Dodaj do ulubionych

oblalam egzamin

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 21:04
Oblalam wczoraj po raz drugi egzamin, na rekawie,zastanawiam sie czy zdawac
kolejny raz czy dac sobie spokoj. Tak sie zastanawiam po ktorej porazce dac
sobie spokoj.
Obserwuj wątek
    • patrycja.ros Re: oblalam egzamin 10.12.06, 21:24
      Jak już stwierdzisz ,że jesteś debilem , a nie, że robią z Ciebie debila!!!! Ja
      się nie daje podchodzę niedługo 4 raz.
    • Gość: tremol Re: oblalam egzamin IP: *.olesno.info.pl 10.12.06, 21:34
      Zdawaj do skutku, az sie nauczysz jezdzic. Niektorzy potrzebuja po 20 razy zdawac, ale w koncu zdadza! Wiec bez paniki tylko wez sie do pracy!
    • user0001 Re: oblalam egzamin 10.12.06, 22:33
      W dniu w którym stwierdzisz, że...

- To nie Ty potrzebujesz prawa jazdy, ale Twoje otoczenie uważa, że potrzebujesz
      prawa jazdy.
      - Masz dość stresu.
      - Do pracy, sklepu czy szpitala masz tak blisko, że samochód nie jest Tobie
      potrzebny.

... możesz wysiąść z eLki i powiedzieć egzaminatorowi gdzie ma sobie wsadzić
      kartkę z wynikami. Warto mieć aparat w ręku, aby złapać wyraz twarzy człowieka :-)
      • watashi79 Re: oblalam egzamin 10.12.06, 23:24
        user0001 napisał:

> ... możesz wysiąść z eLki i powiedzieć egzaminatorowi gdzie ma sobie wsadzić
        > kartkę z wynikami. Warto mieć aparat w ręku, aby złapać wyraz twarzy człowieka
        > :-)

"W zasadzie miała Pani otrzymać wynik pozytywny, ale ze względu na karygodny
        brak kultury..."
        ;-)
    • Gość: Rodzyn Re: oblalam egzamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 22:38
      Ja np mam jutro 13-te podejście i nie poddaje się.Praktycznie w każdym miesiącu
      mam examy.Powiem Ci,że teraz o wiele lepiej czuję się za kierownicą bo sporo
      jeżdżę.Gdybym zdała za 1,2 czy 3 podejściem to chyba nie czułabym się na
      siłach, żeby jeździć samemu.POZdrawiam i nie poddawaj się!!!
    • magda0777 Re: oblalam egzamin 10.12.06, 23:28
      Zdawaj, conajmniej do trzech razy sztuka. A jak Rodzyn pisze, trzynaste razy
      też się zdarzają.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka