Dodaj do ulubionych

Gdzie na Prawko w WARSZAWIE?????

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 12:55
Może polecicie mi jakas szkołę jazdy w warszawie i jakiegos instruktora
dobrego :):) sprawdziłam ceny w róznych szkołach i sa rózne od 900 - 1200
od czego to zalezy jak zakres usług jest taki sam ( 30 godz. wykłady i 30
godz. jazdy ) ?????/
pomóżcie ......... z góry dziękuje
Jola
Obserwuj wątek
    • Gość: andziolek1@go2.pl Re: Gdzie na Prawko w WARSZAWIE????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 16:12
      Witaj! Mam ten sam problem.Szukajmy razem będzie rażniej!Znalazłam jakąś Tęczę
      za 950 zł. ale chciałabym usłyszeć jakąś opinię o niej.Wiesz nawet zapisywać
      można iść we dwie to nie zrobią człowieka w konia.Pozdrawiam!
      • Gość: werra Polecam na Bemowie mojego kumpla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 16:44
        Jeździ szarym Oplem Corsa nazywa się Krzysztof Lewandowski jego nauka jazdy
        nazywa się "Master" jest na Bemowie.Jak jesteście zainteresowane to później
        podam adres do niego bo telefon gdzieś mi przepadł.
        • mooma Re:polesam osk Amicus 30.03.05, 19:14
          www.amicus.waw.pl/ to jest link na ich stronę
        • Gość: Jolla Re: Polecam na Bemowie mojego kumpla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 10:38
          spoko - Bemowo mi pasuje
          mój mail to: ue@ozarow-mazowiecki.pl - jak możesz to podaj dokładniejsze
          namiary na niego
        • Gość: Jolla Re: Polecam na Bemowie mojego kumpla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 10:47
          prosze Cie o podanie tych namiarków bo nie moge po nazwie znaleźć w googlach, i
          jak maja to stronke www :):) dzięki
      • Gość: Jolla Re: Gdzie na Prawko w WARSZAWIE????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 10:36
        spoko bedzie raźniej, bo wszyscy mnie strasza że to wszystko nie takie łatwe
        ale co tam - nie ma rzeczy z którymi nie damy sobie rady
        mój mail ue@ozarow-mazowiecki.pl

Jola
    • Gość: awka Re: Gdzie na Prawko w WARSZAWIE????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.04.05, 23:24
      Hej. Tęczy nie polecam, niestety robiłam tam kurs podstawowy. Sugerowałam się
      niską ceną, a nie jakością. Polecam natomiast Ośrodek Bartek na Odlewniczej
      gdzie robiłam jazdy doszkalające. Instruktorzy, którzy prowadzą zajęcia to
      ludzie bardzo sensowni. Tak jak ktoś napiasł już na forum - jeżeli ktoś
      szuka "sexinstrutorów" to na pewno nie tam :)Po drugie jazdy ma się po trasach
      egzaminacyjnych co na pewno też ma duże znaczenie. Pozdrawiam.
    • elizas2 Re: Gdzie na Prawko w WARSZAWIE????? 09.04.05, 21:26
      hej, ja robiłam na Modlinskiej w "Silverze". Instruktor sie nazywa Krzysztof
      Krajewski, jest poprostu rewelacyjny (jako instruktor oczywiscie:)) Polecam jak
      najbardziej! Po jezdzie z nim zdałam za pierwszym razem na Odlewniczej w
      Warszawie:))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka