Dodaj do ulubionych

ratujcie!!

01.06.07, 16:47
witajcie,

nie myslalam ze tak szybko znow sie tu pojawie...
i to z problemem z ktorego sie podsmiewalam :/

wiec od poczatku: ustalilam, ze szczyt plodnosci przypadal na 27./28.5. Od 29.5. sluz bialy,lepki, lekki bol piersi jak zwykle po skoku.
Dzis kochalam sie z moim facetem w prezerwatywie <dla maksymalnej pewnosci> no i problem, gumka nam sie zsunela... moj facet nie mial wytrysku (ale wiecie, z tym plynem przedejakulacyjnym nigdy nic nie wiadomo)..
Czy powinnam na wszelki wypadek wziac Postinor? przeznam, ze nie mam ochoty faszerowac sie taka duza dawka hormonow, i wydaje mi się, że nie powinno być problemu, ale jestem mimo to zdenerwowana. Pierwszy raz w takiej sytuacji! o.o Nie wiem co robić......
help help help
Obserwuj wątek
    • agafrytka Re: ratujcie!! 01.06.07, 22:31
      No cóż,na pewno Ci współczuje....zastanawiania się był plemnik,czy go nie było?
      Antykoncepcja po stosunku?
      Masz racje postinor to duża dawka gestagenów.I po co to?Wiesz oczywiście jak
      działa?Postinor uniemożliwia zagnieżdżenie się zapłodnionej komórki jajowej w
      macicy.
      Postinor to silnie działający lek,czasami powoduje silne krwawienia,nudności i
      wymioty,przetłuszczanie się włosów i cery,może zaburzyć cykl.
      Po co Ci takie atrakcje?Jeżeli dobrze oceniłaś szczyt objawu śluzu,to dzisiaj
      jesteś już w fazie niepłodności.
      Ale po co ja to piszę...albo do tej pory go wzięłaś,albo nie.
      • carja.fruzhina Re: ratujcie!! 02.06.07, 00:08
        Agafrytko, na uspokojenie mi to piszesz :D
        dzięki za odezwę :)
        jeszcze nie wzięłam, i chyba jednak nie wezmę. Przeglądam notatki i wykres, i myślę, że nie ma szans żeby coś się stało. Ale niestety mam naturę panikary :/
        • agafrytka Re: ratujcie!! 02.06.07, 00:14
          Mierzysz tempkę?
          • carja.fruzhina Re: ratujcie!! 02.06.07, 00:57
            mierze, ale wyrywkowko. W tym cyklu mierzylam dokladniej, i wg. tempki skok był w poniedziałek (tempka skoczyla na 36.85 i tak sie utrzymywala).
            • agafrytka Re: ratujcie!! 02.06.07, 01:01
              Kobieto L U Z !!!
              Nie masz co główkować.Jesteś w bezwzględnej niepłodności.
              Śpij spokojnie
              • carja.fruzhina Re: ratujcie!! 02.06.07, 01:03

dzięki :)
                taka ze mnie mała panikara..................

spokojnej nocy
                • agafrytka Re: ratujcie!! 02.06.07, 01:09
                  Nocny mareczek z Ciebie.
                  Hejka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka