Gość: Vika IP: *.ewave.at 20.09.02, 19:11 a ty czlowieku tu siedz sam...:-(((((( To jest do dupy!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: renia Re: Taaaa,wszyscy siedza sobie na weekendzie... IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 20.09.02, 19:35 A gdzie w ogole jestesVika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Renia!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 20.09.02, 19:39 nie udawaj, ze nie wiesz?W Wiedniu siedze...jak zwykle:-((((((...przed kompem, glupim, zlosliwym bydlakiem...Caly czas ... od switu do nocy i w nocy czesto tez...ja juz nie moge...juz szesc ölat bez urlopu i bez Polski:-((((((( A ja chce do lasuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!>:-(((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Vika IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 20.09.02, 19:53 Wiem ze w Wiedniu, tylko gdzie w tym Wiedniu - w domu, w pracy?? Poza tym kobieto, jak mozna zyc szesc lat bez urlopu????? Ja wiem, ze praca to byt i te sprawy, ale nie wyobrazam sobie bez urlopu dwoch nawet lat, szesc lat bez urlopu ja bym nie mogla. Przeciez urlop Ci sie NALEZY jak psu buda!! Jak Ty tak mozesz??? Naprawde, powaznie mowie Odpowiedz Link Zgłoś
defanddumb Vika 20.09.02, 19:55 wyobraź więc sobie, że siedzisz do 21 w pracy... też przed kompem, złośliwym bydlakiem, w polarze, bo klimatyzacja się zacięła...... nie martw się zrób sobie dobrą kawę, najlepiej z brandy od razu będzie Ci lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek A ja tez przed kompem... 20.09.02, 20:04 I tak sobie czytam... i pisze czasem... i tez mi smutno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: A ja tez przed kompem... IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 20.09.02, 20:06 Kasiulek mi tez smutno strasznie... Czy moglabys zyc bez urlopu 6 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika No bo to jest tak: IP: *.ewave.at 20.09.02, 20:08 Moj idiotyczny chlop ze swoim przyjacielem otworzyli sklep z plytami i sprzetem audio.W dodatku mamy tu wszystko na kupie...mieszkanie tez. A ze mnie i z Carmen(zona przyjaciela) zrobili sobie niewolnice biurowe.Carmen sie zbuntowala i poszla sobie do innej pracy no i wszystko spadlo na mnie...caly biurowy galimatjas:-((((((jestem dokladnie wsciekla i na dobrej drodze zeby zrobic to samo co ona... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Nieeee... 6 lat bez urlopu... 20.09.02, 20:11 To sie nie da!!! Okropnosc! Vika, zmieniaj prace!!! PS. Renia, dobrze gadam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika przeciez Wam mowie dziewczyny.... IP: *.ewave.at 20.09.02, 20:17 kasiulek napisała: > To sie nie da!!! > Okropnosc! > Vika, zmieniaj prace!!! > > PS. Renia, dobrze gadam? powoli dostaje fiola...naprawde jestem na bardzo dobrej drodze,zeby zmienic i prace i chlopa i mieszkanie jak tak dalej pujdzie... Pozniej jeden z drugim sie dziwi,ze zostal rogaczem...qzwa!A ja doskonale rozumiem zony,ktore szukaja odrobiny szczescia w cudzych ramionach jak maz idiota-pracoholik. Odpowiedz Link Zgłoś
defanddumb Re: No bo to jest tak: 20.09.02, 20:13 a czym się Panowie za dnia zajmują??? może zamień się z nimi na "czynności"- tak na pół roczku, niech posiedzą w papierkach i segregatorach.... