Dodaj do ulubionych

kto zdaje 16 marca???

22.02.06, 20:56
planujecie jakis specjalny plan przygotowan po wczesniejszych oblanych?
Obserwuj wątek
    • edycia274 Re: kto zdaje 16 marca??? 22.02.06, 23:47
      ja zdaje
    • Gość: aga Re: kto zdaje 16 marca??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 11:29
      ha-ja zdaje 15 marca,czyli 16 bede miała kaca-planuje opić porażke!!!
    • Gość: Laura Do Swinki.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 15:57
      Swinka, gdzie zdajesz?
      • swinka_morska Re: Do Swinki.. 23.02.06, 16:10
        na bemowie :/
        • Gość: Ulik Re: Do Swinki.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 18:26
          moja kumpela zdaje 16 na bemowie niewiem o ktorej ,ja 17 o 10 odlewnicza.. :|
          • Gość: Do Ulik DO ULIK IP: *.chello.pl 24.02.06, 22:13
            Ulik, odezwij sie prosze na GG 9103838
        • Gość: Laura Re: Do Swinki.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 19:00
          oł, a mozna wiedziec ktory raz?
          Pytam, zebym mogla psychicznie nastawic sie na ilosc podejsc...
          Tez zdaje na Bemowie
          • swinka_morska Re: Do Swinki.. 23.02.06, 22:34
            trzeci... poprzednie dwa uwalilam na luku :( o ktorej godzinie zdajesz?
            • Gość: Laura Re: Do Swinki.. IP: *.chello.pl 23.02.06, 23:11
              heh, tez uwalilam na luku...
              Piszac "tez" mialam na mysli, ze na Bemowie.
              Powodzenia!
    • Gość: KASIA Re: kto zdaje 16 marca??? IP: *.crowley.pl 24.02.06, 11:12
      JA ZDAJE NA BEMOWIE O 10
    • Gość: ANETA Re: kto zdaje 16 marca??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 14:47
      TEŻ ZDAJE 16.03 PO RAZ TRZECI DWA RAZY POLEGŁAM NA ŁUKU ALE W JAKI CHORY SPOSÓB
      • Gość: name Hej Aneta IP: *.chello.pl 26.02.06, 15:15
        A masz jakis sposob na luk?
        Tez na nim poleglam...
        Pozdrawiam
        • Gość: Aneta Re: Hej Aneta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 15:28
          Już normalnie zgłupiałam ,udupił mnie za to że nie miałam odwróconej głowy jak
          jechałam tyłem po łuku że niby powinnam przyjąć pozycję taką: prawą ręke
          założyć za siedzenie pasażera odwtócić głowę i tak jechać.
          A na kursie byłam inaczej uczona i zawsze mi ten chlerny łuk wychodził. Z
          resztą instruktorzy zawsze mówili że jedną rękę odrywam tylko wtedy jak
          zaciągam ręczny, chore to wszystko.
          Muszę trochę godzin wykupić i poćwiczyć jazdę z odwróconą głową- wątpię że zdam
          tak siekają że szkoda słów. Koleżanka za to nie zdała że patrzyła tylko w tylną
          szybę. Także cokolwiek się zrobi będzię źle. A miało być tak pięknie pozdrowiam
          • Gość: name Re: Hej Aneta IP: *.chello.pl 26.02.06, 15:41
            dzieki za odpowiedz.
            a jak uczyli cie jezdzic? na slupki?
            ja dotknelam slupka lewym lusterkiem na luku no i po zawodach.
            orientujesz sie czy tak samo robi sie luk corsa 3 i 5-cio drzwiowa?
            pozdrawiam
            • Gość: ANETA Re: Hej Aneta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 15:56
              nie oriętuję się ja tylko jeżdzę Pandą.
              jadąc do tyłu odwracałam głowę i patrzyłam przez szybę obserwując słubki a jak
              byłam na tym największym łuku przekręcałam głowę na lusterka,prostowanko
              kierownicy i jazda tyłem patrząc na lusterka a egzaminator chciał całkiem
              odwrotnie jaja sobie robią z nas w biały dzień.
              • Gość: rikitiki Re: Hej Aneta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 19:08
                ja zdaje 15 marca, pierwszy (i zapewne nie ostatni raz) wiec 16 bede miała "po
                ptakach". czarno widze łuk patrzac w tylną szybe bo jestem bardzo zwiazana
                emocjonalnie z lusterkami ;)
    • swinka_morska i jak nastroje? 13.03.06, 13:09
      bo chwila prawdy juz niedlugo...
      • Gość: paula 16.03 Częstochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 20:32
        "mój pierwszy raz"..hehe..Faktycznie z tym odwracaniem się przez tylnią szybę to
        nawet w Dzienniku Ustaw nie jest powiedziane,że trzeba cały czas się do tyłu
        patrzeć-ale też słyszałam,że na tym uwalają:(-kasy zarabiają full!!!
        >>>mój sposób na łuk:
        -powolutku jade do tyłu;jak w corsie w tym małym trójkątnym okienku prawym widze
        2gi słupek to zaczynam praktycznie maxa kręcić w prawo,potem patrzę na lewe
        lusterko i gdy w nim widzę żółtą linię-to zaczynam odkręcać w lewo aż ustawię
        się równolegle do linii i- wtedy mogłabym już teoretycznie jechać tylko patrząc
        przez tylnią szybę,ale tak non stop to ja nie umiem:(muszę w lusterko lewe się
        patrzeć....<<<A Wy jak?
        • Gość: Aneta Re: 16.03 Częstochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 17:23
          Boże jakiego mam cykora trzeci raz będę zdawała a boję się gorzej jak za
          pierwszym.A sposobu jakotakiego na łuk nie mam jadę na wyczucie. Jak obleję na
          placu to chyba się pochlastam.
          pozdrawiam i powodzenia życzę!!!
          • Gość: rikitiki Re: 16.03 Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 20:13
            ja mam juz niezłego cykora, jutro mam na 11 wiec jeszcze może uda mi sie rano
            plac zaliczyć... a potem chwila prawdy, pocieszam sie mysla ze za pierwszym
            razem to tylko ci najlepsi zdaja wiec nastepne podejscie nie bedzie
            poniżeniem=) obym tylko z placu wyjechała to może z reszta jakos pójdzie, i oby
            egzaminator był spoko. trzymajcie kciuki! pozdr.=)
    • Gość: rikitiki Re: kto zdaje 16 marca??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 15:26
      no niestety nie powiodło sie ale to dopiero pierwsze podejście, plac poszedł
      bardzo dobrze a niestety na mieście sie z nerwów zagapiłam na sygnalizator i
      wymusiłam=((( głowy do góry wam sie uda tylko musicie byc uwazne, ja też sie
      postaram nastepnym razem, czyli 6 kwietnia!pozdr!!!
    • Gość: Laura Swinko morska... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 11:40
      ...jak Ci poszlo? Pisz szybciutko, bo juz dluzej nie moge trzymac kciukow ;)
      • Gość: swinka_morska Re: Swinko morska... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.03.06, 18:20
        to ja, tylko niezalogowana - dzieki ze trzymalas - ZDALAM!!! wiedzialam, ze jak
        tym razem wyjade z luku, to miasto tez bedzie git :)
        • Gość: Ulik Re: Swinko morska... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 19:06
          swinko,a jak robilas łuk?
          • swinka_morska Re: Swinko morska... 16.03.06, 19:13
            no.... mam pewien pomysl... poprostu jak tylko widzialam pierwszy slupek od
            luku w malym okienku, to robilam pol obrotu, na drugi slupek drugie pol, a
            potem trzeci slupek juz tylko kontrolowalam tak zeby caly czas go bylo widac w
            okienku i nie chowal sie za samochod... no a do tylu to juz tak, zeby srodkowy
            pacholek byl posrodku pomiedzy dwoma zaglowkami... tyle tylko, ze jadac do
            przodu na tym polu zatrzymania musisz sie zatrzymac maksymalnie blisko prawej
            strony
            • Gość: paula20 nie udało się:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 22:22
              ..porażka:(a to dlatego,że łuk z poprawką ale zrobiłam...a na górce mi zgasł
              ?!co na kursie nigdy mi się nie zdażyło:(Jeszcze dziś miałam przed egzaminem 2h
              jazd z instruktorem również na corsie-ta jego pod górkę ruszała bez dodawania
              gazu a ta egzaminatorska...no niestety:(--szkoda,że niewpadłam na ten pomysł
              dodania gazu za 2gim razem,ale tu już nerwy zrobiły swoje....No cóż to był
              1raz,2gi 04.04 o8:00....>>głupi błąd<<
            • Gość: Laura Re: Swinko morska... IP: *.chello.pl 16.03.06, 22:33
              No brawo! Inaczej byc nie moglo ;) Gratulacje!
              Ja bede przezywala to w przyszlym tygodniu, tez na Bemowie i tez 2 raz.
              Pozdrowki!
            • Gość: Ulik Re: Swinko morska... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 17:46
              swinko,gdzie uczylas sie luku?
              • swinka_morska Re: Swinko morska... 17.03.06, 19:17
                w szkole Idol (instruktor Wieslaw Ignaczak) i Speed (instruktor Artur Kowalski)
    • Gość: kAmiL Re: kto zdaje 16 marca??? IP: *.alpha.sosnowiec.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 11:07
      ja zdawałem wczoraj tj. 17.03.06r poraz drugi i się wkońcu udało :) jestem
      szczęśliwy z tego powodu :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka