basiulka999 26.10.06, 11:45 jaka powinna być tempka w czasie miesiaczki. dzisiaj miała 36,4. jeszcze nigdy nie miałam tak nisko. zawsze miałam ok 36,6 i dopiero później mi spadało. co to znaczy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lianis Re: pytanie 26.10.06, 12:04 To oznacza prawdopodobnie ze twoj poziom progesteronu spadl wczesniej. Odpowiedz Link
lilith76 Re: pytanie 26.10.06, 14:57 Moje zakresy temperatur w I fazie (czyli i w czasie miesiączki) to 36.0-36.4 Odpowiedz Link
skrzynka3 Re: pytanie 26.10.06, 17:21 Nie ma czegos takiego jak tempka, ktora powinna byc w jakiejkolwiek fazie cyklu jakas! To kwestia zupelnie indywidualna i zalezy od indywidualnego poziomu temperatury. I wcale nie musi byc dokladnie zawsze tak samo. Tzn. owszem da sie zauwazyc, ze temperatura w jakiejs fazie cyklu jest u danej osoby zwykle zblizona do jakis wielkosci ale tez bedzie to przedzial od do a nie zawsze ta sama wartosc.To dlatego mowi sie o roznicy temperatur miedzy faza nizsza a wyzsza a nie o jakiejs konkretnej wartosci ktora powinna osiagnac. Skrzynka Odpowiedz Link