Gość: madzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 21:04 Oblalam wczoraj po raz drugi egzamin, na rekawie,zastanawiam sie czy zdawac kolejny raz czy dac sobie spokoj. Tak sie zastanawiam po ktorej porazce dac sobie spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrycja.ros Re: oblalam egzamin 10.12.06, 21:24 Jak już stwierdzisz ,że jesteś debilem , a nie, że robią z Ciebie debila!!!! Ja się nie daje podchodzę niedługo 4 raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tremol Re: oblalam egzamin IP: *.olesno.info.pl 10.12.06, 21:34 Zdawaj do skutku, az sie nauczysz jezdzic. Niektorzy potrzebuja po 20 razy zdawac, ale w koncu zdadza! Wiec bez paniki tylko wez sie do pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
user0001 Re: oblalam egzamin 10.12.06, 22:33 W dniu w którym stwierdzisz, że... - To nie Ty potrzebujesz prawa jazdy, ale Twoje otoczenie uważa, że potrzebujesz prawa jazdy. - Masz dość stresu. - Do pracy, sklepu czy szpitala masz tak blisko, że samochód nie jest Tobie potrzebny. ... możesz wysiąść z eLki i powiedzieć egzaminatorowi gdzie ma sobie wsadzić kartkę z wynikami. Warto mieć aparat w ręku, aby złapać wyraz twarzy człowieka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
watashi79 Re: oblalam egzamin 10.12.06, 23:24 user0001 napisał: > ... możesz wysiąść z eLki i powiedzieć egzaminatorowi gdzie ma sobie wsadzić > kartkę z wynikami. Warto mieć aparat w ręku, aby złapać wyraz twarzy człowieka > :-) "W zasadzie miała Pani otrzymać wynik pozytywny, ale ze względu na karygodny brak kultury..." ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodzyn Re: oblalam egzamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 22:38 Ja np mam jutro 13-te podejście i nie poddaje się.Praktycznie w każdym miesiącu mam examy.Powiem Ci,że teraz o wiele lepiej czuję się za kierownicą bo sporo jeżdżę.Gdybym zdała za 1,2 czy 3 podejściem to chyba nie czułabym się na siłach, żeby jeździć samemu.POZdrawiam i nie poddawaj się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magda0777 Re: oblalam egzamin 10.12.06, 23:28 Zdawaj, conajmniej do trzech razy sztuka. A jak Rodzyn pisze, trzynaste razy też się zdarzają. Odpowiedz Link Zgłoś