Dodaj do ulubionych

Ciekawe czy kiedys juz spotkalismy sie na drodze

20.11.04, 19:15
Czytam ktorys juz dzisiaj z koleji watek, post, etc. Kazdy skads wrocil lub
gdzies bedzie jechal i naszla mnie wlasnie taka mysl. Ciekawe, czy kiedys juz
ktos z nas, nieswiadomie spotkal sie na drodze: mijajac sie, wyprzedzajac,
jadac za soba lub rowno sasieddnimi pasami... :) koniec...

Pozdrawiam
Wobi
Obserwuj wątek
    • mejson.e Re: Ciekawe czy kiedys juz spotkalismy sie na dro 20.11.04, 19:47
      Żadna Thalia spotkana na drodze nie utkwiła mi w pamięci, więc albo nie
      spotkaliśmy się, albo jechałeś tak, że w niczym nie nie "podpadłeś".

Zauważyłem, że najłatwiej zapamiętujemy samochody (nie kierowców), które w jakiś
      wybitny sposób nam się naraziły, a tych, którzy jeżdżą normalnie nie
      zapamiętujemy, choć na pewno ich zauważamy.

Ja jeżdżę regularnie od Marek do Janek i dalej, więc jeśli jakiś czerwony Panda
      z dużym logiem firmy transportowej spotkany na tej trasie utkwi Ci w pamięci, to
      mogę być ja.
      Ale może to być też inny z kilkudziesięciu z naszej floty...

A swoją drogą, fajnie byłoby "wyłapać" się z anonimowego tłumu.
      Może jakieś naklejki na zderzak?

Pozdrawiam,
      Mejson
      --
      "Ruch jest przyczyną wszelkiego życia."
      (Leonardo Da Vinci)
      • ernest_linnhoff Re: Ciekawe czy kiedys juz spotkalismy sie na dro 20.11.04, 20:38
        mejson.e napisał:

> Może jakieś naklejki na zderzak?

Fajny pomysł :) Nalepka na szybe, zderzak, albo podkladka pod tablice :)

miałbym tak: "Forum Automobil - Ernest" ;)
        • sherlock_holmes Re: Ciekawe czy kiedys juz spotkalismy sie na dro 20.11.04, 20:46
          Jestem za! Jeśli ktoś mógłby coś takiego zrobić, myślę, że każdy by te parę zł poświęcił żeby nie być anonimowym
          Spytam brata, który sporo drukuje na foliach - ile by cosik takiego kosztowało. Ktoś ma pomysł na wygląd naklejki? :)
          • wo_bi Re: Ciekawe czy kiedys juz spotkalismy sie na dro 20.11.04, 21:18
            sherlock_holmes napisał:

> Jestem za! Jeśli ktoś mógłby coś takiego zrobić, myślę, że każdy by te parę zł
            > poświęcił żeby nie być anonimowym
            > Spytam brata, który sporo drukuje na foliach - ile by cosik takiego kosztowało.
            > Ktoś ma pomysł na wygląd naklejki? :)
            >

Piszac posta, przemknela mi taka mysl, z naklejka. :)

Ooo tak nieoficjalnie, znalazlem miejsce, moze nie najlepsze ale zawsze, na
            strone. W przyszlym tygodniu przedstawie juz gotowa strone (kurde, ja to sie
            chyba nudze;) ). Stronka bedzie, hmm z podstwowa, ale zawsze, mozliwoscia
            adnminowania przez WWW. Wiec admini forum beda mogli dodawac sami informacje,
            zdjecia itp. (pojemnosc konta 200MB) Nie ma MySQL ale jest PHP. Chcialem
            wykorzystac serwer ftp, ale przyznam szczerze, ze mam problem maly z dawaniem
            linkow, do niego... Ale jeszce sie nad tym zastanowie. :)

Pozdrawiam
            Wobi
          • whiteblue Re: Ciekawe czy kiedys juz spotkalismy sie na dro 20.11.04, 22:29
            Na twoim miejscu nie naklejałbym czegokolwiek na samochodzie co zdradziłoby cię
            jako posiadacza własnego forum.Podobnie jak greenblack, h.i.p., krakus,i paru
            innych, jesteś jedną z mniej lubianych postaci na forach.Czy chciałbyś kiedyś
            zobaczyć swoje auto na parkingu z porysowaną karoserią? Ja też z tego samego
            powodu nie nakleiłbym nigdy jakiejkolwiek nalepki, która zdradziłaby mnie na
            drodze.
            Co innego umówione spotkanie.Chociaż po niedawnym incydencie, obawiałbym się
            awantury.
            • sherlock_holmes Re: Ciekawe czy kiedys juz spotkalismy sie na dro 20.11.04, 22:38
              Słusznie prawicie kolego - poważnie. Faktycznie nasze forum czyta sporo osób niezalogowanych i nie każda z tych osób jest nastawiona pozytywnie...
              Co do spotkania - my nie agriesory :)
              To tak, jak w tym dowcipie:
              Arabscy terroryści uprowadzili mały samolot, w którym lecieli Amerykanin i Rosjanin. Przywódca terrorystów o imieniu Abdul pyta Amerykanina:
              - Jakie jest twoje ostatnie życzenie?
              - Chciałbym zjeść hot-doga i napić się Coca-coli.
              Amerykanin dostał to, co chciał.
              - A jakie jest twoje życzenie? - Abdul pyta Rosjanina.
              - Kopnij mnie z całej siły w d... .
              Abdul kopnął Rosjanina, ten błyskawicznie uwolnił ręce z więzów, wyciągnął z kieszeni pepeszę i jedną serią zabił wszystkich terrorystów.
              Zdziwiony Amerykanin pyta:
              - Dlaczego nie zrobiłeś tego wcześniej?
              - Ruskie nie agriesory!
              • whiteblue Re: Ciekawe czy kiedys juz spotkalismy sie na dro 20.11.04, 22:48
                sherlock_holmes napisał:

> Słusznie prawicie kolego - poważnie. Faktycznie nasze forum czyta sporo osób
                ni
                > ezalogowanych i nie każda z tych osób jest nastawiona pozytywnie...
                > Co do spotkania - my nie agriesory :)
                > To tak, jak w tym dowcipie:
                > Arabscy terroryści uprowadzili mały samolot, w którym lecieli Amerykanin i
                Rosj
                > anin. Przywódca terrorystów o imieniu Abdul pyta Amerykanina:
                > - Jakie jest twoje ostatnie życzenie?
                > - Chciałbym zjeść hot-doga i napić się Coca-coli.
                > Amerykanin dostał to, co chciał.
                > - A jakie jest twoje życzenie? - Abdul pyta Rosjanina.
                > - Kopnij mnie z całej siły w d... .
                > Abdul kopnął Rosjanina, ten błyskawicznie uwolnił ręce z więzów, wyciągnął z
                ki
                > eszeni pepeszę i jedną serią zabił wszystkich terrorystów.
                > Zdziwiony Amerykanin pyta:
                > - Dlaczego nie zrobiłeś tego wcześniej?
                > - Ruskie nie agriesory!
                >
                Wychodzi na to że niby ja agresor?
                Jako ciekawostkę powiem ci to, że sam niecierpię greenblacka.Jakeś detektyw, to
                resztę sobie dokombinuj.
                mam niezły ubaw z ciebie,kiedy wypisujesz te brednie o mnie i grenblacku.:)))))
                • whiteblue Re: Ciekawe czy kiedys juz spotkalismy sie na dro 20.11.04, 22:49
                  PS.
                  Dlatego ma dwukolorowego nicka.
                  • whiteblue Re: Ciekawe czy kiedys juz spotkalismy sie na dro 20.11.04, 22:52
                    Swoją drogą, faktycznie można wydrukować w formie naklejki, rozpoznawalne wśród
                    samych swoich logo automobila.Naklejone w miejscu umówionym za pomocą poczty.
                    Fajnie byłoby spotkać się przypadkiem na DRODZE.
                • sherlock_holmes Re: Ciekawe czy kiedys juz spotkalismy sie na dro 21.11.04, 08:07
                  To, że GB występował w dwóch osobach (choć w szczytowym okresie było ich więcej :) ) wie chyba każdy.

I powiedz jeszcze, że nie byłeś jedną z osób tworzących GB - choćby po tym jak sie odkryłeś tutaj:
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14718&w=16053256&a=16060764
                  A tu mnie nawet pochwaliłeś:
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14718&w=15807175&a=16063784
                  A na temat połączenia białego z niebieskim też pisałem - że jest baaardzo charakterystyczne. szczególnie wśród samochodów rozpływających się w powietrzu (jeśli mam rację, będziesz wiedział o co mi chodzi) :)
                  • whiteblue Wnioski sam wyciąg. 21.11.04, 09:17
                    A na temat połączenia białego z niebieskim też pisałem - że jest baaardzo chara
                    > kterystyczne. szczególnie wśród samochodów rozpływających się w powietrzu
                    (jeśl
                    > i mam rację, będziesz wiedział o co mi chodzi) :)
                    Nie wiem co masz na myśli, daję słowo honoru.
                    Nie jestem greenblackiem.Nigdy nie powiedziałem tego.
                    Natomiast naśladowałem jego styl pisania i wypowiedzi, aby udowodnić wam i
                    sobie że greenblack nawet jak wypowiada się w sposób kulturalny, jest atakowany
                    przez parę osób rylko dlatego że jest greenblackiem.Znienawidzonym
                    greenblackiem.Prawie każde wejście greenblacka na automobila,prędzej czy
                    później kończyło się atakiem na niego z twojej strony i paru tobie
                    podlizujących się kolesi.
                    Udowodniłem też że nicek dwukolorowy, obojętnie w jakiej barwie, zawsze kojarzy
                    się z greenblackiem.
                    Ale greenblack i tak jest górą.Mam świadomosć tego, że czyta automobila i
                    widział wypowiedzi które go szkaliły.Nie zareagował na to i dlatego ma u mnie
                    plusa.Wielkiego plusa.
                    Dla jasności dodam,że to co pisał whiteblue o sobie jest spreparowane pod
                    greenblacka i miało służyć tylko do osiągnięcia przeze mnie zamierzonego celu.A
                    celem moim była zabawa w kotka i myszkę z tobą sherlocku.Dałeś się sprowokować
                    i przyznam że miałem niezły ubaw.Przypuszczam ze greenblack tak się nie bawił,
                    ale pewnie śledził rozwój całej zabawy.
                    Wniesek z tego jest następujący.
                    Gdy pisałem na innych forach jako whiteblue, nikt nie dopieprzał się do mnie w
                    taki sposób jak na automobilu.Nie zaprzeczysz chyba,że podejrzewając mnie jako
                    greenblacka,starałeś się za wszelkącenę wbić mi szpileczkę d tyłek.
                    Przypuszczam też że jakikolwiek dwukolorowy nicek, pojawiający się na
                    automobilu będzie się tobie kojarzył z greenblackiem.W przecież tak nie musi
                    być.
                    Pozdrawiam.
                    • sherlock_holmes Re: Wnioski sam wyciąg. 21.11.04, 11:22
                      Wszystko ładnie i pięknie - tyle że:
                      - na początku chciałem wybadać grunt i stąd moje aluzje nt. Audi A8. Skoro je potwierdziłeś, a potem jeszcze sam napisałeś że to auto służbowe - czym ostattecznie potwierdziłeś domysły
                      - nikt cię pierwszy nie atakował - a nie spodziewaj się, że na chamskie zagrywki nikt nie będzie reagował. Jeśli uważasz, że masz prawo obrażać innych ludzi bo takie jest twoje widzimisię, idź na forum, gdzie to ludziom odpowiada. Na Automobilu każdy ma prawo do własnego zdania - ale przy zachowaniu reguł obowiązujących w każdym normalnym społeczeństwie
                      - po trzecie - dwukolorowy nick jedynie skłonił mnie do sprawdzenia czy jesteś tym "lepszym" z Greenblacka. A uwierz mi, że nawet gdybyś miał nick "jan.kulczyk" albo "zenek.z.pierdziszewa" czy też "kowalski", twje wypowiedzi potraktowane byłyby tak samo jak WB czy GB. Takie silenie się na studium psychologiczne jakoś ci nie wyszło...
                      PS. Na 99% już wiem jaki jest twój prawdziwy nick - ale to pozostaawię sobie - bo i tak zaprzeczysz :)
                      PS2. Nie prościej zamiast być polinickowcem i prowokować, pisać normalnie i nie obrażać innych?
                      • whiteblue Re: Wnioski sam wyciąg. 21.11.04, 11:42
                        sherlock_holmes napisał:

