Dodaj do ulubionych

Taaaa,wszyscy siedza sobie na weekendzie...

IP: *.ewave.at 20.09.02, 19:11
a ty czlowieku tu siedz sam...:-((((((
To jest do dupy!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: renia Re: Taaaa,wszyscy siedza sobie na weekendzie... IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 20.09.02, 19:35
      A gdzie w ogole jestesVika?
      • Gość: Vika Renia!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 20.09.02, 19:39
        nie udawaj, ze nie wiesz?W Wiedniu siedze...jak zwykle:-((((((...przed kompem,
        glupim, zlosliwym bydlakiem...Caly czas ... od switu do nocy i w nocy czesto
        tez...ja juz nie moge...juz szesc ölat bez urlopu i bez Polski:-(((((((
        A ja chce do lasuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!>:-((((((((((((((((((((((((((
        • Gość: renia Vika IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 20.09.02, 19:53
          Wiem ze w Wiedniu, tylko gdzie w tym Wiedniu - w domu, w pracy?? Poza tym
          kobieto, jak mozna zyc szesc lat bez urlopu????? Ja wiem, ze praca to byt i te
          sprawy, ale nie wyobrazam sobie bez urlopu dwoch nawet lat, szesc lat bez
          urlopu ja bym nie mogla. Przeciez urlop Ci sie NALEZY jak psu buda!! Jak Ty tak
          mozesz??? Naprawde, powaznie mowie
        • defanddumb Vika 20.09.02, 19:55
          wyobraź więc sobie, że siedzisz do 21 w pracy...
          też przed kompem, złośliwym bydlakiem, w polarze, bo klimatyzacja się
          zacięła......

nie martw się
          zrób sobie dobrą kawę, najlepiej z brandy
          od razu będzie Ci lepiej
          • kasiulek A ja tez przed kompem... 20.09.02, 20:04
            I tak sobie czytam... i pisze czasem... i tez mi smutno...
            • Gość: renia Re: A ja tez przed kompem... IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 20.09.02, 20:06
              Kasiulek mi tez smutno strasznie...

Czy moglabys zyc bez urlopu 6 lat?
          • Gość: Vika No bo to jest tak: IP: *.ewave.at 20.09.02, 20:08
            Moj idiotyczny chlop ze swoim przyjacielem otworzyli sklep z plytami i sprzetem
            audio.W dodatku mamy tu wszystko na kupie...mieszkanie tez.
            A ze mnie i z Carmen(zona przyjaciela) zrobili sobie niewolnice biurowe.Carmen
            sie zbuntowala i poszla sobie do innej pracy no i wszystko spadlo na
            mnie...caly biurowy galimatjas:-((((((jestem dokladnie wsciekla i na dobrej
            drodze zeby zrobic to samo co ona...
            • kasiulek Nieeee... 6 lat bez urlopu... 20.09.02, 20:11
              To sie nie da!!!
              Okropnosc!
              Vika, zmieniaj prace!!!

PS. Renia, dobrze gadam?
              • Gość: Vika przeciez Wam mowie dziewczyny.... IP: *.ewave.at 20.09.02, 20:17
                kasiulek napisała:

> To sie nie da!!!
                > Okropnosc!
                > Vika, zmieniaj prace!!!
                >
                > PS. Renia, dobrze gadam?

powoli dostaje fiola...naprawde jestem na bardzo dobrej drodze,zeby zmienic i
                prace i chlopa i mieszkanie jak tak dalej pujdzie...
                Pozniej jeden z drugim sie dziwi,ze zostal rogaczem...qzwa!A ja doskonale
                rozumiem zony,ktore szukaja odrobiny szczescia w cudzych ramionach jak maz
                idiota-pracoholik.
            • defanddumb Re: No bo to jest tak: 20.09.02, 20:13
              a czym się Panowie za dnia zajmują???
              może zamień się z nimi na "czynności"- tak na pół roczku, niech posiedzą w
              papierkach i segregatorach....
              • kasiulek Re: No bo to jest tak: 20.09.02, 20:15
                defanddumb napisał:

> a czym się Panowie za dnia zajmują???
                > może zamień się z nimi na "czynności"- tak na pół roczku, niech posiedzą w
                > papierkach i segregatorach....

(he he, dobry pomysl:)))
                • Gość: renia Vika a co z hotelem i pokojowkami? IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 20.09.02, 20:21
                  • Gość: Vika Re: Vika a co z hotelem i pokojowkami? IP: *.ewave.at 20.09.02, 20:36

Przeciez ja nigdy nie twierdzilam, ze to moj realny,obecny zyciorys.Powiesc
                    jest oparta na motywach prawdziwych wydarzen z zyciorysu mojego ojca, jego
                    trzeciej zony i moim z okresu moich szczeniecych lat.Pierwowzorem postaci
                    dyrektora z powiesci jest moj ojciec(dzis juz na emeryturze)i jego personel i
                    ja.Zmienilam realia czasu i miejsca z polskich na wiedenskie i czasy
                    poznokomunistyczne na wspolczesne.Powiesc jest drukowana na stronach
                    www.fundacjawiktoria.republika.pl/byc moze ukarze sie w przyszlym roku
                    wydana w Polsce.na razie ja koncze:-)
                    • Gość: renia Re: Vika Ty krętaczko ;) IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 20.09.02, 20:45
                      Po pierwsze jak sie klika na ten link to wyskakuje piekne powiadomienie, ze
                      strona o podanym adresie nie istnieje. Po drugie jak dzis pamietam, ze wrocilas
                      kiedys z Polski i mowilas ze Ci sklad zespolu pokojowek zmienili, ale masz
                      jakas Polke i ze bedziesz ja chronic bo jestes nacjonalistka w tym wzgledzie :)
                      Niewazne, tu nikt niczego nie moze byc pewien :)

• Gość: Vika Re: No bo to jest tak: IP: *.ewave.at 20.09.02, 20:23
                  HANDLUJA BARANY.ZAJRZYJCIE NA STRONE: www.audiophiles.at
                  Prosze bardzo!bedziecie wiedziec czym sie zajmuja.A do tego reklama,grafika i
                  jeszcze handlem kompami...Nie umialabym tego robic za nich.I zeby chociaz forsa
                  z tego byla...ale gdzie tam...ledwo koniec z koncem wiaza.
                  • Gość: Pola Re: No bo to jest tak: IP: *.extern.kun.nl 20.09.02, 20:26
                    ja tez mam dzisiaj dolek :-(
                    ale juz mi troche lepiej...
                    jak sobie pomysle, ze za tydzien na Krete lece :-)
                    renia, jakie ciuchy mam zabierac? :-) jaka tam pogode macie?
                    • kasiulek Re: No bo to jest tak: 20.09.02, 20:29
                      Gość portalu: Pola napisał(a):

> ja tez mam dzisiaj dolek :-(
                      > ale juz mi troche lepiej...
                      > jak sobie pomysle, ze za tydzien na Krete lece :-)
                      > renia, jakie ciuchy mam zabierac? :-) jaka tam pogode macie?

O rany... Na Krete...
                      Ale fajnie...
                    • Gość: renia Re: No bo to jest tak: IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 20.09.02, 20:33
                      Co Wy tak na Krete w pazdzierniku?? (Lena tez) Pozno juz jest . Dlaczego nie w
                      sierpniu czy na pocz. wrzesnia ostatecznie tylko na jesien jedziecie? Juz
                      chlodno jest, to nie to samo co pelnia lata... Ja tam preferuje pelnie lata.
                      Ciuchy? wszystkie - i krotkie i dlugie, bo wieczorami i z ranca na pewno bedzie
                      chlodek od morza:))

w kazdym razie zycze wypoczynku uudanego i pieknych wrazen
                      • Gość: Pola renia :-) IP: *.extern.kun.nl 20.09.02, 20:39
                        nie cierpie upalow, poza tym dopiero teraz dostalam urlop
                        :-( mam tylko nadzieje, ze nie bedzie deszczu...juz sie
                        nie moge doczekac...ale chyba bardziej nie moge sie
                        doczekac Bieszczad :-) ostatni tydzien pazdziernika :-))))
                      • kasiulek Re: No bo to jest tak: 20.09.02, 20:39
                        A ja pojade na urlop dopiero na poczatku listopada.
                        Do Tyrolu!!!:))))
                        • Gość: Vika RENIAAAAAAAA/MIRELKA!!!!!!!:-)tY MNIE NIE DENERWUJ IP: *.ewave.at 20.09.02, 21:00
                          nAPISALAM cI PRZED CHWILA,ZE CZESC FAKTOW POKRYWA SIE Z RZECZYWISTOSCIA?
                          nAPISALAM...POKOJOWKI,ZMIANY I MOJ NACJONALIZM SA ZGODNE Z PRAWDA!!!!!!!!!!!
                          TYLKO CZAS I MIEJSCE NIE!!!!!!!
                          piszac moje wypociny cofam sie poprostu do tego co bylo i garsciami tworze
                          swoje wypociny w oparciu o to co bylo:-))))))I taka jest prawda.
                          A link do fundacji napisalam faktycznie z bledem.MA BYC:
                          www.fundacjawiktoria.republika.pl/
                          • Gość: Vika No i znowu sobie poszly....a ty czlowieku... IP: *.ewave.at 20.09.02, 21:15
                            siedz tu sam...:-((((((((Dobra,dobra!jak tak to przestane Was kochac i juz!>:-(
                          • Gość: renia OKEJ VIKA, JA CIE NIE DENREWUJE :)))))) IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 20.09.02, 21:16
                            No to ide na te strone poczytac:)
                            • kasiulek VIKA!!! 20.09.02, 21:26
                              Ja wlasnie skonczylam czytac Twoja powiesc:))))
                              Piszesz dalej?
                              • Gość: renia Re: VIKA!!! IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 20.09.02, 21:27
                                No popatrz Kaska, co z Vika jedna. Narzeka ze poszli spac, a sama gdzie lazi
                                malpa jedna?? Polazla gdzies wredota spod ciemnej gwiozdy ;)
                                • Gość: renia re IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 20.09.02, 21:29
                                  Gość portalu: renia napisał(a)o Vice:

>wredota spod ciemnej gwiozdy ;)

Ale to w zartach bylo (bo sie jeszcze wredota brazi bezpowrotnie alboco?) :)
                            • Gość: Vika Re: OKEJ VIKA, JA CIE NIE DENREWUJE :)))))) IP: *.ewave.at 20.09.02, 21:27
                              Gość portalu: renia napisał(a):

> No to ide na te strone poczytac:)
                              Ale pan krzysiu z moim chlopem wmontowali tam kupe bledow.Widzialam przed
                              chwila.Nic nie szkodzi - poprawia.Strona jest w budowie i stalej aktualizacji:-)
                              • kasiulek Ach, dziewczyny:))) 20.09.02, 21:30
                                A ja to chyba zaraz spac pojde... Bo dzisiaj wstalam przed 6...:(((
                                • Gość: renia Re: Ach, dziewczyny:))) IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 20.09.02, 21:35
                                  Kaska Ty sie nie przejmuj, ja codziennie wstaje przed szosta i nawet mie sie
                                  wydaji, ze to w ogole nie ma sensu sobie robic apetytu na spanie. Do rana tak
                                  blisko, ze sie w ogole nie oplaca klasc spac. Ja jutro znowu metrem do szkoly,
                                  tym razem polskiej (sie mie miendzynarodowych szkol zachcialo, a ja goopia o ja
                                  walnieta w czaszke zaraz po urodzeniu, o ja stracona o ja przegrana, o ja
                                  ediontka jedna)
                                • Gość: Vika Re: Ach, dziewczyny:))) IP: *.ewave.at 20.09.02, 21:36
                                  kasiulek napisała:

> A ja to chyba zaraz spac pojde... Bo dzisiaj wstalam przed 6...:(((

A to soie odpocznij i pamietaj, ze czekam tu na Ciebie.Ty,Kaska!...przyznaj
                                  sie...ale to juz sa prywatne podejrzenia...zajrzyj jutro na poczte.-)
                                  Swoja droga bylam przed chwila po faje w trafiku i dowiedzialam sie od jednego
                                  takiego przez komorke...kurcze...dziewczyny...czy mozna zakochac sie na
                                  podstawie foto i kompa??????????????????????????
                                  • Gość: renia Re: Ach, dziewczyny:))) IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 20.09.02, 21:39
                                    Gość portalu: Vika napisał(a):

>...kurcze...dziewczyny...czy mozna zakochac sie na
                                    > podstawie foto i kompa??????????????????????????

Mozna mozna zapewniam Cie
    • Gość: renia Re: Taaaa,wszyscy siedza sobie na weekendzie... IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 20.09.02, 21:32
      Ty, ale ja to juz na forumie pare razy czytalam. MY, CZYTELNIKI DOMAGAMY SIE Z
      APSOLUTNOM POWAGOM DALSZYCH ODCINKOW bo to cienkie bedzie takie jak to wydzasz,
      to w metrze w obie strony przeczytam i jeszcze mi czasu zostanie na obejrzenie
      wspolbiesiadnikow podrozy. Ty wiesz, ze ja teraz codziennie jezdze osmioma
      pociagami metra? Albo czasem nawet dziesiecioma? Łojezujezu za co ja tak mam???
      Nieszczesc tyle jeszcze jednego brakowalo na tym swiecie? I akurat na mnie pasc
      to musialo? Łojezujezu.... :(((
      • Gość: Vika Renia!przestan wyc!to i tak nie pomoze... IP: *.ewave.at 20.09.02, 21:42
        Nie jestem egoistka i Ci powiem ,ze tysiace osob tak ma:-(Tu tez.
        lepiej zajmijmy sie babskimi sprawami...patrz moj poprzedni post...Hmmmmm-Jeden
        madry czlowiek powiedzial:mysle wiec jestem...aja za duzo mysle
        o...ojesujesu...moj chlop jest w solidnym niebezpieczenstwie a ja nigdy nie
        mialam ciagot q.....
        • kasiulek Oooooo, fajnie:)))) 20.09.02, 21:44
          Vika napisala do mnie?:)))
          Ale git!
          Aha, powiem Wam jeszcze, ze zimno tu u mnie jak diabli!!!
          Renia, a u Ciebie cieplutko jeszcze?
          • Gość: renia Re: Oooooo, fajnie:)))) IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 20.09.02, 21:48
            Kasia, zimno u mnie wieczorami, w dzien poty sie leja. Vika, w jakim
            niebezpieczenstwie ten twoj maz i jakich ciagot ty nie masz? Jasniej prosze :)

• Gość: Vika Re: Oooooo, fajnie:)))) IP: *.ewave.at 20.09.02, 21:53

> Kasia, zimno u mnie wieczorami, w dzien poty sie leja. Vika, w jakim
              > niebezpieczenstwie ten twoj maz i jakich ciagot ty nie masz? Jasniej prosze :)
              >

No przeciez jasno sie pytam:Dziewczyny,czy mozna sie zakochac na podstawie
              fotografii,telefonow i kompa...
              A na q zaczyna sie popularne okreslenie zony podczas gdy rzuca mezusia dla
              innego...
              • kasiulek Re: Oooooo, fajnie:)))) 20.09.02, 21:55

> No przeciez jasno sie pytam:Dziewczyny,czy mozna sie zakochac na podstawie
                > fotografii,telefonow i kompa...

A pewnie, ze mozna!!!
          • Gość: Vika Re: Oooooo, fajnie:)))) IP: *.ewave.at 20.09.02, 21:48
            kasiulek napisała:

> Vika napisala do mnie?:)))
            > Ale git!
            > Aha, powiem Wam jeszcze, ze zimno tu u mnie jak diabli!!!
            > Renia, a u Ciebie cieplutko jeszcze?

przysiegam, ze napisze w nocy.Teraz nie moge bo siedza mi nad glowa a mam
            sprawe, ktora nie cierpi publiki.No i pare pytan.
            Jak jutro?Napisalas, ze o 6 wstajesz...Co tez idziesz do roboty?
            • kasiulek Nieeeee, dzisiaj wstalam o 6:))) 20.09.02, 21:52
              A jutro spie do oporu:)))
              W niedzielke tez, ale oczywiscie i jutro i w niedziele bede tutaj!

A na maila czekam i odpisze!:))))
              • Gość: Vika Kasia!!!!!Renia!!!!! IP: *.ewave.at 20.09.02, 22:14
                kasiulek napisała:

> A jutro spie do oporu:)))
                > W niedzielke tez, ale oczywiscie i jutro i w niedziele bede tutaj!
                >
                > A na maila czekam i odpisze!:))))
                Nie wiem o ktorej pojde dzisiaj spac.Qrcze pieczone...siedza i blokuja mi kompa
                z poczta.malpy,cholery,lobuzy...zostawili mi kompa firmowego a polprywatny
                okupuja-sieroty po gestapowcach pieprzone...Wiem...ja ich zabije...:-))))))
                • Gość: renia Vika!!! IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 20.09.02, 22:57
                  Nie przejmuj sie, ja w ogole nie zamierzam spac, zaraz biore sie do sprzatania
                  chaty zeby jutro jak wroce ze szkoly walnac sie do wyra... ja tak mam w nocy
                  dobrze funkcjomuje, cale zycie taka odwrotna jestem...
                  • Gość: Vika Mirelkaaaaaaaaaa!!!!Ty sie nie przemeczaj. IP: *.ewave.at 20.09.02, 23:06
                    lenie maja w zyciu lepiej!Mowie Ci!A co Ty robisz w tej szkole?
                    A moze pogadamy w nocy na priwa.chcesz to pisz na
                    bpietrzak@bitwork.at
                    niedlugo i tak zmienie adres.Jak nawiazemy prywatna korespondencje to sie
                    dowiesz ciekawostek, ze hoho a moze i jeszcze HOOOO!
                    Nie zartuje:-)
                    • kwik mam cie!!! czesc :))))))))) 20.09.02, 23:27
                      jestes tutaj jeszcze chwile?
                      • Gość: Vika Re: mam cie!!! czesc :))))))))) IP: *.ewave.at 20.09.02, 23:29
                        kwik napisała:

> jestes tutaj jeszcze chwile?
                        >
                        • kwik Re: mam cie!!! czesc :))))))))) 20.09.02, 23:31
                          po ciemaku troche trudno:)))))))))
                          co tam ciekawego? tesknisz za mna troche? :)))))))
                          • Gość: Vika Re: mam cie!!! czesc :))))))))) IP: *.ewave.at 20.09.02, 23:36
                            kwik napisała:

> po ciemaku troche trudno:)))))))))
                            > co tam ciekawego? tesknisz za mna troche? :)))))))
                            >
                            >
                            >
                            • kwik Re: mam cie!!! czesc :))))))))) 20.09.02, 23:40
                              powrot - jeszcze nie wiem. jest coraz ciekawiej :))

mazurskie strefy ciszy mam obcykane wszerz i wzdluz:)
                              a teraz czas juz na mnie. pozdrawiam, sciskam i do uslyszenia za jakis czas.
                              wkrotce.

ps. twoja wrozba nt. romansu sprawdzila sie. szczegoly wkrotce :))))
            • Gość: Vika Renia!!!!!Zapomnialam....... IP: *.ewave.at 20.09.02, 22:00

> kasiulek napisała:
              >
              > > Vika napisala do mnie?:)))
              > > Ale git!
              > > Aha, powiem Wam jeszcze, ze zimno tu u mnie jak diabli!!!
              > > Renia, a u Ciebie cieplutko jeszcze?
              >
              > przysiegam, ze napisze w nocy.Teraz nie moge bo siedza mi nad glowa a mam
              > sprawe, ktora nie cierpi publiki.No i pare pytan.
              > Jak jutro?Napisalas, ze o 6 wstajesz...Co tez idziesz do roboty?

Ci napisac,ze jak chcecie to dalsze odcinki beda na forum.Ok.Ale tylko te,ktore
              juz sa na forum.Bede je sygnowac litera V przed tytulem calosciHOTEL SPOD
              CIEMNEJ GWIAZDY.zabiore sie za to do dzisiaj w nocy lub niedzieli.Jutro mam za
              duzo roboty.
    • Gość: renia Vika IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 20.09.02, 23:46
      Dobra Vika, napisze priva, ale dopiero jutro, jak sie zbiore, ja nie tak latwo
      rzucam sie na privy, jakos nie wiem.... nie chce sie wiazac uczuciowo, a wydaje
      mi sie, ze priv to juz pierwszy krok do emocjonalnej wiezi... O ile oczywiscie
      nie jest taki jak pamela do pameli zapodaje ;)
      • Gość: Vika Reniu! IP: *.ewave.at 21.09.02, 00:09

> Dobra Vika, napisze priva, ale dopiero jutro, jak sie zbiore, ja nie tak
        latwo
        > rzucam sie na privy, jakos nie wiem.... nie chce sie wiazac uczuciowo, a
        wydaje
        >
        > mi sie, ze priv to juz pierwszy krok do emocjonalnej wiezi... O ile
        oczywiscie
        > nie jest taki jak pamela do pameli zapodaje ;)
        Masz absolutna racje.Teraz sobie moge pozwolic na ujawnianie tutaj mojego
        adresu,bo juz i tak popelnilam ten naiwny blad kilka razy dawniej.Wyobraz
        sobie,ze zyskalam tym sposobem mnostwo przyjaciol,z tego forum,ktorzy w lot
        pojeli sytuacje...opisze Ci pozniej o co chodzilo.W kazdym razie to nie ja
        wykonczylam kilku forumowiczow,w sensie tym,ze calkowicie zrezygnowali z
        forum.Zrobil to ktos,kto dzieki kilku madrym forumowiczom"beknal"za rozsylanie
        wirusow,glupie i obrazliwe posty,uzywanie cudzych nickow itd...ta osoba
        siedziala dluzszy czas cicho.Teraz znowu bruzdzi.Co innego jesli sie kogos
        obrazi przypadkiem,co innego jesli sie takie rzeczy robi ze szczeniackich
        wyglupow czy naiwnosci lub zlosliwie.No ale na takie typki rady nie ma.Chcesz
        to Ci napisze szerzej cos na ten temat.Piszesz o zaangazowaniu emocjonalnym...A
        wiesz,ze kilka osob stad to juz naprawde fajni i oddani przyjaciele.Mimo,ze nie
        wszyscy sie znamy osobiscie?I to jest bardzo sympatyczne.Zwlaszcza jesli tak
        jak Ty czy ja nie mamy zbyt wielkiego zaufania do obcego badz co badz
        srodowiska.Chcesz to napisz.jesli wolisz utrzymac dystans-rozumiem i nie
        nalegam.Wiedz,ze cie lubie bo...zaliczasz sie do starej sprawdzonej forumowej
        bandy.A to sa ludzie z klasa.Czy juz wiesz kogo mam na mysli?Tak,tak...nawet
        tych z ktorymi nie koniecznie sie trzeba zgadzac we wszystkim.-)))))))
        • reniatoja dobrze Vika, to wysylam Ci maila 21.09.02, 00:17
          ...ale dzis tylko takiego na pol sekundy, bo napradwde nie mam glowy do
          korespondowania o tej porze. Zaintrygowalas mnie cokolwiek, dlatego pisze,
          zebys miala moj adres i mogla opisac te cuda na kilju, bo nie wiem o co chodzi.

No to do jutra, ja juz chyba sie zmyje. pa
          • reniatoja Vika poszlo, mozesz pisac. 21.09.02, 00:21

• Gość: Vika To dobranoc.-) IP: *.ewave.at 21.09.02, 00:32
              Ok!Zaraz zabije mojego sierote po nazistach bo siedzi i gra w durne gry a ja
              sie mecze na sluzbowym...o Qrcze opiezone usmazone...juz ja mu zycie
              uprzyjemnie....czekaj glabie od brukselki-to bylo do niego-kasztana spod znaku
              hajdera i jego parszywej zgrai....No patrzcie ludzie jakie uparte bydle!!!!!!
              czy on sobie nie moze grac na tym kompie????I jeszcze sie smeje,palant...>:-((
              Wrrrrrrrr...
              No to Ci dobrej nocy:-)
              • Gość: kwik Re: To dobranoc.-) IP: 62.233.218.* 21.09.02, 01:06
                noc sie dopiero rozpoczyna
                :)
                • Gość: Vika Kwiczus!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 21.09.02, 02:21
                  Jestes jeszcze?????Smaruje list do Kaski a jak chcesz to do Ciebie tez
                  nabazgrze ale pod warunkiem, ze mi nie kazesz uwazac na byki:-)))))))))))
                  Obrazilam sie smiertelnie na ortografie...
                  • kwik vikus 21.09.02, 02:24
                    smaruj, smaruj, jestem jeszcze dluggggggggggggooooooooooooooooooooo:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka