hanti Re: hanti? 16.03.08, 09:07 żadna niespodzianka jeden cykl ciężkiej pracy ;P na początku kwietnia, zakładamy dzieciowi szew, żeby nie wyfrunął za wcześnie Odpowiedz Link
u_brzoska Re: hanti? 16.03.08, 15:17 Hanti, trzymam kciuki. Tez walcze (28tc), tez szew i niestety lezenie. Zycze Ci powodzenia Odpowiedz Link
hanti Re: hanti? 16.03.08, 15:25 u_brzoska napisała: > Hanti, > trzymam kciuki. Tez walcze (28tc), tez szew i niestety lezenie. Zycze Ci powodz > enia u mnie dopiero 12 tc więc póki dzieć lekki zero sensacji damy radę ))) Odpowiedz Link
pa_yo Ula i Aniu - gratulacje dziewczyny! 16.03.08, 18:41 Aniu, Ty to chyba jesteś urodzona matka, kiedyś pisałas ze chcielibyscie miec duza rodzine i faktycznie ziszczacie plany Ula, trzymaj sie 28 tc to przeciez miesiac wiecej niz u Bereni, a bedzie jeszcze lepiej - zobaczysz Trzymam za Was kciuki Odpowiedz Link
misia0000 Re: hanti? 16.03.08, 19:57 Zazdroszczę.... Bo ja ciągle w strachu i nie mogę się zdecydować. A Kubie przecież byłoby lepiej na tym świecie, gdyby miał rodzeństwo! Na marginesie - Ula, wskakuj na naszą-klasę. Wiesz co.. My się znamy!!! Ze studiów!!! Lijep pozdrav!!! Odpowiedz Link
traganek Misia i U_brzoska co Wy studiowałyście i gdzie? 17.03.08, 08:05 Ja slawistykę (ale serbistykę) Odpowiedz Link
u_brzoska Re: Misia i U_brzoska co Wy studiowałyście i gdzi 18.03.08, 12:46 Traganku, kroatystyka - na Slasku. A Ty? gdzie? Czyzby porody wczesniacze byly domena slawistów? ) Odpowiedz Link
traganek Re: Misia i U_brzoska co Wy studiowałyście i gdzi 18.03.08, 14:15 Ja w Trójmieście Odpowiedz Link
tabaluga0 Re: Misia i U_brzoska co Wy studiowałyście i gdzi 18.03.08, 21:21 ja jestem nawigatorz trojmiastabezrobotna Odpowiedz Link
tabaluga0 Hanti, co na to lekarz? 16.03.08, 20:19 co mowi? masz szanse donosic czy bedzie jak z Kingą? wczesniejsze rozwiazanie z gory zapowiedziane? Ja jakos nie moge sie zdecydowac i chyba Szymek zostanie jedynakiem Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: Hanti, co na to lekarz? 16.03.08, 23:07 moje gratulacje. Podziwiam,że się zdecydowałyście. Ja raczej poprzestanę na jednej, chyba że to będzie wpadka,bo nie planuję ze strachu. Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link
mlagodna Elo i gratulacje 17.03.08, 00:37 ja w sumie już jestem w domq Wyleżałam od 22 tygodnia - bez szwu ale np święta w szpitalu... No zaczęłam już 35 tydzień więc prawie u celu. Termin na cc mam na 17-21 kwietnia - byle dotrwać bo już oddychać nie mogę. Kalinka waży ok. 2200g cała fuura dziewczynki pozdrowionka i życzę cierpliwości Odpowiedz Link
hanti Re: Hanti, co na to lekarz? 17.03.08, 08:07 tak jak z Kinią zakładamy że damy radę do 35/36 tyg. Kinia urodziła się 2750 g zupełnie zdrowa i po 4 dniach byłyśmy w domu, to mi wystarczy Po 30 będziemy oceniać, czy szyjka ze szwem da radę (z Kinią już szew zaczął podcinać szyjkę). Jeśli znów urodzę po 35 tyg i dzieć będzie ważył jak Kinia prawie 3 kg i będzie się rozwijał jak Kinia (zaczęła chodzić mając 10 mieś) to dla mnie sukces )) Ja jestem pełna optymizmu, lekarz jak to lekarz, zakłada że skoro z Kinią podołaliśmy, to teraz też damy radę. Odpowiedz Link
kasia_kp Re: hanti? tak troszke nie na temat ale ... 17.03.08, 15:09 Droga Hanti serdecznie gratuluje Jak tylko zobaczyłam watek i te kilka znajomych nicków to wpadłam w taki entuzjazm . Co słychać u was ... ciężko tak się wczytywać w cale forum czasmi zglądam ale to wszytko juz takie dla mnie odległe ... Może jakoś zreaktywujemy stara ekipe Pozdrawiam Kasia i Jaś ( i nie prędko ktoś jeszcze - a fajnie by było ) Odpowiedz Link
tiya Re: hanti? tak troszke nie na temat ale ... 17.03.08, 19:24 No to zgłasza się następna ze starej ekipy Hanti, GRATULACJE, URODZONA MATKO !!! Odpowiedz Link
hanti Re: hanti? tak troszke nie na temat ale ... 17.03.08, 19:29 fakt że stara ekipa nadal często tu zagląda wspieranie to chyba nałóg po walce. Chociaż ja już nie czuję żeby Kuba czy Kinia nadal mogli być nazwani wcześniakami, tylko Karolka nie pozwala mi o tym zapomnieć, ale też ona daje mi ogromną siłę do walki Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: hanti? tak troszke nie na temat ale ... 18.03.08, 12:11 a ja dziękuję "starej ekipie" za to że jest, bo dzięki wam czuję, że będzie dobrze. Odpowiedz Link
u_brzoska Re: hanti? 18.03.08, 11:01 dziewczyny, wszystkim dziekuje za cieple mysli i slowa, troche sie "wciełam" w cudzy watek ale mam nadzieje ze hanti i tabaluga mi to wybaczą studiowalam slawistyke - sluze pomoca przy tlumaczeniach z jez chorwackiego, zreszta misia0000 tez sie w tym temacie moze wypowiadac Misiu, bylam na naszej-kliasie, jestem ogromnie ucieszona, chcialam Ci odpisac od razu, ale mam jakies problemy z wysylaniem poczty, sprobuje dzis jeszcze raz a jak sie nie uda to przesle maila na gazetowy. Pozdrawiam i stara i nowa ekipe Odpowiedz Link
minkapinka Re: hanti? 18.03.08, 22:34 a ja wszystko wiem Spotkałam niedawno Hanti z dzieciaczkami ) Odpowiedz Link