Gość: Aga IP: 212.160.137.* 28.11.06, 11:03 Mam pytanie czy znacie może ośrodek szkolenia O.S.K. MALTA w Poznaniu??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
verona81 Re: Ośrodek OSK Malta w Poznaniu ? 28.11.06, 13:30 slyszałam ze straszna komercja,ludzie daja sie nabrac na 2 h jazdy porshe i to wszystko,nie skusiłabym sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIKI Re: Ośrodek OSK Malta w Poznaniu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 22:03 Verona !! Co ty gadasz !! W OSK MALTA nie ma żadnych porsche!! Robiłam tam prawko jakiś czas temu to dokładnie wiem. Mają tylko punciaki - takie jak na egzaminie. Zadnej komercji, tylko solidne szkolenie z bardzo sympatycznym i spokojnym instruktorem. Lepiej trafić nie mogłam. Ty chyba pomyliłaś ośrodki. Jakieś tam porsche czy audi widziałam na mieście ale na pewno nie z Malty. Jak chcesz to sobie popatrz na www.oskmalta.republika.pl. Ja też ich tak znalazłam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były kursant Re: Ośrodek OSK Malta w Poznaniu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 23:32 VIKI masz rację. W OSK MALTA nie ma żadnej komercji ani naciągania. Mieszkam na Winogradach i poszedłem do najbliższego ośrodka. Tam to dopiero jest burdel!! Każde jazdy praktycznie z innym instruktorem. Ktoś mi polecił MALTĘ i tam znalazłem to czego szukałem. Konkretny i rzeczowy instruktor a do tego z anielską cierpliwością. Żadnego porscha tylko normalny punciak. Warto było dojeżdżać na Śródkę na jazdy. Kilka godzin z szefem OSK MALTA dało mi więcej niż cały kurs w poprzednim ośrodku. Szkoda tylko że trafiłem tam po pierwszym nieudanym podejściu do egzaminu. Drugie zakończyło się powodzeniem i jestem pewny że dzięki MALCIE. Każdemu polecam !! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś