gosiac1 30.07.07, 14:33 cześć dziewczynki kochane:) Powiedzcie Wy mi od jakiego czasu zaczynają sie mdłości??? pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiac1 Re: mdłości 30.07.07, 14:41 teraz terminowo czeka mnie okres ale od kilku dni mam czasem takie chcwile ze zbiera mnie na wymioty ale czy to nie za wcześnie ???? a tak szczerz mówiąc to nie mam odwagi zrobić test bo boje sie zobaczyc tej jednej kreseczki:( Odpowiedz Link
agafrytka Re: mdłości 30.07.07, 19:18 W drugiej ciąży mdłości pojawiły się w drugim tygodniu wyższej temki,poza tym chcialam koniecznie przemeblowywać mieszkanie!To mi się zdarzyło we wszystkich trzech ciążach na samym początku zanim jeszcze zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywny. Gosia życzę dwóch kreseczek. Który to dzień wyższej tempki? Odpowiedz Link
deigratia Re: mdłości 31.07.07, 08:28 U mnie mdłości pojawiły się w 8 tc (licząc oczywiście od OM), po tym jak lekarz zafundował mi duphaston 2x1 dziennie. Skończyły się w 16 tc, jak sobie bez jego zgody zmniejszyłam dawkę (czarował mnie, że będę brała do 14tc, a potem nagle, że do 18 a może i dwudziestego któregoś). Odżyłam po odstawieniu :) U każdej kobiety może być inaczej :) Odpowiedz Link