Dodaj do ulubionych

nowotwór kości

28.10.05, 18:25
Szukam pomocy dla mojego 11lteniego kolegi.cierpi on na nowotwór kości, pere
miesięcy temu przeszedł amputecję nóżki(tam było ogniwo) teraz mały ma spore
przerzuty do kregosłupa.lekarze powiedzieli ze co mogli to już zrobili...nie
wiemy co mamy robiś dalej, szkuamy jakiś bienergoterapełtów, sposobów
niekonwencjonalnych. Jeżeli cos wiecie proszę o jakieś
rady, może adresy?błagam wam pomóżcie...
Obserwuj wątek
    • radiesteta1 Re: nowotwór kości 28.10.05, 21:36
      Proszę o kontakt na prywatny adres:
      radiestezja@radiestezja.waw.pl
    • elpasz Re: nowotwór kości 28.10.05, 22:25
      Skontaktuj się z p. Wiesławą Tomczak, która leczy nowotwory preparatem ANRY,
      inf. tutaj
      www.onkolink-anry.pl
      • lekshey.gyatso Re: nowotwór kości 30.10.05, 18:23
        WITAM,

Co polecam jeszcze osobiście z własnego doświadczenia.

MANTRY NA KAŻDY PROBLEM
        www.tendrel.za.pl/mantry.htm

Autor strony BEZPŁATNIE przesyła niezwykłe mantry buddyjskie mające
        moc uzdrowienia JACEK BUDZIŃSKI

adres: budzik9@o2.pl

WYZWOLENIE PRZEZ WIDZENIE
        www.tendrel.za.pl/wyzwolenie.htm

METODY OCHRONY
        I HARMONIZOWANIA ENERGII

www.tendrel.za.pl/metody.htm

WYZWOLENIE PRZEZ ZMYSŁY
        www.tendrel.za.pl/teksty.htm

UZDRAWIAJĄCE RELIKWIA
        www.sunnataram.org/Buddha_relics
        www.sinc.sunysb.edu/Clubs/buddhism/monthly/Relics0823.jpg

W załaczeniu zdjęcie RELIKWI SAMEGO BUDDHY
        do pokazywania i kładzenia na głowe dziecka.

Polecam też zamówienie bezpłatnych seansów uzdrawiania duchowego i
        modlitwy
        www.tendrel.za.pl/zabiegi.htm
        Polecamy następujące adresy, pod którymi funkcjonują darmowe
        serwisy uzdrawiania, oferujące uzdrawiające zabiegi na odległość
        dla osób potrzebujących (prana, reiki, modlitwy):
        bardzo chętnie za darmo pomagają!!!!

www.pranichealing.com (kliknąć z lewej strony na link "free healing
        list")

www.tara.org (kliknąć na "prayer request")

Założony w USA przez Swamiego Yoganandę jogiczny zakon Self
        Realization Fellowship oferuje modlitwy w intencji

duchowego rozwoju i zdrowia:

www.yogananda-srf.org/aboutsrf/prayer.cgi

www.freehealing.org/ - mnóstwo ciekawych linków

Hawajskie Healing Circle (Koło Uzdrawiania):

Przeczytaj o Healing Circle:
        www.huna.org/html/hcircle.html ---
      • amityr Re: nowotwór kości 28.03.16, 19:37
        Ja pierduch jeszcze ta szarlatanka nie siedzi. Ale przecież wiadomo tonący brzytwy się chwyta, a ta doi. Polska to kraj tak zacofanych ludzi, ze się w pale nie mieści.
    • agusia_99 Re: nowotwór kości 20.11.15, 12:26
      Mój mąż choruje na raka kości (osteosarkoma). Niestety jest nieoperacyjny. Przeszedł chemioterapię, która nie dała rezultatów. Miał przeprowadzoną terapię protonem w Heidelbergu w Niemczech. na razie proces się zatrzymał. Trzeba porozmawiać z dobrym radiologiem-onkologiem. Przyjmuje w Warszawie dr Norbert Szaluś dr medycyny nuklearnej-onkolog. Podobno stosuje niekonwencjonalne metody leczenia z dobrym skutkiem.
      • beata-mruk Re: nowotwór kości 16.03.16, 18:28
        Dzien dobry,
        Moj tata ma raka prostaty z przerzutami na kosci.czy moglabym sie w jakis sposob z Pania skontaktowac aby dowiedziec sie o leczeniu w heidelbergu.dziekuje z gory.a to moj adres beata-mruk@wp.pl
        Jak czuje sie Pani maz?
        Pozdrawiam serdecznie
        • igmarek Re: nowotwór kości 17.03.16, 13:31
          Witam Pani Beato
          Tak sobie właśnie przeczytałam posta i postanowiłam napisać. Od lat zajmuje się medycyną chińską oczywiście z sukcesami. Ostatnio to był przypadek glejaka z wyrokiem 2 tygodniowym. Kobieta wyszła po 4 miesiącach. W zasadzie nie mówi się o tym ale raka zwalczyć trzeba odpowiednią dietą i preparatami i tu najbardziej skuteczne są, które posiadają w składzie kordicepinę. To taki naturalny antyrak. Z racji tego że kordicepina produkowana w organizmie jest substancją neutralną a preparaty posiadają kordicepinę wzbogaconą w cząsteczkę tlen. I ta właśnie cząsteczka powoduje rozerwanie komórki rakowej od środka. To tak po krótce.
          Zresztą każdy przypadek konsuktowany jest przez prof pulmunologa z Wilna i Panią dr z Łodzi. W ten sposób jesteśmy w stanie tworzyć kuracje skojarzone które stanowią o dużej skuteczności.
          W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt.
          Joanna
          508-618-457
          sekretpanaceum@gmail.com
          Jeśli nie to zapraszam do lektury i odsłuchania wykładów na mojej stronie internetowej, bo przecież informacji nigdy za wiele.:)
          sekretpanaceum.info.pl

• koziorozka kordycepina 23.03.16, 14:48
            igmarek napisał:
            > Od lat zajmuje się medycyną chińską oczywiście z sukcesami.

Tiaa, lecę uwierzyć osobie, która nazwę super cud miód składnika pisze z błędem.
            Kordycepina (w grzybie pasożytniczym Cordyceps) jest stosowana w chińskiej medycynie. Współcześni naukowcy ją badają - wyniki nie są jednoznaczne
            roik.pl/tag/kordycepina
            bestbody.com.pl/swanson-cordyceps-sinensis-p-653.html
            pl.wikipedia.org/wiki/Ophiocordyceps_sinensis
            en.wikipedia.org/wiki/Ophiocordyceps_sinensis
            • igmarek Re: kordycepina 25.03.16, 13:46
              Owszem z błędem ale wszystko zależy od tłumaczenia. Zresztą nie mam zamiaru się spierać.
              Badania są niejednoznaczne i takie będą. Komu zależy na wyleczeniu chorego?? Przecież to ogromne pieniądze. A jednak jakieś badania istnieją jeśli podałam biochemiczny schemat działania kordicepsu.
              W każdym razie badania badaniami, a Ci którzy wyszli z poważnych chorób są wdzięczni, bo dostali drugie życie. Poza tym, nie mówię tylko o "kordycepinie" (tak lepiej??). Mówię o kuracjach skojarzonych z innymi naturalnymi preparatami. I tak jak nadmieniałam, wszystko konsultuje z dr medycyny konwencjonalnej, a rak kości to nie przelewki.
              I na koniec proponuję poszukać jeszcze w badaniach, niż spierać się na temat spolszczonego wyrazu, którego pisownia jest różna w zależności od tłumaczenia.
              Pozdrawiam
              • koziorozka Re: kordycepina 25.03.16, 16:24
                Nie bierz tego do siebie, ale jak widzę takie nielogiczności, to śmiać mi się chce.
                Piszesz:
                > Komu zależy na wyleczeniu chorego?? Przecież to ogromne pieniądze

A Ty robisz to za darmo?
                Poza tym w mojej logice lekarz, mechanik samochodowy, nauczyciel itp. usługodawcy im bardziej są skuteczni, tym lepiej zarabiają.

Ten konsultant, doktor nauk medycznych ma jakieś nazwisko?
                Lekarz konsultuje terapię nielekarza? Dziwne...

"Spolszczenia" łacińskiej nazwy tym razem nie skomentuję - wybierane przez nas autorytety świadczą o nas samych :)

kopalniawiedzy.pl/kordycepina-kordyceps-chinski-lek-przeciwnowotworowy-mechanizm-dzialanie-dr-Cornelia-de-Moor-mRNA-bialka,9341
                • igmarek Re: kordycepina 26.03.16, 10:41
                  Nie biorę do siebie.
                  Oczywiście lekarze którzy konsultują nam poszczególne przypadki do prof. Arkadji Gamperis (pulmunolog) i dr Broniarczyk (ginekolog z 8 fakultetami- ostatnio z endokrynologii). I to oni nie konsultują terapii tylko je układają.

Pieniądze oczywiście że nikt nie robi tego za mszowe (Judym to postać literacka). Ale jeśli sprzedaje się produkty po cenie zakupu to zarobek jest dużo dużo mniejszy niż jeden wlew chemii która kosztuje 12 tys. Oczywiście nikt by nie wierzył że ktoś kupuje i sprzedaje w tych samych cenach nie mając z tego zarobku. Zarobek to dodatkowe produkty które otrzymuje się w ramach promocji, które sprzedaje się odbiorcom.

Odsyłam do książki "Efekt uboczny śmierć" oraz do wykładów autora Virapena.
                  Poza tym pojawiły się artykuły o wątpliwym działaniu chemii.
                  Tu proponuję lekturę na mojej stronie sekretpanaceum.info.pl gdzie można poczytać również o kordycepinie i kordycepsie.
                  Jeśli będzie ochota mogę posłać linki do wykładów w/w lekarzy.
                  W każdym razie dzisiaj, prof. Gamperis twierdzi, że wszystkie nowotwory do G3 włącznie są do wyciągnięcia w 90%. I to prawda, biorąc pod uwagę skuteczność preparatów i działanie biochemiczne.
                  A jeśli dodatkowo ktoś dostaje Nobla za nattokinazę zawartą w jednym z preparatów to chyba można domniemywać że całość daje większe szanse na zwalczenie różnego rodzaju schorzeń. Łącznie z autoimmunologią. I to nie bajki wyssane z palca, tylko konkretne nazwiska z którymi pracujemy. Zresztą cóż mam sądzić preparatach, które odbudowały moje osłony mielinowe. Gdzie lekarz doznał szoku bo kilka miesięcy wcześniej rozłożył ręce stwierdzając stwardnienie rozsiane. Czy wątpie w ich działanie?. Nie.
          • amityr Re: nowotwór kości 28.03.16, 19:39
            Szkoda tylko, że każdy rak glejak też jest trochę inny. Biedny ksiądz też zmarł.
      • goro193 Re: nowotwór kości 24.05.16, 22:51
        poczytaj sobie o Laminine - wiele osob pomaga sobie nia w nowotworach
        lamininedlazycia.pl/
    • greg1907 Re: nowotwór kości 24.11.15, 08:03
      moze zastować bibran (d.biobran)
    • olakowalska1977 Re: nowotwór kości 20.04.16, 11:21
      Polecan
    • takaja89 Re: nowotwór kości 11.06.16, 23:38
      Witam, moj tata zachorował na raka prostaty czy ktoś ma jakieś informacje na temat leczenia w Niemczech? będę bardzo wdzięczna za wszelkie pomocne wiadomości na fleaaa89@gmail.com
      • ziutka1979 Re: nowotwór kości 22.06.16, 17:36
        Czesc czy chcesz namiary na dr Puticha on leczy wit B17
      • kuku-na-muniu8 Re: nowotwór kości 26.07.16, 11:48
        Współczuję :( Mam nadzieję, że wszystko się ułoży.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka