radosna85 09.10.07, 17:45 wiosenko, kawałeczek niżej w temacie szczyt śluzu wpisałam moje temperatury. nic mi się nie zgadza. będę wdzięczna za pomoc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radosna85 wiosenko, to mój wykres 10.10.07, 15:20 www.fertilityfriend.com/ttc/chartgraph_module.php?d=2007-10-08 ff mi zaznaczył, że owu była, ale się zastanawiam, czy przeziębienie nie zafałszowało. od trzech dni jestem chora, ale w ciągu dnia nie mam temperatury, więc może to faktycznie owulka była. jak myślisz? Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: wiosenko zerkniesz na moje temki? 10.10.07, 21:27 zerkne, tylko inaczej wstaw ff, po lewej kliknij sharing, dalej home page setup, i pod your charting ...masz linka do wykresu wiesz w sumie nie wiem jak przeziebienie wpłyneło na Twoje tempki, byc moze o jeden dzień szybciej dały skok, ale jesli wyzsze się utrzymaja to owu była, na mój gust, poczekaj jeszcze ze 2-3 dni pozdrówka Odpowiedz Link
radosna85 wykres... 10.10.07, 23:11 jestem jakaś ograniczona, bo mi się nie udało tego zrobić. dopiero zaczynam moją przygodę z ff i w ogóle dopiero zaczynam na polu NPR. odezwę się za kilka dni jak to wszystko poszło. na razie jestem trochę zmęczona czekaniem na noc poślubną, która jeszcze się nie odbyła... :( Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: wykres... 11.10.07, 17:45 buuu Radosna dawaj no ten FF, na gazete wysle Ci mój gg, i wstqwisaz Ff żeby szybciej ta noc poslubna miała miejsce, oki? juz wysyłam Odpowiedz Link