goldberg83 24.12.05, 20:37 Macie jakieś propozycje na nazwę dla autoszkoły, bo nie mam pomysłu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Małgosia Z. Re: Auto szkoła IP: *.retsat1.com.pl 05.11.13, 15:37 Polecam gorąco szkołę GOCAR na Retkini. w kilku słowach to " szybko, tanio i profesjonalnie " Podejście bardzo pedagogiczne, nie wychowujemy dzieci, ale szkolimy dorosłych. Zatem każdy kursant czuje się swobodnie i jest traktowany poważnie. Pan instruktor Andrzej Sz. jest bardzo wymagający, ale to opłaci się przy egzaminie. Wyobrażając sobie zadufanego w sobie, wrogo nastawionego egzaminatora, trafił mi się bardzo miły Pan, który mimo pozorów zdawał się być nastawiony pozytywnie. Polecam tą szkołę w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efemeryda Re: Konkurs na nazwę autoszkoły!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.05, 14:09 A jakie nagrody w tym konkursie będą? Bo nie wiem czy warto szare komórki do pracy pobudzać :-) Już mam: myślę, że "KOPYTKO" brzmi świetnie!!! to jak z tą nagrodą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dianda Re: Konkurs na nazwę autoszkoły!!! IP: *.icpnet.pl 25.12.05, 15:10 pirat jest... może "Mazgaje" :P + Kto u mazgaja zdaje, wnet kierowcą się staje hehehehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g.a.r.c.i.a Re: Konkurs na nazwę autoszkoły!!! IP: *.server.ntli.net 26.12.05, 22:11 Mam super nazwe. Oczywiscie nie zdradze Wam jej - mam aspiracje, by otworzyc kiedys jakas szkole. Jak ktos wpadnie na te sama nazwe, to pomysle tylko o byciu instruktorka. Zreszta, kiedy to bedzie... Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś