Dodaj do ulubionych

Plany wakacyjne

25.08.06, 10:11
Jak za dobrych socjalistycznych czasów wyjezdżam w przyszłą środę na wczasy. Nad morze. Do Bułgarii. Cena przystępna, opinie pozytywne, więc dlaczego nie skorzystać. I tylko trzeba cholernie dokładnie czytać oferty i szukać szczegółów.
Obserwuj wątek
    • typson Re: Plany wakacyjne 25.08.06, 10:14
      znajomi wlasnie wrocili. Mowili, ze fajnie i bardzo tanio. Tylko trzeba sobie
      znalezc jakies ciche, ustronne miejsce bo podobno w kurortach cała masa starych
      niemieckich purchaw, obowiązkowo z genitaliami ciągnietymi za sobą
      • pizza987 Re: Plany wakacyjne 25.08.06, 10:17
        typson napisał:

> znajomi wlasnie wrocili. Mowili, ze fajnie i bardzo tanio. Tylko trzeba sobie
        > znalezc jakies ciche, ustronne miejsce bo podobno w kurortach cała masa starych
        > niemieckich purchaw, obowiązkowo z genitaliami ciągnietymi za sobą
        >

Myślę zę sobie poradzimy, hotel między Słonecznym Brzegiem a Nesseberem.

www.traveligo.pl/travel.php/483/5621/Hotel-Kotva-BB.html
        Poza tym to już początek końca sezonu i stare niemieckie purchawy pojadą jednak grzać ciągnięte za sobą genitalia na Majorkę czy inne Karaiby. Tam cieplej..
      • pizza987 Re: Plany wakacyjne 25.08.06, 10:18
        Ale odżałuję kasę na telefon i będę robił pobudki o świcie koledze Tysonowi. Tam jest jeszcze o godzinę wcześniej :P
        • plawski Re: Plany wakacyjne 25.08.06, 11:27
          pizza987 napisał:

> Ale odżałuję kasę na telefon i będę robił pobudki o świcie koledze Tysonowi. T
          > am jest jeszcze o godzinę wcześniej :P

Tysonowi to bym Ci odradzał. Może się wku.wić i Cię machnąć lewy sierpem...
          • bassooner Re: Plany wakacyjne 25.08.06, 13:12
            Ale Ci zazdroszczę...a może byś mnie adaptował ;-) i wziął ze sobą?
            A swoją drogą nie budź typsonika...please :-)))
            On rano jest zawsze taki zaspany...o Boże,co ja piszę,skąd ja to wiem???
    • tomek854 Re: Plany wakacyjne 26.08.06, 20:20
      E tam kurorty. W Rodopy jedz koniecznie - Z Plovdiv na Asenovgrad i Smoljan,
      zwiedzaj monastyry i laz po Gorach!

W sygnaturce o turcji pare fotek znajdziesz...
      • pizza987 Re: Plany wakacyjne 27.08.06, 13:16
        tomek854 napisał:

> E tam kurorty. W Rodopy jedz koniecznie - Z Plovdiv na Asenovgrad i Smoljan,
        > zwiedzaj monastyry i laz po Gorach!
        >
        > W sygnaturce o turcji pare fotek znajdziesz...

Spoko Orysiu, tyle że jadę z ośmiomiesięcznym skrzatem.....
    • sherlock_holmes Re: Plany wakacyjne 27.08.06, 21:31
      A ja, korzystając z promocji SkyEurope, na wiosenne wakacje wybieram się z lepszą połową do Rzymu. To dopiero marzec, ale fajnie jest juz teraz sie tym rozkoszować, tym bardziej że przelot wyjdzie taniej niż pociąg do Warszawy...
    • pizza987 Zatem się żegnam na tydzień 29.08.06, 23:29
      Jutro jakoś tak ok. 16 wylot z Okęcia do Varny i powrót w następną środę. Liczę na w miarę przyjemną pogodę i ciekawe wrażenia. Po powrocie zdam jakąś relację.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka