bassooner 02.11.15, 13:25 oglądaliśmy wczoraj rodzinnie filmik Życie Pi i w najważniejszym momencie, kiedy główny bohater opowiada co się naprawdę stało wydarzyło się to: LINK i naprawdę siedzieliśmy z rozdziawionymi japami patrząc na szkiełko... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiges_wiz Re: opadła mi koparka 02.11.15, 13:44 ja nie oglądam kanałów gdzie przerywają reklamami. nawet dzieci przekonały się do napisów ;) Odpowiedz Link
bassooner Re: opadła mi koparka 02.11.15, 14:32 wiesz... przypadkowo trafiliśmy na ten film i się wkręciliśmy w niego... ale przecież nie o reklamy tutaj poszło... no przynajmniej nie o te co przerywają emisję filmu. Odpowiedz Link
tiges_wiz Re: opadła mi koparka 02.11.15, 15:32 wiem o co poszło :) nie ten dźwięk co powinien poszedł w ważnym momencie :) ale nie miałem szans obejrzeć w tej wersji :) Odpowiedz Link
dr.verte Re: opadła mi koparka 02.11.15, 18:38 od kiedy wyzwolilem sie z umowy z NC+ nie ogladam telewizji wogole , jakos nie tesknie oczywiscie gdybym mial dzieci to kupilbym zwykly dekoder zeby poogladaly Piatek z Pankracym , Pi i Sigme czy czy tam Kulfona i Monike Odpowiedz Link
bassooner Re: opadła mi koparka 02.11.15, 21:15 kupilbym zwykly dekoder zeby poogladaly Piatek > z > Pankracym , Pi i Sigme czy czy tam Kulfona i Monike _______________________________________________________________________ żeby pooglądać te seriale musiałbyś zakupić jakiś specjalny dekoder który łapie fale wysłane ze dwadzieścia late temu ;-) Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: opadła mi koparka 03.11.15, 00:08 Swego czasu, kiedy junior był w stadium rozkosznego szkraba podkurwiłem się na Polsat do tego stopnia, że wysmarowałem skargę do KRRiT. Wrzucili mianowicie w środek Kubusia Puchatka zwiastun z krwawymi rozwałkami z Die Hard.... (jakoś tak na święta to było) Odpowiedz Link