toyota08 15.04.08, 19:59 Wiem, że nie ma się jeszcze czym chwalić.To tylko narazie zdana teoria.Ale tak bardzo chciałam napisać te słowa "Zdałam". Kiedy będę mogła dodać do tego słowa "praktykę".Może nigdy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panikka Re: Zdałam dzisiaj na Bemowie-Niestety dopiero te 15.04.08, 20:11 Gratuluję zdanej teorii:) Pierwszy schodek do sukcesu za Tobą;)Swoją drogą, gdy otrzymałam materiały do prawka, kto tylko się nawinął, a był szczęśliwym posiadaczem tego dokumentu, od razu był przeze mnie nakłaniany do zrobienia testu na kompie. I powiem szczerze, że na 6 osób 5 się wyłożyło. Ta szósta była świeżo po zdanym egzaminie, więc się nie liczy;) Odpowiedz Link Zgłoś
toyota08 Re: Zdałam dzisiaj na Bemowie-Niestety dopiero te 15.04.08, 20:17 Dzięki za gratulacje.Za dwa miesiące proszę o następne.Ha.Ha.Ha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deep6 Re: Zdałam dzisiaj na Bemowie-Niestety dopiero te IP: *.bv.pl 16.04.08, 08:22 Gratuluję i pewnie że następne gratulacje też będą!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Zdałam dzisiaj na Bemowie-Niestety dopiero te IP: *.chello.pl 16.04.08, 08:39 powiedz toyota08 a na kiedy ci wyznaczyli prajtyke????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Zdałam dzisiaj na Bemowie-Niestety dopiero te IP: *.ghnet.pl 16.04.08, 09:03 A ja zdaje jutro w MORD i mam pietra bo zdazają mi się błędy. Maz mnie pociesza ze to tylko egzamin, nie teraz to za miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
karinka21 Re: Zdałam dzisiaj na Bemowie-Niestety dopiero te 16.04.08, 09:17 Oj jakbym to ja pisała:) W lutym po zdanej teorii tak się cieszyłam, że naokoło wszyscy wiedzieli:):) Natomiast nie umiałam się doczekać, kiedy powiem, że zdałam praktyczny, wydawało mi się to takie nierealne, ale udało się za pierwszym podejściem, czego i Tobie życzę!! A teorii gratuluję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gandi Re: Zdałam dzisiaj na Bemowie-Niestety dopiero te IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.04.08, 09:28 GRATULACJE!!! Zapisałaś się już na praktyczny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika do eli IP: *.chello.pl 16.04.08, 09:42 elu !!!mój mąż tak samo mi mówił.."czego się stresujesz???przecież to tylko egzamin, napewno zdasz przecież umiesz jeździć?!" i co tak sie zestresowałam za 1 razem ze niezdałam a teraz oczekujena drugie podejscie... Odpowiedz Link Zgłoś
toyota08 Re: Zdałam dzisiaj na Bemowie-Niestety dopiero te 19.04.08, 08:46 Tak.Już się zapisałam od razu po zdaniu teorii na praktyczny.Na początek czerwca.I tu kończy się moja radocha po zdanym egzaminie z teorii.Nie czuję się zupełnie na siłach, żeby przystąpić do praktycznego.Będę musiała wziąśc sporo jazd doszkalających.Na razie mam zamiar wziąść trochę jazd w szkole w której kończyłam kurs a tak wogóle to poszukuję jakiegoś dobrego i cierpliwego instruktora.Może ktoś mógłby kogoś polecić? Tylko kogoś naprawdę sprawdzonego. Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
melka133 Re: Zdałam dzisiaj na Bemowie-Niestety dopiero te 16.04.08, 10:58 Toyota, gratulacje :) Powiedz jeśli możesz kogo wybrałaś na jazdy doszkalające (bo chyba szukałaś) i czy jesteś zadowolona. Ja mam dzisiaj ostatnią jazdę z kursu, chciałabym pojeździć z kimś nowym, mój obecny instruktor nie jest zły ale przydałby się "nowy powiew" :) Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linia.frontu Buehehe, gratsy, ja też zdałam... ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 15:41 ... teorię :D Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Buehehe, gratsy, ja też zdałam... ;) 17.04.08, 19:03 MOja teoria poszła dziś bezbłędnie. Praktyka za 2 miesiące, paranoja. Będe musiał do MORD pojeździć i może cos wczesniej dostane. Odpowiedz Link Zgłoś