krakus.mp 24.10.11, 21:11 www.youtube.com/watch?v=ztk1V4utYdA Nie wiem czy Tomkowi się też tak zdaje, ale uważam gościa za największego schowmena w Metallice. Jego sposób gry na basie i zachowanie na scenie robi wrażenie. :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krakus.mp Re: Robert Trujilo 24.10.11, 21:12 www.youtube.com/watch?v=tTo5GwyVIaQ&feature=related Odpowiedz Link
bassooner Re: Robert Trujilo 24.10.11, 21:17 podobnie duże wrażenie zrobił na mnie ostatnio ten basista z Japonii... w trakcie trwania utworu zmienia też kreację! www.youtube.com/watch?v=cmQvxfo75K0 Odpowiedz Link
tomek854 Re: Robert Trujilo 25.10.11, 02:28 No, już to widziałem. Ale kurde gra koleś nieźle, a w filmiku obok ma ośmiostrunową basówkę z podwójnymi strunami, nigdy takiej nie widziałem: www.youtube.com/watch?v=QMWUYMWlEyo&feature=related Odpowiedz Link
tomek854 Re: Robert Trujilo 25.10.11, 02:26 Cudze chwalicie, swego nie znacie kolego Krakusie: www.youtube.com/watch?v=v3b0fIgDy6E Ja generalnie jestem bardziej za takim basowym plumkaniem jak tutaj: www.youtube.com/watch?v=KtVtIePtap0&feature=related a jak już jestesmy przy wootenie: www.youtube.com/watch?v=YqmvO69eH4E&feature=related Odpowiedz Link