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: No bo to jest tak: 20.09.02, 20:15 defanddumb napisał: > a czym się Panowie za dnia zajmują??? > może zamień się z nimi na "czynności"- tak na pół roczku, niech posiedzą w > papierkach i segregatorach.... (he he, dobry pomysl:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Vika a co z hotelem i pokojowkami? IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 20.09.02, 20:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Vika a co z hotelem i pokojowkami? IP: *.ewave.at 20.09.02, 20:36 Przeciez ja nigdy nie twierdzilam, ze to moj realny,obecny zyciorys.Powiesc jest oparta na motywach prawdziwych wydarzen z zyciorysu mojego ojca, jego trzeciej zony i moim z okresu moich szczeniecych lat.Pierwowzorem postaci dyrektora z powiesci jest moj ojciec(dzis juz na emeryturze)i jego personel i ja.Zmienilam realia czasu i miejsca z polskich na wiedenskie i czasy poznokomunistyczne na wspolczesne.Powiesc jest drukowana na stronach www.fundacjawiktoria.republika.pl/byc moze ukarze sie w przyszlym roku wydana w Polsce.na razie ja koncze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Vika Ty krętaczko ;) IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 20.09.02, 20:45 Po pierwsze jak sie klika na ten link to wyskakuje piekne powiadomienie, ze strona o podanym adresie nie istnieje. Po drugie jak dzis pamietam, ze wrocilas kiedys z Polski i mowilas ze Ci sklad zespolu pokojowek zmienili, ale masz jakas Polke i ze bedziesz ja chronic bo jestes nacjonalistka w tym wzgledzie :) Niewazne, tu nikt niczego nie moze byc pewien :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: No bo to jest tak: IP: *.ewave.at 20.09.02, 20:23 HANDLUJA BARANY.ZAJRZYJCIE NA STRONE: www.audiophiles.at Prosze bardzo!bedziecie wiedziec czym sie zajmuja.A do tego reklama,grafika i jeszcze handlem kompami...Nie umialabym tego robic za nich.I zeby chociaz forsa z tego byla...ale gdzie tam...ledwo koniec z koncem wiaza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: No bo to jest tak: IP: *.extern.kun.nl 20.09.02, 20:26 ja tez mam dzisiaj dolek :-( ale juz mi troche lepiej... jak sobie pomysle, ze za tydzien na Krete lece :-) renia, jakie ciuchy mam zabierac? :-) jaka tam pogode macie? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: No bo to jest tak: 20.09.02, 20:29 Gość portalu: Pola napisał(a): > ja tez mam dzisiaj dolek :-( > ale juz mi troche lepiej... > jak sobie pomysle, ze za tydzien na Krete lece :-) > renia, jakie ciuchy mam zabierac? :-) jaka tam pogode macie? O rany... Na Krete... Ale fajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: No bo to jest tak: IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 20.09.02, 20:33 Co Wy tak na Krete w pazdzierniku?? (Lena tez) Pozno juz jest . Dlaczego nie w sierpniu czy na pocz. wrzesnia ostatecznie tylko na jesien jedziecie? Juz chlodno jest, to nie to samo co pelnia lata... Ja tam preferuje pelnie lata. Ciuchy? wszystkie - i krotkie i dlugie, bo wieczorami i z ranca na pewno bedzie chlodek od morza:)) w kazdym razie zycze wypoczynku uudanego i pieknych wrazen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola renia :-) IP: *.extern.kun.nl 20.09.02, 20:39 nie cierpie upalow, poza tym dopiero teraz dostalam urlop :-( mam tylko nadzieje, ze nie bedzie deszczu...juz sie nie moge doczekac...ale chyba bardziej nie moge sie doczekac Bieszczad :-) ostatni tydzien pazdziernika :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: No bo to jest tak: 20.09.02, 20:39 A ja pojade na urlop dopiero na poczatku listopada. Do Tyrolu!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika RENIAAAAAAAA/MIRELKA!!!!!!!:-)tY MNIE NIE DENERWUJ IP: *.ewave.at 20.09.02, 21:00 nAPISALAM cI PRZED CHWILA,ZE CZESC FAKTOW POKRYWA SIE Z RZECZYWISTOSCIA? nAPISALAM...POKOJOWKI,ZMIANY I MOJ NACJONALIZM SA ZGODNE Z PRAWDA!!!!!!!!!!! TYLKO CZAS I MIEJSCE NIE!!!!!!! piszac moje wypociny cofam sie poprostu do tego co bylo i garsciami tworze swoje wypociny w oparciu o to co bylo:-))))))I taka jest prawda. A link do fundacji napisalam faktycznie z bledem.MA BYC: www.fundacjawiktoria.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika No i znowu sobie poszly....a ty czlowieku... IP: *.ewave.at 20.09.02, 21:15 siedz tu sam...:-((((((((Dobra,dobra!jak tak to przestane Was kochac i juz!>:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia OKEJ VIKA, JA CIE NIE DENREWUJE :)))))) IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 20.09.02, 21:16 No to ide na te strone poczytac:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek VIKA!!! 20.09.02, 21:26 Ja wlasnie skonczylam czytac Twoja powiesc:)))) Piszesz dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: VIKA!!! IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 20.09.02, 21:27 No popatrz Kaska, co z Vika jedna. Narzeka ze poszli spac, a sama gdzie lazi malpa jedna?? Polazla gdzies wredota spod ciemnej gwiozdy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia re IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 20.09.02, 21:29 Gość portalu: renia napisał(a)o Vice: >wredota spod ciemnej gwiozdy ;) Ale to w zartach bylo (bo sie jeszcze wredota brazi bezpowrotnie alboco?) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: OKEJ VIKA, JA CIE NIE DENREWUJE :)))))) IP: *.ewave.at 20.09.02, 21:27 Gość portalu: renia napisał(a): > No to ide na te strone poczytac:) Ale pan krzysiu z moim chlopem wmontowali tam kupe bledow.Widzialam przed chwila.Nic nie szkodzi - poprawia.Strona jest w budowie i stalej aktualizacji:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Ach, dziewczyny:))) 20.09.02, 21:30 A ja to chyba zaraz spac pojde... Bo dzisiaj wstalam przed 6...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Ach, dziewczyny:))) IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 20.09.02, 21:35 Kaska Ty sie nie przejmuj, ja codziennie wstaje przed szosta i nawet mie sie wydaji, ze to w ogole nie ma sensu sobie robic apetytu na spanie. Do rana tak blisko, ze sie w ogole nie oplaca klasc spac. Ja jutro znowu metrem do szkoly, tym razem polskiej (sie mie miendzynarodowych szkol zachcialo, a ja goopia o ja walnieta w czaszke zaraz po urodzeniu, o ja stracona o ja przegrana, o ja ediontka jedna) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Ach, dziewczyny:))) IP: *.ewave.at 20.09.02, 21:36 kasiulek napisała: > A ja to chyba zaraz spac pojde... Bo dzisiaj wstalam przed 6...:((( A to soie odpocznij i pamietaj, ze czekam tu na Ciebie.Ty,Kaska!...przyznaj sie...ale to juz sa prywatne podejrzenia...zajrzyj jutro na poczte.-) Swoja droga bylam przed chwila po faje w trafiku i dowiedzialam sie od jednego takiego przez komorke...kurcze...dziewczyny...czy mozna zakochac sie na podstawie foto i kompa?????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Ach, dziewczyny:))) IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 20.09.02, 21:39 Gość portalu: Vika napisał(a): >...kurcze...dziewczyny...czy mozna zakochac sie na > podstawie foto i kompa?????????????????????????? Mozna mozna zapewniam Cie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Taaaa,wszyscy siedza sobie na weekendzie... IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 20.09.02, 21:32 Ty, ale ja to juz na forumie pare razy czytalam. MY, CZYTELNIKI DOMAGAMY SIE Z APSOLUTNOM POWAGOM DALSZYCH ODCINKOW bo to cienkie bedzie takie jak to wydzasz, to w metrze w obie strony przeczytam i jeszcze mi czasu zostanie na obejrzenie wspolbiesiadnikow podrozy. Ty wiesz, ze ja teraz codziennie jezdze osmioma pociagami metra? Albo czasem nawet dziesiecioma? Łojezujezu za co ja tak mam??? Nieszczesc tyle jeszcze jednego brakowalo na tym swiecie? I akurat na mnie pasc to musialo? