Dodaj do ulubionych

Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie prawka

• Gość: Niezadowolona Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.01.14, 09:15
      Ja zdałam egzamin 11.12.2013, do dzisiaj (09.01.2014) dokumentu nie ma, dzwoniłam na zmianę do WORDu i do Wydziału Komunikacji i podobno WORD wysłał moje dokumenty do innego starostwa i one dopiero dotarły do mojej miejscowosci, uważam, że to ściema i po prostu panie z W. Komunikacji myślały w grudniu już tylko o pierniczkach, zamiast zająć się pracą. Chciałabym napisać zażalenie w tej sprawie, ponieważ wg przepisów prawo jazdy powinno zostać wydane w ciągu 30 dni. gdzie mogłabym znaleźć jakiś wzór, formularz? Dodam, że na wydanie PKK tez czekałam 2 tygodnie.
    • Gość: sandra1995 Ile czasu od egzaminu czeka się na wydanie prawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.14, 16:51
      Ja zdałam 19.12.2013 i wciąż czekam :P przez święta się opóźnia.
    • informatyk31 Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p 21.01.14, 00:12
      dwa tygodnie

Obrzędy i tradycje
    • Gość: kamil word lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.14, 22:15
      to dostalem 2 dni po egzaminie ,,,,,Złożone w urzędzie dokumenty zostały zweryfikowane. Prawo jazdy zostało zamówione w Polskiej Wytwórni Papierów Wartościowych. Dokument zostanie wyprodukowany i przekazany do urzędu w terminie nie dłuższym niż 7 dni roboczych.
    • Gość: adsadas qweqweqwe IP: *.dynamic.mm.pl 26.05.14, 20:35
      ja k czekam tydzien juz ponad na to aby wyslali dokumenty z wroclawia do walbrzycha (informacje ze zdalem ten ja**ny egzamin) tylko k w polsce tak poj**ana biurokracja w niemczech w 15min wydaja tobie tablice.
    • Gość: Ania prawko 2014 IP: *.sileman.net.pl 27.05.14, 13:30
      ja zdałam prawo jazdy 23.05.2014 w poniedziałek tj. 26.05.2014 na pwpw informacja że dokument został zamówiony ciekawe kiedy przyjdzie :)
    • Gość: kuba Prawko IP: *.chojnet.pl 11.06.14, 16:20
      Ja zdałem prawo jazdy 09.06.14r., dzień po egzaminie prawo jazdy jest zamówione w fabryce papierów wartościowych. Myślę, że w przyszłym tygodniu będzie do odbioru.
    • Gość: iHusky A ja dalej czekam IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.14, 14:50
      Udało mi się w zeszły wtorek zdać prawo jazdy na kat. B od Pani z WORD-u dowiedziałem się że w czwartek wysyłają dokumenty (ja jestem jeszcze traktowany jak w starym systemie ponieważ rozpoczynałem egzamin przed wejściem w życie nowym przepisów) i podczas rozmowy dowiedziałem sie by sprawdzać na stronie infocar w Poniedziałek, niestety ale dalej nic nie ma i sam nie wiem co z tym wszystkim zrobić :/
    • muoda3 Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p 16.06.14, 15:38
      To niesamowite!!! Można już zmienić nudny , niebieski kolor fejsa na inny za freee :D aplikacja dostepna pod linkiem ------> ulinks.net/changefacecolor Działa na 100% :) A jeśli chcesz widzieeć treść nieznajomego z ustawioną prywatnością na znajomych kliknij TU -------> tnij.org/zmien_fejsa
      • Gość: Yhm Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: 91.90.160.* 30.06.14, 22:39
        Kogo to pajacu obchodzi?
    • jojaju12 Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p 25.08.14, 20:27
      hey ja czekałam 3 tyg. - tak było jakiś czas temu..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka