Dodaj do ulubionych

Postepowanie administracyjne

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 00:55
Czesc wiecie moze ile na tej stronce gdzie sie sprawdza prawko trwa
postepowanie administracyjne?? tak mniej wiecej
Obserwuj wątek
    • Gość: lulu Re: Postepowanie administracyjne IP: *.aster.pl 15.12.06, 11:45
      Ja zdałam egzamin 1 grudnia, postępowanie rozpoczęło się 8 grudnia, a od wczoraj
      mogę już odebrać prawko. Zdawałam w Warszawie, a dokumenty mam odebrać w innym
      mieście, więc nie trwało to zbyt długo. W Wordzie powiedzieli mi, że to może
      trwać miesiąc, jeżeli się jest z innego miasta. Wydaje mi się, że 2 tygodnie to
      taka średnia krajowa.
      • Gość: jaaaa Re: Postepowanie administracyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 12:07
        ja zdałam 23.11, 27.11 rozpoczęło sie postepowanie administracyjne, a 30.11
        odebrałam prawko.
        • Gość: asia Re: Postepowanie administracyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 17:12
          To jest tak okol od 4-10 dni ale najczesneij ok 7 dni ;)
    • Gość: Łukasz Re: Postepowanie administracyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 01:16
      ok dzieki Lasecki za odpowiedzi :) pytalem z ciekawosci bo w poniedzialek bedzie
      2 tyg. Tylko ze ja czekam na swoje upragnione prawko na C !!! a jak wam Lasecki
      idzie jazda po odebraniu prawka?? mam nadzieje ze sie nie boicie. Zycze kazdej z
      was szerokiej drogi i gumowych plotow :D:D:D
      • Gość: asia Re: Postepowanie administracyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 16:32
        Proste że sie nei boimy ;)Ja odebralam prawko tydzien temu i juz troszke
        pojezdzilam i kocham jazde szczegolnie ostra ;)
        • Gość: Łukasz Re: Postepowanie administracyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 22:09
          no i tak ma byc :):):) czym jejdzisz?? poscigamy sie kiedys co ??
          • Gość: asia Re: Postepowanie administracyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 13:33
            Jeżdzę audi A3 dieslem ;)Ja sie bardzo chętnie z toba Łukaszku
            posciagam :Pzobaczymy kto jest lepszy ;)
    • Gość: adam-karol@wp.pl Re: Strona, na której dowiecie się, kiedy prawko. IP: *.54.189.87.eltronik.net.pl 17.12.06, 14:49
      www.kierowca.pwpw.pl wystarczy podać imie nazwisko i pesel, a dowiemy się co się dzieje akurat z naszymi dokumentami. Pozdrawiam:) !
    • Gość: Łukasz Re: Postepowanie administracyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 17:56
      ok Asiu :) to kiedy ?? ja mam passata combi 1.8 Turbo
      • Gość: asia Re: Postepowanie administracyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 19:57
        Ja moge w kazdej chwili ;)Jestem z Rzeszowa a ty?
        • Gość: Łukasz Re: Postepowanie administracyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 23:31
          Gliwice :) to kiedy ci odpowiada?? w tym tygodniu mam troche czasu a ty ?? jaka
          trase wybieramy?? no i oco sie zakladamy??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka