tufta75 04.04.11, 19:44 Kto ostatnio wrócił z tego hotelu? Jak wrażenia? Ja wylatuję 6 maja z Katowic.Ktoś leci jeszcze w tym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: Sunrise Mamlouk Palace Resort 04.04.11, 20:09 pytasz ogólnie o hotel, czy bardziej o wrażenia z ostatnich dni? jak o hotel, to mogę ci sporo opowiedzieć. jak o wrażenia ostatnie, to nie, bo akurat byłam w styczniu i w innym hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
awonka123 Re: Sunrise Mamlouk Palace Resort 18.04.11, 10:52 Witam. Czy są tam jakieś atrakcje - zjeżdżalnie dla dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
junkers.0 Re: Sunrise Mamlouk Palace Resort 24.04.11, 12:31 Jest duża zjeżdżalnia na zdjeciach to ta duża skała w basenie po środku hotelu. Co jeszcze ?? Odpowiedz Link Zgłoś
awonka123 Re: Sunrise Mamlouk Palace Resort 27.04.11, 07:39 Witam. A czy oprócz tej skalnej zjeżdżalni jest coś ciekawego dla dzieci w wieku 10 lat? Jak animacje , czy przez dwa tygodnie nie powieje nudą? Proszę o odpowiedź i pozdrawiam awonka123 Odpowiedz Link Zgłoś
maz-ik Re: Sunrise Mamlouk Palace Resort 30.04.11, 15:56 W Mamlouku byłam już drugi raz, ostatnio w styczniu tego roku - uwielbiam ten hotel i cała jego beztroską atmosferę. Pracuje tam międzynarodowy zespół animatorów, którzy rozkręcają fajną atmosferę. dla dziesięciolatków, oprócz zjeżdżalni może np. piłka ręczna w basenie, piłkarzyki, lotki, piłka nożna na plaży, koszykówka siatkówka. Polecam szczególnie minidisco prowadzone przez Tunezyjczyka- Negę - ma super kontakt z dziećmi, które po zakończeniu dyskoteki płakały... mój synek podczas tegorocznego pobytu miał urodziny - to animatorzy zorganizowali mu taką imprezę z tortem i "sto lat" w 4 językach, że będzie co wspominać. Muszę tu wspomnieć o pozostałych animatorach: Taha, Ali-Baba, Zied, Mariam - wszyscy - REWELACJA! Nega uwielbia Polaków i zna wiele słów po polsku - rozmowa z nim to kupa śmiechu. Uważam, że dziesięciolatki, jeżeli tylko nie będą chciały, nie będą się nudzić, bo jest co robić. Polecam ten hotel z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
arek-1982 Re: Sunrise Mamlouk Palace Resort 11.05.11, 16:02 Świetny hotel godny polecenia, byłem w grudniu 2010 roku i jeśli nadarzy się okazja to chętnie tam wrócę. odkryjfrancje.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś