felicita33 11.12.07, 14:33 Znalazłam takie urządzenie, które mierzy temp i pokazuje dni płodne/niepłodne. Czy ktoś się z tym spotkał? Czy jest skuteczne? I jak się ma do npr...? jest drogie, ale może warto kupić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nglka Re: Lady-comp 11.12.07, 14:47 Droga felicito, warto korzystać z wyszukiwarki zanim ponownie zada się to samo, kilkunasto(dziesięcio)krotnie wałkowane pytanie. W poniżej podanych linkach trzy kombinacje wpisane do wyszukiwarki. Masz całą masę odpowiedzi, dodatkowo wystarczy jeszcze pozmieniać daty na rok 2006, 2005 - by zyskać jeszcze więcej. szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=lady-comp szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=ladycomp szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=lady%20comp Odpowiedz Link
felicita33 Re: Lady-comp 12.12.07, 13:16 Dzięki! Jakoś o tym nie pomyślałam, choć zazwyczaj grzebię wcześniej, żeby się nie powtarzać. Trochę za bardzo Cię to zagotowało. A może jeszcze ktoś zechce coś na ten temat napisać... Odpowiedz Link
ell_anna Re: Lady-comp 12.12.07, 22:45 To ja dwa słowa: rok temu stałam dokładnie przed tym samym dylematem. Dzisiaj cieszę się, że włożyłam trochę trudu w zgłębienie NPR, zaoszczędziłam mnóstwo kasy :) Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link