drosophila-5 11.04.11, 19:13 Jak w temacie:) ma ktoś namiary na sprawdzonego instruktora w okolicach Radarowej? Zależy mi na kilku godzinach dodatkowych, aby ktoś pokazał mi jakieś typowe pułapki na trasach egzaminacyjnych... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiotka_trzpiotka Re: Radarowa - instruktorzy 12.04.11, 09:11 ja robiłam kurs i dodatkowe godziny w szkole OLKA radarowa 30 pan przejchał ze mną trasę (dokładnie tę samą którą nastepnego dnia powtórzyłam na egzaminie) , pokazał palcem, co mam robić, gdzie i co mam mówić ;) w którym miejscu... bardzo duzo mi to dało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fabiana16 Re: Radarowa - instruktorzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.11, 22:31 Też brałam dodatkowe jazdy w Olka na Radarowej 30 jeżdzilam z p.Łukaszem i p. Adamem naprawdę fajni ludzie dzięki Nim zdałam Odpowiedz Link Zgłoś
drosophila-5 Re: Radarowa - instruktorzy 12.04.11, 18:45 a czy masz może namiary na tego instruktora...? Odpowiedz Link Zgłoś
wiotka_trzpiotka Re: Radarowa - instruktorzy 13.04.11, 08:51 niestety, nawet nie pamiętam jak sięnazywał ;) stres robi swoje... Odpowiedz Link Zgłoś
drosophila-5 Re: Radarowa - instruktorzy 14.04.11, 18:21 wiotka_trzpiotka napisała: > niestety, nawet nie pamiętam jak sięnazywał ;) stres robi swoje... Rozumiem;) może ktoś inny może mi kogoś polecic???:) Odpowiedz Link Zgłoś
kursant-2 Re: Radarowa - instruktorzy 17.04.11, 17:00 Jeśli aktualne to na 100% polecam Pana Piotra 501-143-329. Pozdrawiam. I powodzenia na egzaminie życzę!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
julekpo Re: Radarowa - instruktorzy 20.07.16, 12:32 MILA instruktor Andrzej lub Tomek. Trasy egzaminacyjne na Radarowej już Cię nie zaskoczą. Ja bez najmniejszego problemu zdałem za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś