Dodaj do ulubionych

Konkurs na nazwę autoszkoły!!!

24.12.05, 20:37
Macie jakieś propozycje na nazwę dla autoszkoły, bo nie mam pomysłu.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • dzagaa20 Re: Konkurs na nazwę autoszkoły!!! 24.12.05, 21:17
      pirat
    • Gość: Wiesiek Auto szkoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 23:42
      .
      • Gość: Małgosia Z. Re: Auto szkoła IP: *.retsat1.com.pl 05.11.13, 15:37
        Polecam gorąco szkołę GOCAR na Retkini. w kilku słowach to " szybko, tanio i profesjonalnie "
        Podejście bardzo pedagogiczne, nie wychowujemy dzieci, ale szkolimy dorosłych. Zatem każdy kursant czuje się swobodnie i jest traktowany poważnie. Pan instruktor Andrzej Sz. jest bardzo wymagający, ale to opłaci się przy egzaminie. Wyobrażając sobie zadufanego w sobie, wrogo nastawionego egzaminatora, trafił mi się bardzo miły Pan, który mimo pozorów zdawał się być nastawiony pozytywnie. Polecam tą szkołę w 100%.
    • Gość: fred kraksa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 01:02
    • Gość: efemeryda Re: Konkurs na nazwę autoszkoły!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.05, 14:09
      A jakie nagrody w tym konkursie będą? Bo nie wiem czy warto szare komórki do
      pracy pobudzać :-) Już mam: myślę, że "KOPYTKO" brzmi świetnie!!! to jak z tą
      nagrodą?
      • Gość: dianda Re: Konkurs na nazwę autoszkoły!!! IP: *.icpnet.pl 25.12.05, 15:10
        pirat jest...

może "Mazgaje" :P
        +
        Kto u mazgaja zdaje, wnet kierowcą się staje hehehehe :)
    • czarna_rozpacz "doksztalcaj sie" 25.12.05, 19:18
      i płać dalej:)
    • Gość: macio Spalone sprzęgło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 10:50
      .
      • Gość: hm "ale jazda!" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.05, 11:24
    • Gość: g.a.r.c.i.a Re: Konkurs na nazwę autoszkoły!!! IP: *.server.ntli.net 26.12.05, 22:11
      Mam super nazwe. Oczywiscie nie zdradze Wam jej - mam aspiracje, by otworzyc
      kiedys jakas szkole. Jak ktos wpadnie na te sama nazwe, to pomysle tylko o
      byciu instruktorka. Zreszta, kiedy to bedzie...
      Pozdrowienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka