aniuta68 19.05.06, 14:36 Czy ktoś z Was robił sobie taki zabieg?? Czy on naprawdę oczyszcza organizm ?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kozak22 Re: BODY DETOX 08.07.06, 17:12 Ja natomiast nie mam watpliwosci ze to mozliwe, zalezy tylko jaka metode sie wybierze... Odpowiedz Link
jevii Re: BODY DETOX 20.11.06, 22:16 zastanawia mnie to, czy jednak nie lepsza jest tradycyjnie zastosowana 'dieta oczyszczająca'? Odpowiedz Link
masia45 Re: BODY DETOX 22.11.06, 10:17 Wyrażając wątpliwość wobec detoxu miałam na myśli urządzenie zwane Body Detox.Jeśli chodzi w metody naturalnego oczyszczania za pomocą diet i specjalnych zestawów ziołowych, z których kilka sama wypróbowałam - to jestem jak najbardziej za !! Odpowiedz Link
sanum Re: BODY DETOX 23.10.07, 16:04 No więc znalazłam świetny artykuł o naturalnym oczyszczaniu i jest tam też akapit o urządzeniu Body Detox. Weszłam na zamiesczony tam link do strony producenta i wygląda to dość wiarygodnie. Są konkretne badania jakiegoś doktora. Problem może polegać na tym, ze są urządzenia zbadane i działają ok i podróbki jakieś marne, które nie maja takiego działania. A artykuł o oczysczaniu ciekawy. Polecam :) www.naturalnamedycyna.pl/index.php?option=content&task=view&id=312 Odpowiedz Link
alfa156 Re: BODY DETOX 28.02.08, 22:29 Właśnie wróciłam, woda po śiwdczy sama za siebie :) Odpowiedz Link
mariu-sz28 Re: BODY DETOX 28.08.08, 14:56 Witam, Proponuje sie przyjrzeć tym urządzeniom: www.novigen.pl/oferta/bodydetox Znajomy masażysta robi zabiegi tym i pomaga w dystrybucji tych urządzeń. Bardzo sobie chwalił efekty działania. Odpowiedz Link
ulciacebulcia Re: BODY DETOX 14.01.10, 11:44 niestety Novigen jest tanią podróbką orginalnego urządzenia Detox System Proffesional i niestety nie działa nie wiem z czego więc twój kolega wniozkuje ze zabieg na jego urządzeniu jest taki fantastyczny. Firma ta nie ma żadnych badań lekarskich, a dertyfikat europejski o niczym nie świadczy- ma go wiekszosc firm.. Odradzam zabiegi na tanich podróbkach bo po prostu one nie działają i jest to naciąganie pacjentów u których jedynym efektem jest placebo. Odpowiedz Link
unhappy Re: BODY DETOX 25.01.10, 20:08 A jak byś chciała dowieść swoich słów o niedziałaniu KONKURENCJI? Opluć konkurencje łatwo ale potwierdzić swoje słowa już będzie o wiele trudniej, prawda? Odpowiedz Link
ulciacebulcia Re: BODY DETOX 01.02.10, 10:58 jak? najprościej wykonać sobie morfologie przed serią zabiegów na urządzeniu orginalnym i wykonać morfologie ok. 2-3 tygodni po zakończeniu serii zabiegów. wyniki krwi znacznie się poprawią. w niestety wyniki badań po zabiegach na wschodnich podróbkach urządzeń nic a nic sie nie zmieniają..po co więc robić zabiegi które nic ci nie daja? poza tym nie dziwi cię ze wschodnie urządzenia nie mają żadnych certyfikatów, badań na których mogą oprzeć sens i po prostu potwierdzić , że ich zabiegi działaja.... Odpowiedz Link
unhappy Re: BODY DETOX 01.02.10, 11:45 ulciacebulcia napisała: > jak? najprościej wykonać sobie morfologie przed serią zabiegów na > urządzeniu orginalnym i wykonać morfologie ok. 2-3 tygodni po > zakończeniu serii zabiegów. wyniki krwi znacznie się poprawią. Tak, oczywiście :D > w > niestety wyniki badań po zabiegach na wschodnich podróbkach urządzeń > nic a nic sie nie zmieniają.. Po żadnym się nie zmieniają. Taki drobny szczegół :D > po co więc robić zabiegi które nic ci > nie daja? poza tym nie dziwi cię ze wschodnie urządzenia nie mają > żadnych certyfikatów, badań na których mogą oprzeć sens i po prostu > potwierdzić , że ich zabiegi działaja.... Badania i certyfikaty. A jakie? Odpowiedz Link
sanum Re: BODY DETOX 10.03.10, 11:01 unhappy - Ty jak zwykle negujesz wszystko. Jak nie wierzysz to sprawdź. Włóż rękę w bok, czy raczej zrób badania przed i po jak sugeruje ulciacebulcia i dyskutuj wtedy. Dlaczego zarzucasz jej kłamstwo. Może faktycznie ma lepsze wyniki. Zarzucasz jej, że nie ma dowodów a Ty masz ??? Odpowiedz Link
attarrax Re: BODY DETOX 13.04.10, 11:06 a ja korzystam z zabiegów body-detox systematycznie czyli mniej więcej 4 razy do roku i efekty są świetne. Oczywiście bzdurą jest to, że toksyny przez stopy wychodzą i od tego jest czarna woda ale wyniki potwierdzić można poprzez badanie mikroelementów z włosa czy tez szczegółowe badania krwi. Odpowiedz Link
kor_nik Re: BODY DETOX 07.07.10, 11:22 Mam pytanie jeśli jeszcze ktoś tu bywa czasem :) Szukam dobrego gabinetu na ten zabieg w okolicach Śródmieścia. Siostra ma IBS i lekarz zalecił jej właśnie serię takich zabiegów. Tylko zależy mi na sprawdzonym miejscu. Z góry dziękuję za informacje. Odpowiedz Link
esio555 Re: BODY DETOX 21.08.10, 21:54 Witam. Muszę Was wszystkich zmartwić. Body Detox nie działa bo nie może. Koniec. To co jest opisywane, jego działanie, te zdjęcia i cała reszta to po prostu biznes. Aby tylko sprzedać. Fizycznie nic nie działa. Nie ma takiej możliwości jak opisywana jest w jego właściwościach. Po prostu bujda na resorach. Jak to działa? Przez prostownik przechodzi prąd i na wyjściu jest 12 volt prądu stałego. Tak żeby nikogo nie „kopnęło”. Żadne częstotliwości czy nie wiadomo co. Zwykłe proste napięcie o wysokości 12 volt. Co dalej? Prąd przechodzi przez tą grzałkę, szumnie nazwaną elektrodą, czy jak tam ją zwał. Są w niej dwie spirale. Nic innego tylko anoda i katoda. Z fizyki powinniście to pamiętać. No i zanurzone w wodzie co robią? Zwykłą jonizację. Co się dzieje w wyniku jonizacji? Rozpuszcza się sie jedna z elektrod. Koniec. Ten cały syf w wodzie po zabiegu to nic innego, tylko syf z rozpuszczonej elektrody. Wiec, z im gorszego drutu zrobi się tą elektrodę, tym wynik zabiegu będzie bardziej imponujący. No i to wszystko na temat super truper właściwości działania Body Detoxu. Jakieś pytania? Wątpliwości? Jak by co to proszę pytać. Pozdrawiam serdecznie podłączających się. Odpowiedz Link
kor_nik Re: BODY DETOX 05.04.11, 21:01 Działa. Tylko nieuki twierdzą, że efekt "brudnej wody" wynika z wyplywu toksyn do misy z wodą. Efekty widać po badaniu krwi w ciemnym polu przed i po serii zabiegów oraz w badaniu włosa na poziom mikroelementów a także w badaniach krwi. Esio555 - doczytaj dostępną literaturę bo to co opisujesz to "nowości" sprzed 15 lat. Teraz nikt juz nie mówi - przynajmniej w dobrych gabinetach - że woda się barwi od tego co wychodzi przez stopy. Zrób sobie badania przed serią zabiegów a także po i na wlasne oczy przekonaj się, że dziala. Odpowiedz Link
pecu78 Re: BODY DETOX 17.05.11, 00:35 Sól EPSOM 1000g / Gorzka / Rzymska - Detox i nie tylko... allegro.pl/sol-epsom-1000g-gorzka-rzymska-detox-i1615164335.html Odpowiedz Link
jolka-123 Re: BODY DETOX 28.03.12, 13:03 trochę słyszałam o tym body detoxie... Jeżeli chodzi o taki, gdzie moczymy nogi. Jak każdy wie i myślę że się spotkał, firmy organizują spotkania i zapraszają na prezentacje produktów. Z podobną sytuacją się spotkałam. Osoba zakupiła owy body detox. Niby miało oczyszczać organizm. wystarczyło podczas zapbiegu dodać sól. I efekt znakomity- "zeszło tylko zanieczyszczeń z organizmu. Człowiek od razu lepiej się czuje." Ale wystarczyło wsypać sól bez wkładania stóp i był ten sam efekt. Więc nie wiem czy to taki ekstra zabieg. Może bardziej na psycho. Odpowiedz Link