Gość: Łukasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 00:55 Czesc wiecie moze ile na tej stronce gdzie sie sprawdza prawko trwa postepowanie administracyjne?? tak mniej wiecej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lulu Re: Postepowanie administracyjne IP: *.aster.pl 15.12.06, 11:45 Ja zdałam egzamin 1 grudnia, postępowanie rozpoczęło się 8 grudnia, a od wczoraj mogę już odebrać prawko. Zdawałam w Warszawie, a dokumenty mam odebrać w innym mieście, więc nie trwało to zbyt długo. W Wordzie powiedzieli mi, że to może trwać miesiąc, jeżeli się jest z innego miasta. Wydaje mi się, że 2 tygodnie to taka średnia krajowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaa Re: Postepowanie administracyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 12:07 ja zdałam 23.11, 27.11 rozpoczęło sie postepowanie administracyjne, a 30.11 odebrałam prawko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Postepowanie administracyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 17:12 To jest tak okol od 4-10 dni ale najczesneij ok 7 dni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Postepowanie administracyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 01:16 ok dzieki Lasecki za odpowiedzi :) pytalem z ciekawosci bo w poniedzialek bedzie 2 tyg. Tylko ze ja czekam na swoje upragnione prawko na C !!! a jak wam Lasecki idzie jazda po odebraniu prawka?? mam nadzieje ze sie nie boicie. Zycze kazdej z was szerokiej drogi i gumowych plotow :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Postepowanie administracyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 16:32 Proste że sie nei boimy ;)Ja odebralam prawko tydzien temu i juz troszke pojezdzilam i kocham jazde szczegolnie ostra ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Postepowanie administracyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 22:09 no i tak ma byc :):):) czym jejdzisz?? poscigamy sie kiedys co ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Postepowanie administracyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 13:33 Jeżdzę audi A3 dieslem ;)Ja sie bardzo chętnie z toba Łukaszku posciagam :Pzobaczymy kto jest lepszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam-karol@wp.pl Re: Strona, na której dowiecie się, kiedy prawko. IP: *.54.189.87.eltronik.net.pl 17.12.06, 14:49 www.kierowca.pwpw.pl wystarczy podać imie nazwisko i pesel, a dowiemy się co się dzieje akurat z naszymi dokumentami. Pozdrawiam:) ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Postepowanie administracyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 17:56 ok Asiu :) to kiedy ?? ja mam passata combi 1.8 Turbo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Postepowanie administracyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 19:57 Ja moge w kazdej chwili ;)Jestem z Rzeszowa a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Postepowanie administracyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 23:31 Gliwice :) to kiedy ci odpowiada?? w tym tygodniu mam troche czasu a ty ?? jaka trase wybieramy?? no i oco sie zakladamy?? Odpowiedz Link Zgłoś