czarmajownica 04.05.08, 23:03 witam o czym może świadczyc podwyższona temperatura w pochwie? Dochodząca nawet do 40.4. Dodam, że biore od 2 miesięcy Parlodel. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skrzynka3 Re: temperatura do 40st 05.05.08, 09:07 A tylko w pochwie jest taka podwyzszona czy masz ogolnie goraczke??? Termometr na pewno dobry? Bo jakos nie chce mi sie wierzyc w temperature w pochwie ponad 40 st przy braku ogolnej goraczki i sprawnym termometrze. Albo termometr do kitu albo masz ogolnie jakas infekcje z goraczka. Odpowiedz Link
czarmajownica Re: temperatura do 40st 08.05.08, 19:47 Termometr kupiłam najlepszy jaki mieli na e-bay-u, więc zakładam, że jest dobry. OD czasu kiedy biorę parlodel miewam podwyższona tempkę do 38 w uchu, lub pod językiem (nie moge nawet kontrolować temp przy owulacji), ale taka temperatuta w pochwie to dla mnie nowość. Odpowiedz Link
skrzynka3 Re: temperatura do 40st 08.05.08, 23:26 nie kazdy termometr nadaje sie do NPR -sprawdz na gorze w linkach model. O parlodelu nic nie wiem no ale jesli ogolnie podwyzsza ci tempke to i w pochwie jest podwyzszona. Sprawdz pomiar zwyklym rteciowcem z apteki w pochwie i pod pacha - zobaczymy roznice i rzeczywisty poziom tu i tu. Odpowiedz Link