zuziakasi 24.06.08, 21:27 ktoś stosował u dziecka taki lek??? jak zadziałał??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola23061978 Re: nitrazepam??? 24.06.08, 23:17 Kasiu , mojej znajomej córeczka Wiktoria bierze 5 leków m.in nitrazepam i niestety dalej ataki są i to codziennie często silne. Wiki ma już 4,5 roku. Wiem , że czeski neurolog i niemiecki chciał jej odstawić tenlek . Ale wiesz że każde dziecko jest inne. My w lipcu może pojedziemy do Bohm do Cieszyna czeskiego to dam znać co zaleci w sprawie padaczki Oliwii pozdr Jola Odpowiedz Link
zuziakasi Re: nitrazepam??? 25.06.08, 08:27 martwię się, bo podałam w poniedziałek Zuzi pierwszy raz ćwiartkę tabletki na noc wg. zalecenia i wczoraj nic prawie nie zjadła ani nie wypiła, przecież ona tak dużo ćwiczy to musi pić... zasnęła wieczorem wcześniej niż zwykle i nie dosała leków wcale i śpi do tej chwili..Boże mam nadzieję, że nic jej nie jest bo już powoli swiruję..( co ja mam teraz biedna robić?? Odpowiedz Link
jola23061978 Re: nitrazepam??? 25.06.08, 11:23 Kasiu zapomniałam jeszcze , że innej znajomej synek Mateusz też miał przepisany nitrazepam (lekarz zalecił tabletke) -oni dali mu pół i dziecko spało prawie tydzień (tak mi mówili) i karmili je łyżeczką przez sen. Oni zrezygnowali z tego leku. Nam na szczescie neurolog powiedziała, że dla Oliwii nitrazepam absolutnie bo ma dysplazje a po tym leku się strasznie zaflegmi. Skonsultuj to jeszcze z jakimś innym neurologiem co na ten temat myśli. pozdr Jola Odpowiedz Link
ewelina.olsztyn Re: nitrazepam??? 16.08.16, 21:58 Oddam komuś potrzebującemu lek nitrazepam. Mam 6 opakowań. Mój syn już nie bierze. Proszę o kontakt telefoniczny 609 237 997 ewelina Odpowiedz Link
mama.ady Re: nitrazepam??? 25.06.08, 15:48 ada brała 3x1/8 ale działał tydzień a później się przyzwyczaiła i nie widziałam poprawy (na powstrzymanie wymiotów, nie była śpiąca i apatyczna ale lepiej idzie na luminal Odpowiedz Link
zuziakasi Re: nitrazepam??? 25.06.08, 19:23 na całe szczęście spanikowałam..za bardzo, ale jednak.. obudzila się o 10.00 i ładnie ćwiczyła, zjadła cały obiad i wypiła herbatkę, chociaż bardziej leniwie niż normalnie.. luminal to już zuza dostaje od 1,5 roku wiec teraz już nie działa i dlatego ma zmieniony na nitrazepam..zobaczy,y jak bedzie się nadal zachowywała... bo się boję Odpowiedz Link