bassooner Re: akcja- reakcja 04.03.16, 15:27 albo jestem za mało kumaty albo nie bardzo rozumiem te symbole... co oznacza: ta ręka, ten gościu w okularach i ten król? Odpowiedz Link
mrzagi10 Re: akcja- reakcja 04.03.16, 16:10 To są elementy animacji z Latającego Cyrku Monty Pythona. Odpowiedz Link
lexus400 Re: akcja- reakcja 06.03.16, 21:38 No to jest nas dwóch niekumatych :) Nawet z wyjaśnieniem mrzagiego nie kumam o co kaman, sorry mrzagi widocznie jakiś tępy jestem ale to pewnie dlatego, że jestem dzisiaj bez drinka a nawet bez piwa:) Odpowiedz Link
bassooner Re: akcja- reakcja 07.03.16, 08:24 ok. teraz rozumiem... dziwne bo oglądałem wszystkie odcinki cyrku, do tego wszystkie filmy tej ekipy a nie skojarzyłem... widać pamięć już nie ta ;-( Odpowiedz Link
mrzagi10 Re: akcja- reakcja 07.03.16, 15:18 Jeszcze o to chodzi, że news o nadciągającej premierze i ujawniający plakat filmu pojawił się w internetach 4 marca rano, i niemal w okamgnieniu ta przeróbka z bloga DlaczegoNieNapalm, którego to autor publikuje wyborne obrazki- co soczystsze werbalne kwiaty "ekspertów" smoleńskich wmontowane w sceny LCMP (ostatnio repertuar wzbogacił się o przemyślenia wulkanizatorów śledczych.) Odpowiedz Link