pani.samochodzikowa 03.10.08, 12:39 Cześć, czy wiecie jaki wpływ ma branie gripexu czy innych leków na temperaturę mierzoną rano? Czy jeśli wzięłam na noc lek to mam zaznaczyć kolejnego dnia temperaturę zakłóconą? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
horpyna4 Re: Temperatura a Gripex 03.10.08, 18:49 Może mieć, chociaż nie musi. Na pewno trzeba ten fakt odnotować. I to nie tylko jako "zakłóconą", ale czym. Wtedy pod koniec cyklu będzie widać, jak na Ciebie działa konkretny specifik. Odpowiedz Link
pani.samochodzikowa Re: Temperatura a Gripex 06.10.08, 12:23 Ok, dziękuję, tak też zrobiłam :). Z resztą pomyślałam, że nawet jeśli nie Gripex to sam katar czy kaszel może przecież zakłócać tempkę. Odpowiedz Link
horpyna4 Re: Temperatura a Gripex 06.10.08, 13:12 Oczywiście, może, ale nie musi. U mnie nie zakłócały temperatury infekcje "przeziębieniowe" nawet wtedy, gdy temperatura mierzona pod pachą była mocno podwyższona. Za to ciężka niestrawność spowodowała podskok w "jamie ciała" do 40 stopni. Odpowiedz Link