swinka_morska 22.02.06, 20:56 planujecie jakis specjalny plan przygotowan po wczesniejszych oblanych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: kto zdaje 16 marca??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 11:29 ha-ja zdaje 15 marca,czyli 16 bede miała kaca-planuje opić porażke!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Do Swinki.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 15:57 Swinka, gdzie zdajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulik Re: Do Swinki.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 18:26 moja kumpela zdaje 16 na bemowie niewiem o ktorej ,ja 17 o 10 odlewnicza.. :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Ulik DO ULIK IP: *.chello.pl 24.02.06, 22:13 Ulik, odezwij sie prosze na GG 9103838 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Re: Do Swinki.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 19:00 oł, a mozna wiedziec ktory raz? Pytam, zebym mogla psychicznie nastawic sie na ilosc podejsc... Tez zdaje na Bemowie Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_morska Re: Do Swinki.. 23.02.06, 22:34 trzeci... poprzednie dwa uwalilam na luku :( o ktorej godzinie zdajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Re: Do Swinki.. IP: *.chello.pl 23.02.06, 23:11 heh, tez uwalilam na luku... Piszac "tez" mialam na mysli, ze na Bemowie. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA Re: kto zdaje 16 marca??? IP: *.crowley.pl 24.02.06, 11:12 JA ZDAJE NA BEMOWIE O 10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANETA Re: kto zdaje 16 marca??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 14:47 TEŻ ZDAJE 16.03 PO RAZ TRZECI DWA RAZY POLEGŁAM NA ŁUKU ALE W JAKI CHORY SPOSÓB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: name Hej Aneta IP: *.chello.pl 26.02.06, 15:15 A masz jakis sposob na luk? Tez na nim poleglam... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Hej Aneta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 15:28 Już normalnie zgłupiałam ,udupił mnie za to że nie miałam odwróconej głowy jak jechałam tyłem po łuku że niby powinnam przyjąć pozycję taką: prawą ręke założyć za siedzenie pasażera odwtócić głowę i tak jechać. A na kursie byłam inaczej uczona i zawsze mi ten chlerny łuk wychodził. Z resztą instruktorzy zawsze mówili że jedną rękę odrywam tylko wtedy jak zaciągam ręczny, chore to wszystko. Muszę trochę godzin wykupić i poćwiczyć jazdę z odwróconą głową- wątpię że zdam tak siekają że szkoda słów. Koleżanka za to nie zdała że patrzyła tylko w tylną szybę. Także cokolwiek się zrobi będzię źle. A miało być tak pięknie pozdrowiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: name Re: Hej Aneta IP: *.chello.pl 26.02.06, 15:41 dzieki za odpowiedz. a jak uczyli cie jezdzic? na slupki? ja dotknelam slupka lewym lusterkiem na luku no i po zawodach. orientujesz sie czy tak samo robi sie luk corsa 3 i 5-cio drzwiowa? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANETA Re: Hej Aneta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 15:56 nie oriętuję się ja tylko jeżdzę Pandą. jadąc do tyłu odwracałam głowę i patrzyłam przez szybę obserwując słubki a jak byłam na tym największym łuku przekręcałam głowę na lusterka,prostowanko kierownicy i jazda tyłem patrząc na lusterka a egzaminator chciał całkiem odwrotnie jaja sobie robią z nas w biały dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rikitiki Re: Hej Aneta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 19:08 ja zdaje 15 marca, pierwszy (i zapewne nie ostatni raz) wiec 16 bede miała "po ptakach". czarno widze łuk patrzac w tylną szybe bo jestem bardzo zwiazana emocjonalnie z lusterkami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula 16.03 Częstochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 20:32 "mój pierwszy raz"..hehe..Faktycznie z tym odwracaniem się przez tylnią szybę to nawet w Dzienniku Ustaw nie jest powiedziane,że trzeba cały czas się do tyłu patrzeć-ale też słyszałam,że na tym uwalają:(-kasy zarabiają full!!! >>>mój sposób na łuk: -powolutku jade do tyłu;jak w corsie w tym małym trójkątnym okienku prawym widze 2gi słupek to zaczynam praktycznie maxa kręcić w prawo,potem patrzę na lewe lusterko i gdy w nim widzę żółtą linię-to zaczynam odkręcać w lewo aż ustawię się równolegle do linii i- wtedy mogłabym już teoretycznie jechać tylko patrząc przez tylnią szybę,ale tak non stop to ja nie umiem:(muszę w lusterko lewe się patrzeć....