mrzagi01 26.10.06, 14:49 www.smog.pl/wideo/5059/a_psik/ sorry... nie wiem dlaczego to wklejam.... ...porypało mnie.... nie bijcie za mocno, plizzzz... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emes-nju Re: apsik! 26.10.06, 14:59 Co za koles! A tak BTW - ostatnio chorowalem i mialem silny katar. Kiedys kichnalem w bardzo bezposredniej bliskosci mojej kobiety. Ona: Na zdrowie! Ja: Ty sie ciesz, ze Ci broszki na wlosy nie spuscilem. Ona: A co? Chcesz miec dziewczyne o perlowych wlosach? Odpowiedz Link
typson Re: apsik! 26.10.06, 15:15 to Ty masz broszke w nosie? Kurcze, facet z broszka... i to w nosie... Odpowiedz Link
emes-nju Re: apsik! 26.10.06, 15:31 W nosie mam gluty, ktore po wypchnieciu opadaja na obranie i tworza BROSZKE. Taki duzy, a nie wie :-P Odpowiedz Link
typson Re: apsik! 26.10.06, 15:35 ja tam w nosie mam PiS. na broszki juz zabrakło miejsca Odpowiedz Link
emes-nju Re: apsik! 26.10.06, 15:41 Ostatnio ozdrowialem i nie mam juz broszek - teraz cala pojemnosc nosa wykorzystuje na pisiorkow. A jak mi na nich miejsca w nosie nie starcza, to wciskam ich nieco nizej, za to obelzywiej :-D Odpowiedz Link
lexus400 Re: apsik! 26.10.06, 15:23 Nalezy Ci sie wpierdol:))myslalem ze sie porzygam bleeeeeeee Odpowiedz Link
edek40 Re: apsik! 26.10.06, 15:30 Ja kiedys rzucilem na stol, kupione okazyjnie, sztuczne gluty. Udalem kichniecie i plasnalem czyms zielonkawym w poblizu tesciowej. He, he. Pawia powstrzymala tylko dlatego, ze daleko miala do kibla i jakos sie opanowala. Ale wojna byla :)))) Odpowiedz Link
typson Re: apsik! 26.10.06, 15:32 ja kiedys pani od polskiego (pozrawiam) podłożyłem sztucznego kloca ale jakos sie nie przejela... Odpowiedz Link
edek40 Re: apsik! 26.10.06, 15:45 Sztuczna kupa z reguly wyglada na sztuczna kupe. Poza tym, zakladam, ze nie pierdnales w czasie podkladania. A ja udalem, ze kicham. To jest psychologia. Tesciowa nawet dokladnie nie przyjrzala sie tej substancji, ktora z reszta niezle imituje gluty. Ma odpowiedni kolor, lepkosc i plasniecie. Znakomita podrobka. W podstawowce podlozylismy naszej "muzyczce" poduszke pierdziuszke. Nadzwyczaj sie skrepowala. Ale to byly czasy prywatnego importu takich rzeczy z tzw. zachodu. Nie bylo to wiec powszechne. Dyrekcja potraktowala nas surowo. Dostalismy nagane na apelu. Najlepsze jest to, ze to co mialo nas upokorzyc, wywolalo prawdziwy entuzjazm wsrod kolegow z innych klas. Przez jakis czas bylismy slawni. Podobnie z reszta jak po pochwale za dwutygodniowe wagary, ktore sobie urzadzilismy. Odpowiedz Link
typson Re: apsik! 26.10.06, 16:28 > Ma odpowiedni kolor, lepkosc i plasniecie. Znakomita podrobka. spojrzmy prawdzie w oczy geniuszu - kupiles od kogos za ciezkie pieniadze jego wlasne gluty i sie nimi swietnie zabawiales, myslac ze to podrobka. Dales sie zrobic bardziej niz tesciowa! a z tym apelem to pełen kibel. Pamietam do dzis jak w drugiej klasie spiewalem SAM PRZED CAŁĄ SZKOŁĄ jakas piosenke o tym jak 1go wrzesnia niemcy najechali na PL. Ale wstyd ;)) Ale bylo tez troche fajnych apeli. Moj kolega z lawki przez cala podstawowke dostawal kanapki skladajace sie z grahamki oraz smalcu no i regularnie przyklejalismy je w kiblu na suficie. W koncu dyrekcja poruszyla te kwestie ku uciesze naszej i calej reszty :D Aczkolwiek nie bylo rozbierania i obmacywania dziewczyn przy calej klasie - juz o tym z plawskim gadalismy - kazdy z nas tyle bardachy nastrzelał ale jednak jakis poziom sie trzymalo... Odpowiedz Link
edek40 Re: apsik! 26.10.06, 16:32 Otoz to. Poziom jakis mielismy. Teraz to juz oczywiscie mi przeszlo i obmacuje kobitki, ale w podstawowce nie. Odpowiedz Link
typson Re: apsik! 26.10.06, 16:34 no masz pod ręką trzy! A ja tylko dwie, z czego jedna jest wyżłem :D Odpowiedz Link
edek40 Re: apsik! 26.10.06, 16:42 Tu tez znam granice. Coreczki tylko poklepuje po pupciach :P~ Odpowiedz Link
emes-nju Re: apsik! 26.10.06, 16:39 typson napisał: > kazdy z nas tyle bardachy nastrzelał ale jednak jakis poziom sie trzymalo... Bo kiedys mialo byc bardziej smieszno niz straszno... Odpowiedz Link
tomek854 i inne takie... (ale przynajmniej gola baba jest) 27.10.06, 16:22 fishki.net/comment.php?id=14819 Odpowiedz Link