jtk17 11.03.09, 17:29 Witajcie! Potrzebuję pilnie skonsultować moje 20--miesięczne dziecko!!! Czy możecie kogoś polecić w Małopolsce?? Ma ktoś jakieś doświadczenie z dr Anzel? Z góry dzięki! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicius_85 Re: Neurolog dziecięcy-PILNIE 12.03.09, 15:03 witam Cię my bylismy u tej Pani neurolog i w sumie nie polecam...odniosłam wrazenie ze w ogole nie zna się na wcześniakach Odpowiedz Link
jtk17 Re: Neurolog dziecięcy-PILNIE 12.03.09, 15:21 No właśnie tego się obawiałam,bądź co bądź pewnie nie ma z nimi dużego doświadczenia. A do kogo jeździcie? Mi w pracy dzisiaj polecono dr Piątkowską z Jana Pawła. Próbuje się tam dodzwonić ale tam niestety nikt nie odbiera.Może ma ktoś namiary na jej gabinet prywatny?? Odpowiedz Link
kati_kacper Re: Neurolog dziecięcy-PILNIE 12.03.09, 17:56 Ja chodziłam z córką do p.Matheisel Krystyny w Zakopanem. Ma bardzo duża wiedzę i świetnie zajmuje się właśnie wcześniakami. Doskonale dobiera leki i ma świetny kontakt z dzieciaczkami i ich rodzicami. Moja mała ma 6 lat i ze wszystkich wcześniaczych zaburzeń doskonale się wylizała. Wiem , że przyjmuje też w Krakowie na Kopernika oraz na ul Długiej 47/9 Tel.: 012 6324239 oraz 605538043. Odpowiedz Link