Dodaj do ulubionych

przeniesienie do innego Ośrodka??

22.08.09, 21:47
chyba była mowa juz o tym..ale nie znalazłam:/
proszę o odp. jak wygląda wycofanie dokumentów z WORD wawa/odlewnicza ?
- czy trzeba osobiście dać sie do ośrodka celem złożenia wniosku o przesłanie
dokumentów czy można to załatwic droga mailową bądź faxem.?
będe wdzięczna za odpowiedź.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mostra2 Re: przeniesienie do innego Ośrodka?? 22.08.09, 21:47
      udać sie do ośrodka-miało być:)
    • Gość: za 1 razem Re: przeniesienie do innego Ośrodka?? IP: *.acn.waw.pl 23.08.09, 01:28
      A co? Nie umiesz jeździć, oblewasz kolejny egzamin i narodził się pomysł na zdawanie w jakiejś tam Łomży, bo tam mniej wymagają i lebiegi przepuszczają?
      • mostra2 Re: pdo za 1 razem,,, 23.08.09, 08:35
        Gość portalu: za 1 razem napisał(a):

> A co? Nie umiesz jeździć, oblewasz kolejny egzamin i narodził się pomysł na zda
        > wanie w jakiejś tam Łomży, bo tam mniej wymagają i lebiegi przepuszczają?

Odpowiedź nie na temat!! Bezczelny(a)
        • Gość: za 1 razem Re: pdo za 1 razem,,, IP: *.acn.waw.pl 23.08.09, 18:48
          Jak najbardziej na temat! Całe stada głupich bab, nieumiejących jeździć, zapisuje się na egzaminy w jakiejś zapyziałej Łomży czy tam Ostrołęce, bo w Warszawie nie potrafią zdać. Tak, dokładnie NIE POTRAFIĄ! Są niedouczone, nieprzygotowane, jazda ich to kaprawe toczenie się żółwia. Właśnie te BABY oblewają egzaminy, co jest zwykłą koleją rzeczy ich nieuctwa. Potem baby jadą do jakiejś dziury, tam zdają egzamin, ale jak dostaną prawko, to niestety nie jeżdżą już po Łomży i Ostrołęce, tylko po Warszawie, w dużym ruchu, a jeździć te durne baby nie umieją!
          I tak też nosem wyczułem prawdziwą intencję pytania zaczynającego wątek - zmiana ośrodka to najprawdopobniej kolejna porażka w stołecznym wordzie, zawiniona własnym NIEUCTWEM projektowanym na egzaminatora. Więc teraz zamiar wyjazdu do jakiejś Ostrołęki, Łomży, to tam właśnie masowo zdają te wszystkie głąby, które po wielokroć oblały egzamin w stolicy, BO NIE UMIEJĄ JEŹDZIĆ! W ogóle to na prawie jazdy powinno być napisane, w którym ośrodku był egzamin i za którym razem zdany. Wtedy na jaw wyjdą te wszystkie głąby babskie, co za ósmym, jedenastym razem zdały w Łomży, bo w Warszawie nie miałyby szans, NIEUKI!
          • mdrive mamy nowego kretyna na forum 23.08.09, 20:42
            ...jeszcze dzisiaj w innym wątku narzekał, że mu się po osiedlu pętamy a teraz
            narzeka, że niektórzy chcą z niego zniknąć przenosząc papiery.
            Takiemu nie dogodzi :).

wiem, wiem to troll, ale jaki głupi troll. Wielu już było, ale taki głupi???, to
            przesada.
          • mostra2 Re: pdo za 1 razem,,, 24.08.09, 12:16
            BABY masz w swoim zadartym, zasmarkanym NOSIE ...PALANCIE!!!
            a Ty za którym zdałeś...to ze nick masz za 1- razem to niekoniecznie
            prawda a jak juz...to GŁUPI MA ZAWSZE SZCZĘŚCIE!!! hłahłahłahła:D
    • Gość: smutna i zła Re: przeniesienie do innego Ośrodka?? IP: *.merinet.pl 23.08.09, 08:10
      Jeżeli chcesz się przenieść do innego ośrodka, musisz osobiście udać
      się na Odlewniczą i tam w okienku musisz wypełnić wniosek o
      przenisienie do innego ośrodka (oni sami przesyłają twoje dokumenty
      do nowego ośrodka).Po wypełnieniu wniosku Pani w okienku poinformuje
      Cie kiedy twoje dokumenty będą już w nowym ośrodku.Nie trwa to
      dłużej niż kilka dni( wiem to bo sama tak zrobiłam).Niestety
      wszystko trzeba załatwiać osobiście.
      Pozdrawiam.
      • mostra2 smutna i zła 23.08.09, 08:37
        Dzięki wielkie:)
        eehh szkoda musze tam specjalnie jechać...szarpnęłam sie na Wawę mieszkając 60
        km od niej:/
        Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka