Dodaj do ulubionych

OSK Kraków

11.11.15, 07:35
Witam,

planuję rozpocząć kurs na prawo jazdy w Krakowie. Zwlekałam już z tym 5 lat i w końcu podjęłam decyzję że go zrobię :D
Nie wiem jednak gdzie i nie mam kogo zapytać o radę, bo nie znam nikogo, kto uczyłby się niedawno, a opinie znajomych sprzed 4-5 lat są już nieaktualne.
Boję się trochę jeździć, stąd moje odwlekanie, potrzebuję więc instruktora, który to zrozumie, który jest spokojny i opanowany, nie krzyczy(!).
Zależy mi też na dobrze zrobionej teorii, bo skoro za nią płacę, to nie chcę oglądać filmów, tylko uczestniczyć w wykładzie.
Wstępnie znalazłam kilka szkół, które by mnie interesowały, wybrałam je ze względu na opinie i dość dogodną dla mnie lokalizację: GPS na Grzegórzeckiej, Wilkar na Wadowickiej, OSK Lejdis i OSK Autoreal.
Odradzacie/polecacie którąś z nich? Może jakąś inną? Cena gra mniejszą rolę.
Obserwuj wątek
    • bosski6 Re: OSK Kraków 26.11.15, 17:47
      Ja polecam szkołę Albar. Potrafią porządnie przyuczyć pod coraz to trudniejsze egzaminy.
    • ne-n Re: OSK Kraków 08.12.15, 23:48
      Zarówno GPS, jak i Lejdis ma dobre opinie, przynajmniej z tego co słyszałem. Natomiast jeżeli ktoś z Was byłby zainteresowany doskonaleniem techniki jazdy, mogę polecić szkolajazdysubaru.pl Moim zdaniem warto poznać zasady bezpiecznej jazdy, możliwości opanowania poślizgu lub ratowania się gdy już nie można wyhamować. Takich rzeczy na kursie niestety nikt nie uczy, a szkoda.
      • aannaa_kr Re: OSK Kraków 23.01.16, 19:36
        zaliczałam SJS - tor Kielce
        2x kurs I stopnia (nie że tyle razy zaliczałam ale brałam udział)
        No i zabawa za kierownicą Lambo i Nissana. Ufff !

Fundowane przez Mokate - może Panowie pamiętają :-)
        • oixio Re: OSK Kraków 24.01.16, 18:23
          Te "zabawy" na drodze publicznej kończą się śmiercią !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka