wiwi1
25.04.12, 09:24
Ale tu ucichlo... Na polu pada i pada, jedno dzoecko spi, drugie zajelo sie klockiem na chwile, wiec mam chwilke na napisanie posta;)
Dziewczyny kupujecie lososia organicznego czy dzikiego? Ja kiedys kupowalam duzo dzikiego, ale pozniej pomyslalam sobie, ze taki organiczny moze ma mniej metali ciezkich w sobie i kupowalam raczej organicznego( chociaz moge nie miec tu wcale racji, bo nic nigdzie na ten temat nie czytalam)
Kupowalam zazwyczaj w ocado a teraz nagle ich nie ma, ani na stronie Ocado ani Waitross. Zaczelam zamawiac z Tesco. Wczoraj wyslalam meza do tesco, zeby kupil mi lososoa to wrocil i powiedzial, ze nie ma i powiedzieli mu, ze przestali je sprzedawac juz i nie beda (chociaz dziwne, bo na ich stronie jest losos organiczny w sprzedazy).
Zaczelam sprawdzac gdzie moge to dostac, ale wlasciwie niewiele sklepow je sprzedaje.
Wyskoczylo mki jeszcze abel and cole, ale nie wiem czy od nichc kupilabym mieso i ryby (warzywa i owoce bez problemu), booni chyba nie wyznaczaja konkretnej godziny kiedy przyjada i trzeba czekac caly dzien nannich w domu (tak przynjamniej kiedys bylo) a te ich torby termiczne mnie nie przekonuja tak bardzo. Moze sie myle?
Jakiego lososia kupujecie i gdzie?
Pozdrawiam:)