minutka888 16.02.07, 13:17 j. w. czy czytacie? czy sie podoba? a jeśli już to co zachwyca Was w nim najbardziej? p.s. ja "zjadam" go zawsze jak po niego siegam. "Czas" przeczytałam ze sto razy i nadal poczytuje w wolnych chwiluniach... a Wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minutka888 Re: a co z Piotrem Ibrahimem Kalwasem? 16.02.07, 18:40 nikt go nie czyta??? naprawdę...??? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dill Re: a co z Piotrem Ibrahimem Kalwasem? IP: *.acn.waw.pl 17.02.07, 12:01 czytam i znam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
minutka888 Re: a co z Piotrem Ibrahimem Kalwasem? 19.02.07, 13:48 a ja będę drążyć :) i nie ze złośliwości czystej,a z ciekawości :) Odpowiedz Link Zgłoś
gagapisa Re: a co z Piotrem Ibrahimem Kalwasem? 23.02.07, 19:04 Czytalam "Salam" i czulam sie elementem tej opowiesci, niekoniecznie pozytywnym, ale z mojej bajki. Kupilam "Czas", natomiast "drzwi" przejrzalam i boje sie, ze to sa bojki o forme a nie o tresc, jak niestety wiekszosc polskiej literatury wspolczesnej. Ludzie, kiedy wreszcie przeczytam powiesc o czyms, a nie oprawe do obrazu (vedi Pilch)... Odpowiedz Link Zgłoś