26.10.06, 14:49
www.smog.pl/wideo/5059/a_psik/
sorry... nie wiem dlaczego to wklejam....
...porypało mnie.... nie bijcie za mocno, plizzzz...
Obserwuj wątek
    • edek40 Bleeeee :) n/t 26.10.06, 14:55
    • emes-nju Re: apsik! 26.10.06, 14:59
      Co za koles!

A tak BTW - ostatnio chorowalem i mialem silny katar. Kiedys kichnalem w bardzo bezposredniej bliskosci mojej kobiety. Ona: Na zdrowie! Ja: Ty sie ciesz, ze Ci broszki na wlosy nie spuscilem. Ona: A co? Chcesz miec dziewczyne o perlowych wlosach?
      • typson Re: apsik! 26.10.06, 15:15
        to Ty masz broszke w nosie? Kurcze, facet z broszka... i to w nosie...
        • emes-nju Re: apsik! 26.10.06, 15:31
          W nosie mam gluty, ktore po wypchnieciu opadaja na obranie i tworza BROSZKE. Taki duzy, a nie wie :-P
          • typson Re: apsik! 26.10.06, 15:35
            ja tam w nosie mam PiS. na broszki juz zabrakło miejsca
            • emes-nju Re: apsik! 26.10.06, 15:41
              Ostatnio ozdrowialem i nie mam juz broszek - teraz cala pojemnosc nosa wykorzystuje na pisiorkow. A jak mi na nich miejsca w nosie nie starcza, to wciskam ich nieco nizej, za to obelzywiej :-D
    • lexus400 Re: apsik! 26.10.06, 15:23
      Nalezy Ci sie wpierdol:))myslalem ze sie porzygam bleeeeeeee
      • typson Re: apsik! 26.10.06, 15:25
        wypalmy mu dziure w tłoku
      • edek40 Re: apsik! 26.10.06, 15:30
        Ja kiedys rzucilem na stol, kupione okazyjnie, sztuczne gluty. Udalem kichniecie i plasnalem czyms zielonkawym w poblizu tesciowej. He, he. Pawia powstrzymala tylko dlatego, ze daleko miala do kibla i jakos sie opanowala. Ale wojna byla :))))
        • typson Re: apsik! 26.10.06, 15:32
          ja kiedys pani od polskiego (pozrawiam) podłożyłem sztucznego kloca ale jakos
          sie nie przejela...
          • edek40 Re: apsik! 26.10.06, 15:45
            Sztuczna kupa z reguly wyglada na sztuczna kupe. Poza tym, zakladam, ze nie pierdnales w czasie podkladania. A ja udalem, ze kicham. To jest psychologia. Tesciowa nawet dokladnie nie przyjrzala sie tej substancji, ktora z reszta niezle imituje gluty. Ma odpowiedni kolor, lepkosc i plasniecie. Znakomita podrobka.

W podstawowce podlozylismy naszej "muzyczce" poduszke pierdziuszke. Nadzwyczaj sie skrepowala. Ale to byly czasy prywatnego importu takich rzeczy z tzw. zachodu. Nie bylo to wiec powszechne. Dyrekcja potraktowala nas surowo. Dostalismy nagane na apelu. Najlepsze jest to, ze to co mialo nas upokorzyc, wywolalo prawdziwy entuzjazm wsrod kolegow z innych klas. Przez jakis czas bylismy slawni. Podobnie z reszta jak po pochwale za dwutygodniowe wagary, ktore sobie urzadzilismy.
            • typson Re: apsik! 26.10.06, 16:28
              > Ma odpowiedni kolor, lepkosc i plasniecie. Znakomita podrobka.

spojrzmy prawdzie w oczy geniuszu - kupiles od kogos za ciezkie pieniadze jego
              wlasne gluty i sie nimi swietnie zabawiales, myslac ze to podrobka. Dales sie
              zrobic bardziej niz tesciowa!

a z tym apelem to pełen kibel. Pamietam do dzis jak w drugiej klasie spiewalem
              SAM PRZED CAŁĄ SZKOŁĄ jakas piosenke o tym jak 1go wrzesnia niemcy najechali na
              PL. Ale wstyd ;)) Ale bylo tez troche fajnych apeli. Moj kolega z lawki przez
              cala podstawowke dostawal kanapki skladajace sie z grahamki oraz smalcu no i
              regularnie przyklejalismy je w kiblu na suficie. W koncu dyrekcja poruszyla te
              kwestie ku uciesze naszej i calej reszty :D Aczkolwiek nie bylo rozbierania i
              obmacywania dziewczyn przy calej klasie - juz o tym z plawskim gadalismy - kazdy
              z nas tyle bardachy nastrzelał ale jednak jakis poziom sie trzymalo...
              • edek40 Re: apsik! 26.10.06, 16:32
                Otoz to. Poziom jakis mielismy. Teraz to juz oczywiscie mi przeszlo i obmacuje kobitki, ale w podstawowce nie.
                • typson Re: apsik! 26.10.06, 16:34
                  no masz pod ręką trzy! A ja tylko dwie, z czego jedna jest wyżłem :D
                  • edek40 Re: apsik! 26.10.06, 16:42
                    Tu tez znam granice. Coreczki tylko poklepuje po pupciach :P~
              • emes-nju Re: apsik! 26.10.06, 16:39
                typson napisał:

> kazdy z nas tyle bardachy nastrzelał ale jednak jakis poziom sie trzymalo...

Bo kiedys mialo byc bardziej smieszno niz straszno...
                • bassooner Re: apsik! 27.10.06, 11:32
                  TATA !!!???
    • tomek854 i inne takie... (ale przynajmniej gola baba jest) 27.10.06, 16:22
      fishki.net/comment.php?id=14819

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka