Dodaj do ulubionych

Duża liczba partnerów a dziewczęcość i niewinność

23.01.12, 18:25
Nie macie wrażenia, że jak dziewczyna miała wielu partnerów seksualnych to automatycznie to jakby odbiera jej dziewczęcości i niewinności? Jak wiem, że jakaś ładna dziewczyna ma bardzo skromną przeszłość seksualną to od razu mi się to piękne i urocze wydaje
Obserwuj wątek
    • songo3000 Józio to jednak Master... 23.01.12, 19:16
      ...
      • aandzia43 Re: Józio to jednak Master... 23.01.12, 19:42
        Owszem, choć głównie za wytrwałość w trollingu go cenię. Mistrzostwa jednakowoż odmówić mu też nie można.
        • i_dood Andziu... 23.01.12, 21:33
          ... ty jesteś dziewczęca. Wzruszyłem się gdy w którymś z bardziej rozpaczliwych wątków Dżozefa pochyliłaś się nad jego niedolą.
          • aandzia43 Re: Andziu... 25.01.12, 19:36
            i_dood napisał:

> ... ty jesteś dziewczęca. Wzruszyłem się gdy w którymś z bardziej rozpaczliwych
            > wątków Dżozefa pochyliłaś się nad jego niedolą.

Chyba kopnęłam, to bardziej prawdopodobne. A może byłam nietrzeźwa i się po prostu zachwiałam?
            Jeśli nie jest trollem (w co wątpię) to jego największym problemem na pewno nie jest dziewictwo.
    • potwor_z_piccadilly Re: Duża liczba partnerów a dziewczęcość i niewin 23.01.12, 19:27
      josef_to_ja napisał:

Jak wiem, że jakaś
      > ładna dziewczyna ma bardzo skromną przeszłość seksualną to od razu mi się to pi
      > ękne i urocze wydaje

Faktycznie, piękne i romantyczne to twoje podejście do płci pięknej, lecz uważaj. Może być pięknie, ale zawsze należy brać pod uwagę pewne powiedzonko "żeby nie to pod spódnicą, to by była zakonnicą".
    • aandzia43 Re: Duża liczba partnerów a dziewczęcość i niewin 23.01.12, 19:50
      Ruchać czy skromność niewieścią kontemplować? - oto jest pytanie...
      Pisałam już, że twój styl pisania kojarzy mi się ze stylem jednego z uczestników forów gazetowych? Mogłabym go nawet podejrzewać o taki rodzaj trolingu ;-)
      • bigbadpig Re: Duża liczba partnerów a dziewczęcość i niewin 23.01.12, 19:56
        no dobra, a teraz powiedzcie mi co może powodować człowiekiem który poświęca jakąś zauważalną część swojego życia na taką twórczość? gdyby to była chwilowa fascynacja gwarem jaki wywołuje, lub jednorazowa wrzutka na zasadzie - mamy z kumplem 14 lat i się nudzimy na informatyce - to ok, jestem w stanie sobie to wyobrazić. ale co motywuje człowieka który z taką konsekwencją produkuje nic nie warte znaki? jakieś pomysły? choroba? nudna praca?
        • zyg_zyg_zyg Re: Duża liczba partnerów a dziewczęcość i niewin 23.01.12, 20:47
          > jakieś pomysły?

Trenuje konsekwencję, wytrwałość, wierność i systematyczność, aby osiągnąć oświecenie?
          • triss_merigold6 Re: Duża liczba partnerów a dziewczęcość i niewin 23.01.12, 21:27
            Jak zbierze wieczorem stosowną liczbę forumowych kopów to osiąga zen?
            • i_dood Re: Duża liczba partnerów a dziewczęcość i niewin 23.01.12, 21:31
              Będzie się łączył z netem bez komputera - bezpośrednio, przez "trzecie oko".
              • brak.polskich.liter Re: Duża liczba partnerów a dziewczęcość i niewin 24.01.12, 00:01
                i_dood napisał:

> Będzie się łączył z netem bez komputera - bezpośrednio, przez "trzecie oko".

Czekoladowe.
                Pardon, ale nie bylam w stanie sie powstrzymac.
        • vitek_1 Re: Duża liczba partnerów a dziewczęcość i niewin 24.01.12, 03:46
          bigbadpig napisał:

> co motywuje człowieka który z taką konsekwencją produkuje nic nie wa
          > rte znaki? jakieś pomysły? choroba? nudna praca?

brak baby i związany z tym nadmiar wolnego czasu i energii?
    • r.a.s Re: Duża liczba partnerów a dziewczęcość i niewin 24.01.12, 08:25
      Może zrobimy zrzutkę, żeby mu pomóc tkwić w tym stanie bo za chwilę zmini formu na
      "Nikt mnie nie lubi",
      "Mam 30 lat i jestem prawiczkiem"
      "Szukam 30 letniej dziewicy"

Może szkoda, żeby się zmarnował aktywny głos na formu
      Pzdr
    • hawa.etc Re: Duża liczba partnerów a dziewczęcość i niewin 24.01.12, 17:30
      > Nie macie wrażenia, że jak dziewczyna miała wielu partnerów seksualnych to auto
      > matycznie to jakby odbiera jej dziewczęcości i niewinności?

Nie, nie mam takiego wrażenia. Może dlatego, że nie pojmuję dobrowolnego seksu w kategorii winy.

Jak wiem, że jakaś
      > ładna dziewczyna ma bardzo skromną przeszłość seksualną to od razu mi się to pi
      > ękne i urocze wydaje

To już raczej pochodna Twojej dziewiczej frustracji, a nie rzeczywiste powaby dziewczyny.
      • josef_to_ja Re: Duża liczba partnerów a dziewczęcość i niewin 24.01.12, 18:02
        Od razu frustrację musisz przywoływać...
        • hawa.etc Re: Duża liczba partnerów a dziewczęcość i niewin 24.01.12, 18:28
          Ależ ona wręcz wycieka spomiędzy literek w tematach takich, jak ten.
          • josef_to_ja Re: Duża liczba partnerów a dziewczęcość i niewin 24.01.12, 21:44
            Może to tylko takie wrażenie? Poza tym akurat bycie prawiczkiem to mój najmniejszy kompleks. Mam inne, większe. Jakbym miał wybrać stanie się zaradnym, pewnym siebie i przystojnym facetem, a przestanie bycia prawiczkiem to bym wybrał to pierwsze
            • hawa.etc Re: Duża liczba partnerów a dziewczęcość i niewin 24.01.12, 21:54
              > Może to tylko takie wrażenie?

Trudno się tego wrażenia nie pozbyć, podczas gdy większość założonych przez Ciebie wątków opiera się na rozważaniu wpływu liczby partnerów seksualnych kobiety, na przeróżne zjawiska społeczne i przyrodnicze. O analu już nie wspominając.
              • hawa.etc errata 24.01.12, 21:56
                > Trudno się tego wrażenia nie pozbyć, podczas gdy większość założonych przez Cie

Powinno być oczywiście "trudno się tego wrażenia pozbyć"
                • josef_to_ja Re: errata 24.01.12, 22:46
                  Może taka moja rola forumowa? :D
                  • hawa.etc Re: errata 25.01.12, 13:25
                    W takim razie należy Ci się Oscar. Bez procesu :P
                    • josef_to_ja Re: errata 25.01.12, 17:40
                      Jak ładnie dedukujesz :)
    • 3komora Re: Duża liczba partnerów a dziewczęcość i niewin 25.01.12, 18:24
      Może urocze, a może nieudolne. Jedno wiem na pewno, ta która miała większą ilość kochanków, będzie więcej potrafiła. Wolę w łóżku doświadczoną, niż uroczą.
      • josef_to_ja Re: Duża liczba partnerów a dziewczęcość i niewin 25.01.12, 19:16
        A ja mam słabość do pięknych i inteligentnych kobiet
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka