aguska10 25.10.06, 08:36 Witam, słuchajcie czy szczepionka p/grypie moze miec wpływ na długość faz w cyklu? Kiedy może wydłuzać się faza lutealna po porodzie( chodzi mi od którego miesiąca) Czy może odrazu o kilka dni czy stopniowo? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowabiala1 Re: szczepionka p/grypie 25.10.06, 11:13 Szczepionka przeciw grypie w okresie przedowulacyjnym na pewno wydluzy go i caly cykl tym samym. W okresie poowulacyjnym skroci cykl. Odpowiedz Link
kasia_kar Re: szczepionka p/grypie 25.10.06, 21:09 właśnie dlaczego, mnie też to interesuje. Jakieś podstawy medyczne? Odpowiedz Link
skrzynka3 Re: szczepionka p/grypie 25.10.06, 23:13 Rownie dobrze moze nie wplynac w zaden sposob na dlugosc cyklu. Tak samo jak infekcje. Miewalam juz mega anginy i grype na poczatku cyklu i owulacje jak zwykle. Chyba raczej przewidziec sie nie da jak akurat tym razem zareaguje organizm. Odpowiedz Link
mamalgosia Re: szczepionka p/grypie 28.10.06, 16:32 no więc właśnie. DLatego zaskoczyła mnie taka jednoznaczna odpowiedź. A ja dziś idę się zaszczepić:) Odpowiedz Link