<<<A Wy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: 16.03 Częstochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 17:23 Boże jakiego mam cykora trzeci raz będę zdawała a boję się gorzej jak za pierwszym.A sposobu jakotakiego na łuk nie mam jadę na wyczucie. Jak obleję na placu to chyba się pochlastam. pozdrawiam i powodzenia życzę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rikitiki Re: 16.03 Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 20:13 ja mam juz niezłego cykora, jutro mam na 11 wiec jeszcze może uda mi sie rano plac zaliczyć... a potem chwila prawdy, pocieszam sie mysla ze za pierwszym razem to tylko ci najlepsi zdaja wiec nastepne podejscie nie bedzie poniżeniem=) obym tylko z placu wyjechała to może z reszta jakos pójdzie, i oby egzaminator był spoko. trzymajcie kciuki! pozdr.=) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rikitiki Re: kto zdaje 16 marca??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 15:26 no niestety nie powiodło sie ale to dopiero pierwsze podejście, plac poszedł bardzo dobrze a niestety na mieście sie z nerwów zagapiłam na sygnalizator i wymusiłam=((( głowy do góry wam sie uda tylko musicie byc uwazne, ja też sie postaram nastepnym razem, czyli 6 kwietnia!pozdr!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Swinko morska... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 11:40 ...jak Ci poszlo? Pisz szybciutko, bo juz dluzej nie moge trzymac kciukow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swinka_morska Re: Swinko morska... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.03.06, 18:20 to ja, tylko niezalogowana - dzieki ze trzymalas - ZDALAM!!! wiedzialam, ze jak tym razem wyjade z luku, to miasto tez bedzie git :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulik Re: Swinko morska... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 19:06 swinko,a jak robilas łuk? Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_morska Re: Swinko morska... 16.03.06, 19:13 no.... mam pewien pomysl... poprostu jak tylko widzialam pierwszy slupek od luku w malym okienku, to robilam pol obrotu, na drugi slupek drugie pol, a potem trzeci slupek juz tylko kontrolowalam tak zeby caly czas go bylo widac w okienku i nie chowal sie za samochod... no a do tylu to juz tak, zeby srodkowy pacholek byl posrodku pomiedzy dwoma zaglowkami... tyle tylko, ze jadac do przodu na tym polu zatrzymania musisz sie zatrzymac maksymalnie blisko prawej strony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula20 nie udało się:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 22:22 ..porażka:(a to dlatego,że łuk z poprawką ale zrobiłam...a na górce mi zgasł ?!co na kursie nigdy mi się nie zdażyło:(Jeszcze dziś miałam przed egzaminem 2h jazd z instruktorem również na corsie-ta jego pod górkę ruszała bez dodawania gazu a ta egzaminatorska...no niestety:(--szkoda,że niewpadłam na ten pomysł dodania gazu za 2gim razem,ale tu już nerwy zrobiły swoje....No cóż to był 1raz,2gi 04.04 o8:00....>>głupi błąd<< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Re: Swinko morska... IP: *.chello.pl 16.03.06, 22:33 No brawo! Inaczej byc nie moglo ;) Gratulacje! Ja bede przezywala to w przyszlym tygodniu, tez na Bemowie i tez 2 raz. Pozdrowki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulik Re: Swinko morska... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 17:46 swinko,gdzie uczylas sie luku? Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_morska Re: Swinko morska... 17.03.06, 19:17 w szkole Idol (instruktor Wieslaw Ignaczak) i Speed (instruktor Artur Kowalski) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kAmiL Re: kto zdaje 16 marca??? IP: *.alpha.sosnowiec.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 11:07 ja zdawałem wczoraj tj. 17.03.06r poraz drugi i się wkońcu udało :) jestem szczęśliwy z tego powodu :) Odpowiedz Link Zgłoś