Dodaj do ulubionych

Teoria na kat. CE ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.11, 19:20
Czy osrodek powinien zapewnić mi szkolenie teoretyczne na kat. CE? Posiadam kat C i wyklady miałem ale kurs robiłem w innym ośrodku. Zapisałem się na CE i odrazu mam jazdy. Nikt nie wspomniał o wykładach. Czy zostałem oszukany?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Teoria na kat. CE ? IP: *.rwd.prospect.pl 09.12.11, 19:29
      Zgodnie z zasadami powinieneś mieć najpierw wykłady. Na egzaminie zdajesz tylko jazdę.
      Rozporządzenie w sprawie zasad szkolenia i egzaminowania......)
      • Gość: luz Re: Teoria na kat. CE ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.11, 22:20
        teoria na kursie jest obowiązkowa
        • Gość: a Re: Teoria na kat. CE ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.11, 06:49
          Pytanie może głupie ale prawdziwe,w której szkole?
          • Gość: Ania Re: Teoria na kat. CE ? IP: *.ip.netia.com.pl 10.12.11, 12:02
            w szkole podstawowej w Skierniewicach
    • Gość: romano Re: Teoria na kat. CE ? IP: *.wtvk.pl 12.12.11, 21:19
      znalazłem z necie że powinny być wykłady ale nikt ich nie robi ;)
      • Gość: hahaha Re: Teoria na kat. CE ? IP: *.home.aster.pl 13.12.11, 21:18
        hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha .... to trzeba było nie szukać najtańszej szkoły !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        A teraz będziesz chu.a wiedział !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka