glupiakazia 21.12.05, 10:05 Czy ktos moze wie, jak moze wariowac cykl w przypadku baaaardzo dlugiej podrozy i totalnej zmiany klimatu - ale tak o 180 stopni - z zimy w lato? Czy moze wiecie, gdzie mozna byloby o tym poczytac? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viinga Re: totalna zmiana klimatu 21.12.05, 10:18 moja kolezanka pojechała do Chicago najpierw na 4 miesiace i nie miała tam w ogóle okresu, później na półtora roku i tez nie miała okresu przez cały pobyt w końcu musiała wrócic do kraju. Zatrzymanie miesiączki na ponad rok, to jest dla mnie dopiero dziwny obiaw. Odpowiedz Link
0golone_jajka Re: totalna zmiana klimatu 21.12.05, 12:57 O 180 stopni?? Kurczę, to musi być gorąco (u nas koło zera) Odpowiedz Link
glupiakazia Re: totalna zmiana klimatu 29.12.05, 09:15 Jestes bardzo malo przenikliwy, panie ateisto z wyboru. Jesli tego wyboru dokonales w sposob rownie malo przenikliwy, to chyba nie jest to najlepszy wybor. Odpowiedz Link
glupiakazia Re: totalna zmiana klimatu 29.12.05, 10:47 0golone_jajka napisał: > ??? > :) ano wlasnie. poglowkuj jeszcze troche. Odpowiedz Link
violla7 Re: totalna zmiana klimatu 29.12.05, 13:37 ale masz poczucie humoru,niech cię licho. No i ta "katolicka" życzliwość wobec bliźnich -rodem z Radia Maryja. Odpowiedz Link
maruda79 Do violla7 29.12.05, 14:03 No fakt, straasznie chamsko glupiakazia odpwiedziala na poprzednie bardzo kulturalne posty... Odpowiedz Link
glupiakazia Re: totalna zmiana klimatu 29.12.05, 14:43 Kochana, nie wiesz o co mi chodzi, a on - moze sie domysli. To tylko niewinna lamiglowka. Zyczliwosc wobec bliznich. Bardziej niz mozesz sie domyslac. Odpowiedz Link
poprzezknieje Re: totalna zmiana klimatu 21.12.05, 15:26 przeciez NPR to metoda objawowa wiec musisz po prostu obserowac objawy i bedziesz wszystko wiedziala nieregularnosc cyklu czy jakies wahania nie mają tutaj nic do rzeczy Odpowiedz Link
qma_ta Re: totalna zmiana klimatu 29.12.05, 23:05 > przeciez NPR to metoda objawowa wiec musisz po prostu obserowac objawy i > bedziesz wszystko wiedziala > nieregularnosc cyklu czy jakies wahania nie mają tutaj nic do rzeczy ;))) brawo, trafiasz w sedno! A odpowiadając na pytanie: zdarzyć się może wszystko - i wydłużyć się może, i skrócić, i przesunąć.... i o 2 dni, i o 20 - to zależy od baaardzo wielu czyników i nawet bardzo dobra znajomość własnego organizmu nie wystarczy, by móc coś przewidzieć. Pozostaje zatem obserwować i być gotowym na rozmaite niespodzianki... Odpowiedz Link
bastet7 Re: totalna zmiana klimatu 30.12.05, 11:51 Mi się wydluża o 7-10 dni przy każdym wyjeździe wakacyjnym za granicę. Także - wszystko mozliwe;-))) Należy przy tym pamiętać, że to owulacje się przesuwa, a nie okres;-)))) Odpowiedz Link