Dodaj do ulubionych

Glosowanie coraz blizej

12.11.14, 13:21
Nie mam jeszcze ustalonego glosu na burmistrza,nikt wlasciwie nie zaswiecil blaskiem gwiazdy,jednak prosze nie glosowac na karierowiczow i kombinatorow a tych pelno u nas na listach.Po kilka lat siedza za radnych i nic z tego nie wynika.TYm bardziej P. Wyszynski i jego poddani.Pani Gruszczynska tez juz byla gwiazda w Urzedzie,wlasciwie niemal wszyscy juz byli.Musimy spokojnie sie zastanowic ,wybrac uczciwosc i skromnosc.
Obserwuj wątek
    • po-wiatowy Re: Glosowanie coraz blizej 12.11.14, 13:42
      Proponuję zostawić obecnego a radę miasta wybrać z PO.

To daje gwarancję, że gorzej nie będzie.
      • piorek Re: Glosowanie coraz blizej 12.11.14, 13:46
        Co do rady, to nawet daje to gwarancje, że będzie lepiej!
        • maria512 Re: Glosowanie coraz blizej 12.11.14, 14:10
          To wiem okreg nr.9 P Waldmanowska.to jest pewne a burmistrz? no kto?
          • pozdro-wienia Re: Glosowanie coraz blizej 12.11.14, 14:58
            Pani Waldmanowska to sąsiadka, rodzina ? Juz chyba trzeci raz o Niej czytam..ale o dziwo tylko tu..
            • mariomarines Re: Glosowanie coraz blizej 14.11.14, 07:48
              Bo to osoba bez wyrazu.
              • maria512 Re: Glosowanie coraz blizej 14.11.14, 11:44
                Nie oceniaj czlowieku,bo bedziesz oceniony Pani Waldmanowska ,jest mieszkanka Zielonki od lat ponad 50. i naszego osiedla przy Wolnosci,.Nie jest matka ,ciotka ,ani stryjenka moja .Po prostu nie chce zeby kliki rzadzily naszym miastem.A poniewaz chce miec jakis <<wyraz>> jako osoba to postanowila kandydowac z list PO .Ot co.
                • kocham.zielonke Re: Glosowanie coraz blizej 14.11.14, 12:05
                  Przepraszam, to nie jest agitacja?
                  Mieszkać to trochę za mało, ja również mieszkam w Zielonce prawie 50 lat (od urodzenia) i co z tego?
                  Co dla miasta, co jako społecznik zrobiła Ta uczciwa i skromna Osoba?
                  Chętnie poczytam.
      • wiesl-awa57 Re: Glosowanie coraz blizej 14.11.14, 12:37
        Według mnie takim kandydatem jest Michał Wujek,posiada wykształcenie w kierunku administracja i zarządzanie i ma, jak wynika z jego strony wyborczej michalwujek.pl, doświadczenie kilkuletnie w pracy w administracji publicznej w Warszawie,jest mieszkańcem Zielonki od dziecka,więc zna nasze miasto i jego problemy.
        • jakubczakmarek Re: Glosowanie coraz blizej 14.11.14, 14:15
          na podanej stronie jest napisane, że pracował dwa lata w administarcji publicznej w latach 2006-2008. do tego w instytucji, ktorej obszar funcjonowania nie miał nic wspolnego z administrowaniem publicznym. Nie jest napisane na jakim stanowisku. Tam nic nie ma.
          • maria512 Re: Glosowanie coraz blizej 14.11.14, 14:30
            Ja juz nie bede udawadniac Wam,ze moja kandydatka jest najlepsza,kazdy zrobi jak zechce,zreszta dobrze ze to koniec przedwyborczych zlotych mysli.Uwazam jednak ,ze ludzie bardzo mlodzi beda manipulowani.A burmistrza dalej nie mam.
        • mariomarines Re: Glosowanie coraz blizej 14.11.14, 14:18
          A propos "społeczników" Pan Mróz chwali się pracą społeczną z młodzieżą. Z tego co zasięgnąłem wiadomości za swoją pracę pobiera wynagrodzenie i nie ma mowy tu o pracy społecznej. To jest jego zawód i z tego żyje. To tak jakby nauczyciel chwalił się, że pracuje z młodzieżą. Na jego ulotce nie ma słowa o wykształceniu. Czyżby nie ukończył żadnych szkół, to raczej jest niemożliwe.
          • maria512 Re: Glosowanie coraz blizej 14.11.14, 14:35
            Jakie wyksztalcenie o czym mowa,jaki zawod P Mroz w ogole nie mowi na swoim filmiku,tylko sie dziwnie usmiecha.
          • marek_k84 Re: Glosowanie coraz blizej 14.11.14, 14:42
            mariomarines napisał(a):

nie ukończył żadnych szkół, to raczej jest niemożliwe.

a jednak... :)
            choć to akurat parametr istotny bardziej tam gdzie się władzę wykonawczą sprawuje. Można być świetnym radnym, nawet posłem bez szkół. W tym przypadku liczy sie bardziej wrażliwość, empatia, zdrowy rozsądek. One w równowadze z ludźmi "po szkołach" stanowią wartość dodaną.
            Choć tu akurat chyba ten przypadek nie ma miejsca.
            • plotkara13 Re: Glosowanie coraz blizej 14.11.14, 14:47
              ani wrazliwosc,ani empatia ani tym bardziej zdrowy rozsadek!
              • pozdro-wienia Re: Glosowanie coraz blizej 14.11.14, 14:53
                To co, zapytam z ciekawości. .?
                • plotkara13 Re: Glosowanie coraz blizej 14.11.14, 15:07
                  NIC,CWANIACTWO no moze ze wzgledu na prace -znajomosci.
          • pozdro-wienia Re: Glosowanie coraz blizej 14.11.14, 14:43
            Ma Wodza, wystarczy ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka