Dodaj do ulubionych

Dla lexusa szczególnie

08.04.14, 22:01
www.youtube.com/watch?v=X8uWRlsKJe0&list=RD4KWwTWo_IAI
Obserwuj wątek
    • lexus400 Re: Dla lexusa szczególnie 10.04.14, 13:54
      Dzięki krakusie, kurde nie mam czasu aby zasiąść i odsłuchać ale początek tzn. jakieś 10 sek. już mi się podoba:))
    • krakus.mp Tangerine Dream bis 11.04.14, 22:48
      www.youtube.com/watch?v=gThiMRFjUtk&list=RD4KWwTWo_IAI
      Ex muzycy TD.
      • krakus.mp Lex to miażdży 13.04.14, 18:37
        www.youtube.com/watch?v=aDzJ-5shdxw
        Ten kawałek chodzi za mną od wczoraj.
        :)))
        • lexus400 Re: Lex to miażdży 13.04.14, 21:56
          ....a za mną chodzą panele podłogowe, gniazdka, przełączniki, anemostaty, rury wentylacyjne, plafoniery, kinkiety, prysznice, silikony akrylowe i wszystkie inne tysiące gówien włącznie ze szczotkami do kibli, mydelnicami, wieszakami listwami i ch.....j wie co jeszcze do wykończenia budynku.
          • dr.verte Re: Lex to miażdży 13.04.14, 22:25
            przerobilem pare remontow i adaptacji i wiem ze to nie sa proste sprawy
            a zalozonia budzetowe sa korygowane wylacznie w gore , czasem ostro

jednak myslalem ze szybciej sie z tym uwiniesz
            • lexus400 Re: Lex to miażdży 13.04.14, 23:56
              Też tak myślałem, jednak aura skorygowała plany a wykonawcy wylewek, tynków gipsowych, CO i kanalizacji też zrobili małe opóźnienie a poza tym aura nie sprzyjała schnięciu ścian pomimo przeciągów, że łeb urywało. Sama wykończeniówka to jak wiadomo maskowanie wcześniejszych niedociągnięć a poza tym wyskoczyły mi prace, których nie brałem pod uwagę a które zabrały około 1,5 miesiąca w sumie. Z racji sporo przekroczonego budżetu sam robię wiele rzeczy z pomocą żony tylko no ale już widzę światełko w tunelu;D
              • tomek854 Re: Lex to miażdży 14.04.14, 13:46
                Trzymamy kciuki!
                • lexus400 Re: Lex to miażdży 14.04.14, 15:07
                  tomek854 napisał:

> Trzymamy kciuki!

Oj przydadzą się, nie śmiałem prosić w takich sprawach;D
                  • lobuzek1 Re: Lex to miażdży 15.04.14, 21:09
                    Przecież masz z automatu, więc, nie musisz prosić o kciuki:-)
          • krakus.mp Re: Lex to miażdży 16.04.14, 19:47
            lexus400 napisał:

> ....a za mną chodzą panele podłogowe, gniazdka, przełączniki, anemostaty, rury
            > wentylacyjne, plafoniery, kinkiety, prysznice, silikony akrylowe i wszystkie in
            > ne tysiące gówien włącznie ze szczotkami do kibli, mydelnicami, wieszakami list
            > wami i ch.....j wie co jeszcze do wykończenia budynku.

Tak tylko zapodalem, bo wiem że mamy podobne gusta muzyczne.
            Szkoda że jesteś taki zarobiony. :(

Ja generalnie mam prawie wszystko w czterech literach, więc często robię to co sprawia mi frajdę. Ostatnio leżaczek, książeczka w rękach i słuchawki na uszach. I tak zabijam czas bo życie jest krótkie i szkoda czasu na uganianie się za dobrami materialnymi.
            Mam prawie wszystko więc teraz dbam o zdrowie i dobre samopoczucie. :)
            • lexus400 Re: Lex to miażdży 16.04.14, 23:58
              No tak krakusie tak można jak się ma dochody a jak się nie ma dochodów ŻADNYCH od 8 miesięcy to niestety nie można mieć wszystkiego w dupie :))
            • dr.verte Re: Lex to miażdży 17.04.14, 00:37
              krakus.mp napisał:

> Ja generalnie mam prawie wszystko w czterech literach, więc często robię to co
              > sprawia mi frajdę. Ostatnio leżaczek, książeczka w rękach i słuchawki na uszach
              > . I tak zabijam czas bo życie jest krótkie i szkoda czasu na uganianie się za d
              > obrami materialnymi.
              > Mam prawie wszystko więc teraz dbam o zdrowie i dobre samopoczucie. :)

Nic tylko gratulowac . Ale gdzie jest tak fajnie , zostales szefem Zwiazku Zawodowego
              czy jak?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka