inna-bajka Re: Bass - wszystkiego najlepszego!!!! 28.09.07, 21:36 Hmmm, mnie zastanawia co Was łączy ;-P Bass ..... mordo Ty moja i daj pysia ;-*** Odpowiedz Link
sven_b Re: Bass - wszystkiego najlepszego!!!! 28.09.07, 21:40 Są jak przyjaciółki. Wszystko sobie mówią:-) Odpowiedz Link
sven_b Re: Bass - wszystkiego najlepszego!!!! 28.09.07, 21:46 Oczywiście Bass wszystkiegonajlepszego Odpowiedz Link
marekatlanta71 Re: Bass - wszystkiego najlepszego!!!! 28.09.07, 21:59 A skad wiadomo ze to dzis???? 200 lat! Odpowiedz Link
yamasz Re: Bass - wszystkiego najlepszego!!!! 28.09.07, 22:33 Zdrowia Ci życze... w tym kraju się to przyda. ;] No i spełnienia motoryzacyjnych marzeń oczywiście!!! Odpowiedz Link
edek40 Re: Bass - wszystkiego najlepszego!!!! 29.09.07, 07:42 Wszystkiego najlepszego!!! Dzis to chyba boli go glowa. Odpowiedz Link
lexus400 Re: Bass - wszystkiego najlepszego!!!! 29.09.07, 08:59 Nie wiem o co chodzi ale jak typson życzy wszystkiego naj to ja się przyłączam.:)) Odpowiedz Link
typson Re: Bass - wszystkiego najlepszego!!!! 29.09.07, 15:08 Na skype wyskoczyło mi takie powiadomienie. Tuszę iż Bass podał prawde w profilu Odpowiedz Link
bassooner Re: Bass - wszystkiego najlepszego!!!! 29.09.07, 15:47 typson napisała: Tuszę iż Bass podał prawde w profilu. ----------------------------------------------------------------- Prawdę podał...prawdę najszczerszą. Dzięki Wam za pamięć i życzenia mordy Wy moje...;-))) Sorki, że dopiero dzisiaj, ale ostatnio ostro dymam...;-))) Odpowiedz Link
truskava Re: Bass - wszystkiego najlepszego!!!! 29.09.07, 21:18 bassooner napisał: > Sorki, że dopiero dzisiaj, ale ostatnio ostro dymam...;-))) Taki to se pożyje... PS. Oczywiście wszelkiego naj... wedle uznania. Odpowiedz Link
emes-nju Morda!!! 01.10.07, 10:40 bassooner napisał: > Dzięki Wam za pamięć i życzenia mordy Wy moje...;-))) Daj pyska! Wszystkiego najlepszego! Ze swej strony dodatkowo zycze, zeby Cie wena nie opuscila, i zebys nas co jakis czas dobrymi kawalkami dokarmial ;-) Odpowiedz Link
pizza987 Re: Bass - wszystkiego najlepszego!!!! 30.09.07, 14:51 No to najlepszego, spóźnione co prawda ale od piątku w godzinach pracy przy komie nie siedziałem. Odpowiedz Link
mrzagi01 Bass! spóźnione ale szczere! 01.10.07, 10:22 www.youtube.com/watch?v=mtKhUWtz2Tg&mode=related&search= :) Odpowiedz Link
strongwaz Re: Bass! bardzo spóźnione ale szczere! 02.10.07, 12:19 Sto lat życia dwieście lat picia! Zdrowie na budowie, co złego to nie my, chluśniem bo uśniem , flaki o piątej... Odpowiedz Link
computerland1 Re: Bass! bardzo spóźnione ale szczere! 02.10.07, 12:42 wszystkiego najlepszego. czy to jezdzenia, czy to dymania. i aby Cie czesto bolala bania:) Odpowiedz Link
bassooner Re: Bass! bardzo spóźnione ale szczere! 02.10.07, 14:57 computerland1 napisał: > wszystkiego najlepszego. czy to jezdzenia, czy to dymania. i aby Cie > czesto bolala bania:) ____________________________________ O właśnie mnie boli, bo mam kichawe zawaloną...;-))) A tak swoją drogą to dzięki Wszystkim za pamięć bo nie myślałem, że będzie aż tyle wpisów...;-))) Ale w przyszłym roku jak mi ktoś przypomni, że mam "czwórkę" z przodu to zabiję...;-))) Odpowiedz Link
edek40 Re: Bass! bardzo spóźnione ale szczere! 02.10.07, 15:21 A zabijaj. Zabicie staruszka, ktoremu czworka wskoczyla w tym roku nie jest takie zle :) Odpowiedz Link
lylu Re: Bass! bardzo spóźnione ale szczere! 04.10.07, 00:21 bassooner napisał: > computerland1 napisał: > > > wszystkiego najlepszego. czy to jezdzenia, czy to dymania. i aby Cie > > czesto bolala bania:) > ____________________________________ > O właśnie mnie boli, bo mam kichawe zawaloną...;-))) > A tak swoją drogą to dzięki Wszystkim za pamięć bo nie myślałem, że będzie aż > tyle wpisów...;-))) > Ale w przyszłym roku jak mi ktoś przypomni, że mam "czwórkę" z przodu to > zabiję...;-))) Czwórka???! Aleś stary..... :P Odpowiedz Link