Dodaj do ulubionych

Jestem miszczem

18.08.11, 12:11
W stojącym na parkingu aucie wybuchła mi gaśnica:D Mam przepiękną białą tapicerkę w całym aucie. Na szczęście obyło się bez strat w sprzęcie. Czeka mnie tylko czyszczenie auta;)

W sumie nie wiem dlaczego wybuchło. Musiałem naruszyć zawleczkę i potem zadziałało ciśnienie. Auto stało 2 dni nieużywane, więc zauważyłem do dziś rano.
Obserwuj wątek
    • bassooner Re: Jestem miszczem 18.08.11, 12:22
      kiedyś siedziałem z moimi kumplami w Partnerze, na pace. jeden z nich usiadł na gaśnicy, puściła zawleczka i nam odpaliła w środku. na głośny syk i duszące opary, kierowca z pasażerem wybiegli w popłochu na zewnątrz, nas zostawiając. na pokładzie wybuchła panika, było nas tam czterech... nie mogąc znaleźć klamki, bo było ciemno nawoływaliśmy przepełnionymi żałością głosami "wypuśćcie nas! wypuśćcie nas!"... w końcu jeden przemógł strach i wypuścił nas... bylismy cali biali... ;-)))
      • ballbreaker Re: Jestem miszczem 19.08.11, 18:35
        no nie bylo sily zeby mi sie nie przypomnialo:

Do dyrektora cyrku przychodzi Sztukmistrz z Lublina i mówi tak:
        - Panie dyrektorze mam genialny, kontrastowy numer, na którym zarobimy kupę siana!
        - No wal pan o co chodzi.
        - Ale mówię panu, kontrastowy numer i mnóstwo kasy.
        - No na czym polega ten pana kontrastowy numer?
        - Otóż tak: arena jest pusta, ja stoję za kulisami i w tym czasie wtaczana jest na arenę beczka wypełniona gównem, w której zamontowane sa ładunki wybuchowe.
        - Ładunki wybuchowe? - dziwi się dyrektor
        - Tak. I ja zza kulis odpalam te ładunki i beczka wylatuje w powietrze. Gówno obryzguje wszystko: arenę, zwierzęta, ławki i ludzi. Wszystko ocieka gównem.
        - I co, i co? - dopytuje dyrektor
        - I wtedy wychodzę ja....
        ... cały w bieli.
        • franek-b Re: Jestem miszczem 19.08.11, 20:10
          Ja słyszałem to w wersji przychodzi Jarosław Kaczyński do dyrektora cyrku ;-)
          • ballbreaker Re: Jestem miszczem 19.08.11, 21:29
            nie przyszloby mi to chyba do glowy, ale musze powiedziec ze pasuje idealnie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka