zasmucony2 17.05.07, 13:07 "Kurwa chcę byc traktowana jak dama a dama jak kurwa" Tylko kiedy są traktowane z góry, pomiatane, olewane - wtedy nagle zaczynają się czuć dobrze. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justyna.ada Re: a kiedy można jakoś tak normalnie? :-) 17.05.07, 13:18 A istnieją jeszcze jakieś inne kategorie? :-P bo ja np. nienawidzę jak się mnie traktuje z góry, pomiata i olewa... w ktorej kategorii więc się mieszczę? Ale rozumiem, że czasem trzeba gdzieś wyładować emocje i po części od tego jest forum... Odpowiedz Link
zasmucony2 Re: a kiedy można jakoś tak normalnie? :-) 17.05.07, 13:21 Nie wyładowuje emocji .... Odpowiedz Link
miedzianakonefka Re: Dobra rada 17.05.07, 13:21 Czyżby coś przykrego spotkało Cię ze strony kobiet ? :P Alleluja i do przodu... Odpowiedz Link
cyni Re: Dobra rada 17.05.07, 14:06 Bo tak to z kobietami jest...im bardziej Ci na Niej zależy i jej to okazujesz tym bardziej ma Cię w D.... Rada "Zmień na lepsze..." Odpowiedz Link
miedzianakonefka Re: Dobra rada 17.05.07, 14:18 Moim zdaniem, wystarczy wiedzieć w jakich sytuacjach być pluszowym misiem a w jakich można umiejętnie i z wyczuciem pokazać trochę swojego wewnętrznego Fuj :P Alleluja i do przodu... Odpowiedz Link
viviene Re: Dobra rada 17.05.07, 23:39 Bzdura,olewaja bo chcecie byc olewani i robicie wszystko,zeby tak było.Jak jest w miare stabilnie to Wy olewacie bo szukacie podniet i koło sie zamyka .No to jak to jest naprawdę?? Odpowiedz Link
miedzianakonefka Re: Dobra rada 18.05.07, 07:48 Fakt że niektórzy chcą być olewani. Tak jak w tym wątku dwóch panów narzeka na te okrutne kobiety co to ich skrzywdziły jęczą rozpaczają. I czy to jest dobry materiał na partnera ja się pytam ? Biorąc pod uwagę że tego kwiatu pół światu takie załamywanie rąk wydaje mi się cokolwiek dziwnym. Natomiast co do stabilizacji to po kilku latach zaczyna wychodzić bokiem (mam na myśli coś w rodzaju praca>dom>obiadek>cośtam>telewizor>spanie>praca>dom>obiadek>cośtam>telewizor>spa nie>...). Alleluja i do przodu... Odpowiedz Link
eeela Re: Dobra rada 18.05.07, 00:23 Nie wiem, skad ty wziales ten cytat, ale mam wrazenie ze to zalosna imitacja na podstawie slynnego powiedzenia, ze kobieta powinna byc kucharka w kuchni, dama na salonach a kurwa w lozku. Tymczasem, o zgrozo - mowi dalej powiedzenie - czesto niestety bywa tak, ze jest dama w kuchni, kucharka w lozku i kurwa na salonach. Odpowiedz Link
glamourous Re: Dobra rada 18.05.07, 11:30 eeela napisała: Tymczasem, o zgrozo - mowi dalej powiedzenie - > czesto niestety bywa tak, ze jest dama w kuchni, kucharka w lozku i kurwa na > salonach. pieeekne, bardzo prawdziwe i chyba niestety dosc czeste ;-)))))) A swoja droga kim powinien byc idealny facet? Oto moje propozycje : Kucharzem w kuchni ogierem w lozku dzentelmenem na salonach robotem w pracy bankomatem dla kobiety (bez limitu wyplat ;-))) Co sadzicie ? ;-D Odpowiedz Link
glosatorr Re: Dobra rada 18.05.07, 14:21 > robotem w pracy > bankomatem dla kobiety (bez limitu wyplat ;-))) Te dwie rzeczy bym wyciął i dodał w to miejsce: - Przyjacielem na codzien - Wsparciem w potrzebie Może być? Odpowiedz Link
anais_nin666 Re: Dobra rada 18.05.07, 18:48 zasmucony2 napisał: > "Kurwa chcę byc traktowana jak dama a dama jak kurwa" A kobieta jak chce być traktowana? Odpowiedz Link