> Wszystko ładnie i pięknie - tyle że:
                        > - na początku chciałem wybadać grunt i stąd moje aluzje nt. Audi A8. Skoro je
                        p
                        > otwierdziłeś, a potem jeszcze sam napisałeś że to auto służbowe - czym
                        ostattec
                        > znie potwierdziłeś domysły

Służbowych A8 jest wiele.

> - nikt cię pierwszy nie atakował - a nie spodziewaj się, że na chamskie
                        zagrywk
                        > i nikt nie będzie reagował.

Proszę napisz, jakie to chamskie odzywki użyłem wobec kogokolwiek z tego forum,
                        nie licząc ostatniej mojej wypowiedzi o obszczymurkach.:)))
                        Napisz koniecznie.

Jeśli uważasz, że masz prawo obrażać innych ludzi b
                        > o takie jest twoje widzimisię, idź na forum, gdzie to ludziom odpowiada. Na
                        Aut
                        > omobilu każdy ma prawo do własnego zdania - ale przy zachowaniu reguł
                        obowiązuj
                        > ących w każdym normalnym społeczeństwie

Co na taką wypowiedź powiedziałaby tralalumka, co powie krakus, grenblack,co
                        powie paru ludzi z auto moto.
                        Czy tu nie kumasz czaczy, że to twoje wypowiedzi często prowokują do obrony,
                        którą to najlepszy bywa atak.Nie wyznaję zasady,oko za oko ....
                        Ale ty ją wyznajesz, bez względu na konsekwencje.Kreujesz się na strażnika
                        dobrych manier, a często sam o nich zapominasz.

> - po trzecie - dwukolorowy nick jedynie skłonił mnie do sprawdzenia czy
                        jesteś
                        > tym "lepszym" z Greenblacka.

Greenblack jest jeden.

A uwierz mi, że nawet gdybyś miał nick "jan.kulczy
                        > k" albo "zenek.z.pierdziszewa" czy też "kowalski", twje wypowiedzi
                        potraktowane
                        > byłyby tak samo jak WB czy GB. Takie silenie się na studium psychologiczne jak
                        > oś ci nie wyszło...
                        Stary, przyznaj się że dałeś się nabrać. Miej honor i odwagę.

> PS. Na 99% już wiem jaki jest twój prawdziwy nick
                        koleżanka hakerka pomogła?

- ale to pozostaawię sobie -
                        > bo i tak zaprzeczysz :)

Dlaczego masz zostawić sobie? Napisz na moją skrzynkę.Albo potwierdzę,albo
                        zaprzeczę.Napiszę prawdę,do twojej wiadomości.
                        Ja też znam od dawna twoje inne nicki.Używasz ich na róznych forach, również na
                        własnym.

> PS2. Nie prościej zamiast być polinickowcem i prowokować, pisać normalnie i
                        nie
                        > obrażać innych?

Jasne że prościej.Ale wtedy nie miałbym takiego ubawu jak ostatnio.
                        Poza tym jak każdy będzie używał tylko swojego,prawdziwego nicka i nie będzie
                        prowokował do agresji, wtedy i ja będę pisał pod swoim dawnym nickiem.
                        >
                        • sherlock_holmes Re: Wnioski sam wyciąg. 21.11.04, 12:12
                          whiteblue napisał:

> Służbowych A8 jest wiele.

No jasne, a to że GB i WB mają służbowe A8 Quattro, to już tylk ozbieg okoliczności...

> Proszę napisz, jakie to chamskie odzywki użyłem wobec kogokolwiek z tego forum,
                          >
                          > nie licząc ostatniej mojej wypowiedzi o obszczymurkach.:)))
                          > Napisz koniecznie.

No cóż, jeśli uważasz, że kogoś można obrazić mówiąc "obszczymurek" lub (przykłądowo) "ty ch..u", to nie ma więcej pytań.

> Co na taką wypowiedź powiedziałaby tralalumka, co powie krakus, grenblack,co
                          > powie paru ludzi z auto moto.

Biedny Tralalumpek, ona tylko żartowała z kogoś, kto nie był w stanie związać końca z końcem. Reszty nie będę dopiysywał, bo nie chcę przekroczyć granicy dobrego smaku.

> Greenblack jest jeden.

Teraz już tak.

> Stary, przyznaj się że dałeś się nabrać. Miej honor i odwagę.

Dobrze, przyznaję: myślałem, że WB to nowy nick GB - w czym wydatny twój udział. Czego sie jednak spodziewałeś, skoro sam się mocno starałeś aby to uwiarygodnić? Nie mam w zwyczaju mysleć, że każdy człowiek jest oszustem.

> > PS. Na 99% już wiem jaki jest twój prawdziwy nick
                          > koleżanka hakerka pomogła?

Do twojej wiadomości - koleżanka hakerka już nie mieszka we Flensburgu - to raz. A dwa - nadal nie zmieniła gustu.

> Dlaczego masz zostawić sobie? Napisz na moją skrzynkę.Albo potwierdzę,albo
                          > zaprzeczę.Napiszę prawdę,do twojej wiadomości.

Nie napiszę bo ci nie ufam. Kłamiesz kiedy ci sie podoba, przez co nie jesteś wiarygodny.

> Ja też znam od dawna twoje inne nicki.Używasz ich na róznych forach, również na własnym.

No fakt - czasem udaje mi się cos napisać jako Auto.mobil - potem jednak dodaję że to ja. Nie mam żadnego innego konta na Gazecie - jesli chcesz to wierz, jeśli nie - twoja sprawa.
                          A na innych forach? Piszę tylko tu i czasem na Samochodziku. Przykro mi, że wszędzie mnie widzisz. Zaraz, któs chyba pisał że to ja wszędzie widzę Greenblacka...

> Jasne że prościej.Ale wtedy nie miałbym takiego ubawu jak ostatnio.

No cóż, różne są zabawy. Jednych bawi ciągnięcie dziewczynek za warkocze, innych podkłądanie nogi, jeszcze innych obrażanie ludzi. Ubaw jak cholera.

> Poza tym jak każdy będzie używał tylko swojego,prawdziwego nicka i nie będzie
                          > prowokował do agresji, wtedy i ja będę pisał pod swoim dawnym nickiem.

Jeśli masz coś do mnie, napisz mi na privie, a nie obrażaj innych forumowiczów, o których myślisz że to ja.
                          • whiteblue Ja Ci nie wróg 21.11.04, 18:30
                            Skoro już wiesz że nie jestem greenblackiem, to przestań mnie traktować jak
                            wroga.
                            Jestem jaki jestem.Gdy mnie coś wk...ia, to piszę o tym i nie owijak dypy
                            szalikiem.
                            • sherlock_holmes Re: Ja Ci nie wróg 21.11.04, 19:15
                              To bardzo się cieszę. Przestań więc widzieć w każdym mnie. SH jest jeden :) (na szczęście :P )
                              PS. Naprawdę nie mam żadnych klonów.
                              • tomek854 Re: Ja Ci nie wróg 21.11.04, 19:48
                                Hmmm. czy on się już nie pożegnał? Pożegnał się... Ale wrócił..

No i miałeś rację SH... Czy niestety - to się jeszcze okaże...
                                • whiteblue Re: Ja Ci nie wróg 21.11.04, 23:16
                                  tomek854 napisał:

> Hmmm. czy on się już nie pożegnał? Pożegnał się... Ale wrócił..
                                  Słowo żegnam jest używane zazwyczaj wtedy gdy ktoś chce kogoś pożegnać.
                                  Nie musi oznaczać bezpowrotnego odejścia.
                                  Nic do ciebie nie mam chłoptasiu, więc nie czepiaj się mnie, jak wodorost
                                  okrętu.
                                  No i miałeś rację SH... Czy niestety - to się jeszcze okaże...
                                  >
                                  >
                                  Zakończ te podchody i traktujmy się z szacunkiem.
                                  Uważasz się za kulturalnego gościa,więc to okaż.
                                  • tomek854 Re: Ja Ci nie wróg 22.11.04, 01:21
                                    To i dobrze, bo ja wrogow nie szukam.
                                    Szacunku jednak kazdy ma u mnie na tyle, na ile sobei zasluzyl

Przyzbnam jednak uczciwie, ze od czasu kiedy napisalem tego posta przeczytalem inne twoje watki, co dowodzi, ze nie wpadasz tu tylko po to, zeby jątrzyć i dogryzać, jak mi to wyglądało. Więcej konstruktywnych dyskusji bez personalnych wycieczek, a szacunku przybędzie ( choć dużo będziesz musiał jeszcze popracować, chłoptasiu :P )
                                    • sherlock_holmes Re: Ja Ci nie wróg 22.11.04, 06:21
                                      Najśmieszniejsze jest to, że WB mysli, że Ty to ja :)))
                                      Ciekaqwe jakim cudem teleportowałem się do Wrocławia, pomijając już fakt, że wczorajszy wieczór spędziłem na "uroczym" spotkaniu z panią o imieniu Surila (konkretnie Backdoor.Win32.Surila - pięknie wlazła w pliki systemowe i wszystko się wyłożyło do dezynsekcji).
                                      Ile jeszcze mam klonów i w jakich miastach?
                                      • tomek854 Re: Ja Ci nie wróg 22.11.04, 12:44
                                        Ty to ja? Skor tak, SH, to powinienes podac mi numer swojego/naszego konta :)
                                      • ernest_linnhoff Re: Ja Ci nie wróg 22.11.04, 14:12
                                        sherlock_holmes napisał:

> Ile jeszcze mam klonów i w jakich miastach?

Podejrzewa się każdego... Nawet jak przemknie motocyklista na motorze
                                        oznaczonym SHL... A wiadomo??? Może te "L" dodał dla zmyłki.... ;-)))
              • krakus.mp Naklejka. 21.11.04, 21:14
                Witam.
                Pomysł z identyfikatorem mi się bardzo podoba.Ale trzeba się zastanowić co
                miałoby to być.Myślę ze naklejka, bo podkładka pod tablicę to dyży koszt
                zrobienia (napisania tekstu) i mało czytelna na drodze z dalszej odległości.
                Trzeba zaprojektować logo, np z wizerunkiem dawnego automobilu w postaci Forda
                T.
                Potem rozesłać wśród zainteresowanych i gotowe.
                Pozdraweiam.
                PS.
                Kiedyś miałem ochotę napisać sobie na zderzaku "krakus.mp", ale w porę się
                opamiętałem.Czasem jeżdżę na zloty tjuninkofe (tuningowe) na lotnisko w
                Czyżynach.A tam gości różna wiara.Nawet ta, z której tak często się naśmiewam
                na forach.Czyli przedstawiciele pierdzącej tandety w postaci wsiowego tjuninka.
                • whiteblue Re: Naklejka. 21.11.04, 23:09
                  krakus.mp napisał:
                  Trzeba zaprojektować logo, np z wizerunkiem dawnego automobilu w postaci Forda
                  > T.
                  Koniecznie z sherlockiem holmesem za kierownicą który w meloniku siedzi i pali
                  fajkę.

Kiedyś miałem ochotę napisać sobie na zderzaku "krakus.mp", ale w porę się
                  > opamiętałem.
                  Boisz się tuningowej braci? To takie niewinne gnojki w swych obleśnych
                  klamotach.
                  • tomek854 Re: Naklejka. 22.11.04, 01:24
                    Hmmm....

Nic nie powiem, bo jestem kulturalny, a słowa niepasyujące do tego image;u cisną się na usta.

W każdym razie chciałem prosić, żeby naklejki miały taki rozmiar, żeby i na rowerku się zmieściły :) I mogą być odblaskowe ;)
                    • whiteblue Re: Naklejka. 24.11.04, 21:04
                      tomek854 napisał:

> Hmmm....
                      >
                      > Nic nie powiem, bo jestem kulturalny, a słowa niepasyujące do tego image;u
                      cisn
                      > ą się na usta.

Słuchaj koleś,pisząc o sherlocku holmesie, myślałem o postaci w formie czarnego
                      cienia, który zlewałby się z zarysowanymi konturami pojazdu.
                      Myślisz po swojemu a potem siejesz na forum ferment.

W każdym razie chciałem prosić, żeby naklejki miały taki rozmiar, żeby i na row
                      > erku się zmieściły :) I mogą być odblaskowe ;)

Skoro nie posiadasz samochodu, to powinieneś może pisać na forum ROWER.

• tomek854 Re: Naklejka. 25.11.04, 00:37
                        Toteż nic nie napisałem przecież :)

> Skoro nie posiadasz samochodu, to powinieneś może pisać na forum ROWER.

W nagłówku forum pisze:

"Moderowane forum motoryzacyjne - choć poruszamy również inne tematy :)"

Hmmm... Czy jest tu napisane "Forum posiadaczy samochodów"? NIe widzę :)
                        A może "tym, co sprzedali swoje samochody wstęp wzbroniony"?

6 lat prawko, 3 lata własny samochód, półtora roku dorabiania jako kierowca.
                        Obecnie jeżdżę rzadziej jako kierowca, za to częsciej jako pasażer - dużo też stopem.
                        Samochód za jakiś czas będę musiał sobie sprawić, na razie mi nie potrzebny, to szkoda mi kasy. Jednak wciąż interwesują mnie problemy automobilowe, a szczególnie związane z ruchem ulicznym, że tak to ujmę. Dlaczego więc nie miałbym tu pisać?

Inną kwestią jest nieprzestrzeganie netykiety - no ale tu już są osoby które bardziej "podpadają pod ten paragraf". Niestety do takich nic nie dotrze...
                        • mejson.e Re: Naklejka. 25.11.04, 00:45
                          tomek854 napisał:

"Dlaczego więc nie miałbym tu pisać?"

A pisz, pisz jak najwięcej! ;-)

"Inną kwestią jest nieprzestrzeganie netykiety - no ale tu już są osoby które
                          bardziej "podpadają pod ten paragraf". Niestety do takich nic nie dotrze... "

Zbyt drażliwy się robisz i trochę za mocno kąsasz!
                          Wyluzuj trochę, bo się zrobi siara...

Pozdrawiam,
                          Mejson
                          --
                          "Ruch jest przyczyną wszelkiego życia."
                          (Leonardo Da Vinci)
                          • tomek854 Re: Naklejka. 25.11.04, 08:22
                            No może jestem drażliwy. Ale buractwo mnie drażni wybitnie i nic na to ne poradzę :/
                  • sherlock_holmes Re: Naklejka. 22.11.04, 06:14
                    I naklejka musi być koniecznie biało-niebieska :P
                    • whiteblue Re: Naklejka. 24.11.04, 21:07
                      sherlock_holmes napisał:

> I naklejka musi być koniecznie biało-niebieska :P

Znów się czepiasz.
                      Nie podoba ci się mój nowy nicek?
                      Pomysł z naklejką nie jest głupi, więc moją propozycję traktuj serio.Nie miałem
                      i nie mam zamiaru się naśmiewać z ciebie.
                      • sherlock_holmes Re: Naklejka. 25.11.04, 13:46
                        Aleś się wrażliwy zrobił. To był taki mały niewinny przytyk - taka riposta na podobiznę Sherlocka ;)
      • wo_bi Re: Ciekawe czy kiedys juz spotkalismy sie na dro 20.11.04, 21:24
        mejson.e napisał:

> Żadna Thalia spotkana na drodze nie utkwiła mi w pamięci, więc albo nie
        > spotkaliśmy się, albo jechałeś tak, że w niczym nie nie "podpadłeś".
        >

Kierowcy Pandy ani Lanosa mnie w ostatnich kilku miesiacach nie obrabili mnie.
        Hmm daawno juz nikt nie trabil na mnie. Chyba powinienem sie cieszyc. :) Jakby
        co, to zlodziejowi przydal sie moj znczek z tylniej klapy... ;)

> Zauważyłem, że najłatwiej zapamiętujemy samochody (nie kierowców), które w jaki
        > ś
        > wybitny sposób nam się naraziły, a tych, którzy jeżdżą normalnie nie
        > zapamiętujemy, choć na pewno ich zauważamy.

Tez doszedlem do takiego wnisku, jeszcze w trasie zauwazylem, ze rzucaja sie
        samochody z rejestracja z tej samej okolicy zamieszkania.

>
        > Ja jeżdżę regularnie od Marek do Janek i dalej, więc jeśli jakiś czerwony Panda
        > z dużym logiem firmy transportowej spotkany na tej trasie utkwi Ci w pamięci, t
        > o
        > mogę być ja.
        > Ale może to być też inny z kilkudziesięciu z naszej floty...
        >

To jak bede oslepial dlugimi, to albo bedziesz Ty, albo ktos inny z Twojej firmy
        i pomysli: jakis idiota w czerownej Thalii mruga mi po lusterkach... ;)

Pozdrawiam
        Wobi
    • sherlock_holmes Re: Ciekawe czy kiedys juz spotkalismy sie na dro 20.11.04, 19:48
      Mnie coś takiego zawsze przychodzi na myśl gdy ktoś mnie wkurzy na drodze :) Tak sobie myślę, że będą jaja i niezła chryja jak dwoje forumowiczów przedstawi swoje wersje :)
      Jak mniemam, są tu tylko ci, którzy mają więcej wyobraźni i świadomie korzystają z dróg :)
    • bisnesmen Do whiteblue 22.11.04, 22:39
      Rzadko teraz piszę, ale wciąż czytam to forum. Lubię je, bo przypomina mi
      dawne A-M, na którym współistnieli hip, GB, derwisz, prawdziwy marceliszpak
      i grupa fajnych osób, które się kłociły, ale nie obrażały.
      Do rzeczy jednak: słaba z Ciebie podróbka zielonoczarnego, bo piszesz mierną
      polszczyzną i robisz literówki.
      • krakus.mp Witam bisnesmena 22.11.04, 22:53
        Cieszę się że nie "zamarłeś" na forum.
        Kręcisz się czasem koło Szewskiej?
        Pzdr.
        • bisnesmen Re: Witam bisnesmena 22.11.04, 23:01
          Tak, jak pisałem niegdyś, na Szewskiej nie bywam (ale wiem o co chodzi, znam
          tamtego kierowcę ;) Parkuję czasami na Św. Anny.
    • qrakki999 Podobno 25.11.04, 10:33
      Wg jednej z teorii komunikacji jest wielce pradopodobne, że wszyscy mamy
      wspólnych znajomych. Podobno każdy z nas dzieki 5 kontaktom jest w stanie się
      spotkać.

Jestem za naklejkami. Może wreszcie rozpoznałbym parę osób rano na trasie
      toruńskiej:)
      Q
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka