pullpecja 17.08.05, 18:35 Co sądzicie o Sarbo na Bemowie? Chodzi o kat A i B. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jola Re: Sarbo -Bemowo? IP: *.devs.futuro.pl 18.08.05, 13:17 Ja miałam tam dodatkowe 2 godz jazd przed egzaminem (corsa nr 2 - p.Jankiewicz) Moze to za mało by coś o nich powiedzieć, ale jeździło mię sie dobrze i bez stresów. Trzymam kciuki za pomyślnie wybraną szkołę i rozpoczęcie jazd!!!! jola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Sarbo -Bemowo? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.05, 12:30 Polecamto jest naprawdę b.dobra szkoła. a na jazdy to samochód nr.7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrówka_ Re: Sarbo -Bemowo? IP: *.waw.pl / *.merinet.pl 04.09.05, 14:33 Hej:) ja wlasnie robie kurs w Sarbo, na 2, właśnie z panem Jankiewiczem! Jest świetnie! W ogóle sie nie stresuje, spokojnie wszystko mi na poczatku wytlumaczył, jest bardzo miły. A sama szkoła uważam jest bardzo profesjonalna! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
pullpecja Re: Sarbo -Bemowo? 04.09.05, 20:50 Już klamka zapadła. Zapisałam się:o) Oczywiście na kat A i B. Zaczynam od 10.09. Trzymajcie kciuki;D Odpowiedz Link Zgłoś
marcyszka Re: Sarbo -Bemowo? 05.09.05, 09:14 Polecam. Ja właśnie zaczęłam jazdy po mieście - jeżdzę 7 i jak na razie jest super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
j0204 Re: Sarbo -Bemowo? 13.09.05, 09:05 Alicjo, jak Ci idzie jazda? trzymam kciuki mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
pullpecja Re: Sarbo -Bemowo? 13.09.05, 19:41 Ha!!! Na razie mam na kursie tylko teorię, którą kończę w niedzielę. Do tego czsu praktykuję nielegalnie;P, na samochodzie siorki (co prawda do Astry mu daleko..:o) Pozdrówka! Odpowiedz Link Zgłoś