Dodaj do ulubionych

Blog o CHAD

26.03.15, 06:37
Szanowni Państwo,

Zapraszam na blog: zycie-z-chad.blog.pl/
Bardzo jestem ciekawa opinii innych osób cierpiących na CHAD, a także wydaje mi się, o czym wspominam w notce, że wciąż jest to choroba, o której bardzo mało mówi się w Polsce. Będę wdzięczna za komentarze i ciekawe dyskusje. smile
Obserwuj wątek
    • za_mszowe Re: Blog o CHAD 26.03.15, 13:36
      blog z jedną jedyną notką to nie blog - nie zarzucaj pisania,jak chcesz mieć wejścia. poza tym zgaduję - czy masz jeszcze coś z tej górki?

jakie cele sobie stawiasz, zakładając taką stronkę?

bo chyba nie edukacyjnebig_grin

"(...)pomimo, iż schizofrenia i chad budzą lęk osób zdrowych, to równocześnie OD WIEKÓW stanowią przedmiot studiów i badań naukowych"

Z pewnością podczas zajęć z quadrivium na uniwersytecie w Bolonii w XIV wieku toczyły się zacięte dyskusje na temat np. manii dysforycznej i sposobów jej pacyfikacji.
      • rooo Re: Blog o CHAD 29.03.15, 08:54
        Hejka, to tylko zaproszenie, nie widzę powodu, ażeby się jeżyć. wink
        Cel? Chcę pogadać, poznać ludzi, którzy mają podobną historię i którzy też się zmagają z tym smoczyskiem, jakim jest CHAD. Traktuję to luźno, nie planuję porzucić pisania, ostatecznie to też przynosi ukojenie.

"Z pewnością podczas zajęć z quadrivium na uniwersytecie w Bolonii w XIV wieku toczyły się zacięte dyskusje na temat np. manii dysforycznej i sposobów jej pacyfikacji."
        To akurat kwestia ewolucji pojmowania pojęcia. Semantyką bym się aż tak nie przejmowaławink My mamy szczęście, że żyjemy już w czasach, w których wiadomo, czym jest CHAD. wink
    • rooo Re: Blog o CHAD 29.03.15, 09:02
      PS. Ale dziękuję, bo to genialny pomysł, żeby prześledzić ewolucję pojęcia CHAD. Myślę, że to ciekawe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka