem jedynie te bardziej łagodne (co nie znaczy od razu "mniej dowcipne" opcje:)
    • typson Re: Pomocy! Musze zrobić dowcip 18.03.11, 17:04
      Najlepszy jest z bezdomnym :D Ale raczej niewykonalny

A ASO to nei problem - konsultowaliśmy to z chłopakami :)
    • x-darekk-x Re: Pomocy! Musze zrobić dowcip 18.03.11, 17:10
      folia i gazety?
      nieszkodliwe zupelnie a zabawy w deche
      www.youtube.com/watch?v=aoD6wzj-cA4
      confetti lub maka do nawiewow?
      www.break.com/index/girlfriend-gets-revenge-on-car-prank.html
    • sven_b Re: Pomocy! Musze zrobić dowcip 18.03.11, 17:40
      Spotkałem sie z dwoma dowcipami. W pierwszym koledzy z pracy napchali do auta wypełniacza ze styropianu (taki jakim wypycha się przesyłki 'fragile'). Wyglądało efektownie, ale drobiny styropianu jednak powczepiały się w pokrycie foteli. Było też dużo sprzątania.

W drugim zamówiono bardzo ładną panią w guście kolegi. Miała czekać w aucie i oznajmić, że jest w pakiecie. Tu było sporo śmiechu, bo kolega wstydził się wsiąść. Gdy poprosił ją by wysiadła powiedziała że dopiero za 2h chyba że zapłaci 250,-
    • pizza987 Re: Pomocy! Musze zrobić dowcip 18.03.11, 18:18
      Rubaszną zawartość schowka skonsultuj z jego wybranką/wybrankiem. Później takie kawały bardzo trudno wytłumaczyć i bywa że kończy się rozwodem/separacją.

Ja bym zadziałał tak jak ktoś wspominał: przywiązac do filara, słupa itp lub umiejetnie zaparkować na styk kilka innych samochodów zeby dało się wejść tylko przez bagażnik. Inna opcja ale wymagajaca sporo zachodu to zaparkowanie pojazdu na 4 koszach na śmieci, ale bez widlaka i rozsądnego operatora się nie obejdzie. Jezeli masz możliwość to obstaw kilkoma paletami dookoła zeby nie było jak wyjechać. Najlepiej z cementem lub innym ciężkim ustrojstwem.

Girlanda lub kokarda z papieru toaletowego z dołączonym wielkim różowym sercem.

Zrób zdjęcia i opublikuj tutaj jak juz dojdziecie do jakiegoś działania.
      • qqbek Re: Pomocy! Musze zrobić dowcip 18.03.11, 18:34
        pizza987 napisał:

> Rubaszną zawartość schowka skonsultuj z jego wybranką/wybrankiem. Później takie
        > kawały bardzo trudno wytłumaczyć i bywa że kończy się rozwodem/separacją.

Toteż delikatnie sugerowałem. Kawalerskie żarty są dobre dla kawalerów... w związkach nie ma żartów ;)

> Zrób zdjęcia i opublikuj tutaj jak juz dojdziecie do jakiegoś działania.

Za!
        • emes-nju Re: Pomocy! Musze zrobić dowcip 18.03.11, 18:44
          qqbek napisał:

> Kawalerskie żarty są dobre dla kawalerów... w związkach nie ma żartów ;)

Bo baby nie maja jaj :-P
          • qqbek Re: Pomocy! Musze zrobić dowcip 18.03.11, 20:38
            emes-nju napisał:

> Bo baby nie maja jaj :-P
            >

Ano właśnie... ale kawalerskie/sztubackie dowcipy robione nie-kawalerowi/uwiązanemu mogą przynieść więcej szkody niż pożytku przez to.
            Stąd moje delikatne ostrzeżenie.
            Na jednej z imprez, jeszcze w UK, u nas "na kwadracie" kumpel zostawił mi za jedną z szaf w sypialni przepocone/wyślizgane stringi swojej własnej kobiety... dwa tygodnie tłumaczyłem i nic nie uzyskałem... dopiero po tym czasie (widząc jak czarne chmury zbierają się nad moim związkiem) kumpel znalazł jaja i przyznał się do "niewinnego dowcipu".

Ja pierniczę takie "niewinne dowcipy" od tamtej pory :)
    • typson Plan 18.03.11, 18:56
      Więc jest kilka planów - również dzięki Waszym pomsłem

1. w niedziele wieczorem demontujemy fotel pasażera. Serwis mówił ze spoko, trzeba będzie pojechać na reset błędów ale ponieważ użytkownik nowej fury pracował pare lat z serwisami to jeszcze z niego będą się tam nabijać (poza tym, ze całe biuro będzie się śmiało) Więc beka do kwadratu
      2. Jeśli się nie uda w niedziele z przyczyn niezależnych od nas to w poniedziałek możemy przymierzyć się z tą mąką w nawiewach, problem jednak w tym, ze najlepiej byłoby zrobić przyczajkę z kamerą - zobaczymy, moze coś na szybko się wymyśli :D

ps
      dzis zeby typa ostudzić (był mocno podjarany) schowałem mu komórkę do obudowy kompa (mam w tym wprawe - zajmuje mi to jakieś 5 seunkd ze zdjęciem monitora z góry) ale niestety iphone sie poddał klatce faradaya no i nie mógł się do siebie dodzwonić, przez co zabawy było znacznie mniej :(

ale mysle, ze gdy znajdzie w poniedziałek rano prawy fotel na biurku to się ucieszy :)
      • tomek854 Re: Plan 18.03.11, 20:07
        w834.wrzuta.pl/sr/d/8yWLSto9Lnw/zwolennik_radia_maryja
        Taką nalepkę mu zróbcie na tylnej szybie ;-)
      • sherlock_holmes Re: Plan 18.03.11, 21:14
        a komórę do auta i jakiś podły dzwonek? np. piekielny krzyk,odgłos spuszczanej wody, ew. jakieś skrzypienie/stuki? to ostatnie byłoby wredne - jedzie - skrzypi, nagle cisza, potem znowu itd.
        Kiedyś były naklejki na szybę udające pękniętą szybę - załamałby się.
        • rudiger121 Re: Plan 18.03.11, 23:52
          no z tą komórą to jest prosty do zrobienia i dający wiele możliwości pomysł
          można by zmontować jakiś dzwonek np. zeby jakiś żeński głos mówił podczas jazdy coś w stylu 'ej kolego, pamiętaj żeby mnie najpierw dotrzeć' :P
    • rudiger121 Re: Pomocy! Musze zrobić dowcip 19.03.11, 00:09
      w samochodach które mają wycieraczkę tylnej szyby i spryskiwacze obu szyb zasilane z jednej pompki można zamienić wężyki wychodzące z pompki miejscami. wtedy gość odpala sprysk przedniej szyby a sika mu na tylną i odwrotnie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka