rosmam
05.08.09, 22:19
tak sobie czytam to forum, bardzo mi się podoba, sama awersję mam do dzieci sporą, wszystko poniżej 12 roku życia wywołuje u mnie reakcję->zejdź z oczu maro (dla jasności, bo za chwilę mnie zlinczujecie-nie, nie jestem zgorzkniała,brzydka, stara,mam fajnego partnera, nie jestem zapiekłą karierowiczką itp etc).A pytanie, jakie mi się nasuwa, to....po kiego grzyba wchodzicie na to forum??Tzn ja nie mam na myśli zabraniania wypowiadania się komukolwiek, ale po co wchodzicie, obrażacie BzW, wciskacie teksty, typu "sama zobaczysz, jak będziesz mieć swoje". Oczywiście nie mam na myśli wszystkich, są tu też dzietne, ciekawe wypowiedzi (i dla ich autorów pozdrowienia i ukłony), ale wylewanie agresji i jadu na forum pt "NIE LUBIĘ DZIECI" i próby nawracania na jedyną, właściwą ścieżkę, udowadniania, że jesteśmy jakimś gorszym gatunkiem ludzi....no pardon, ale ja nie wchodzę np na forum CiP i nie strzelam tekstów, że po przeczytaniu niektórych wypowiedzi, stwierdzić mogę, że ciąża rozgąbcza mózg, a posiadanie bachorów generalnie obniża zdolności intelektualne.
Intryguje mnie zatem, co Wami kieruje...jakaś chęć dokopania??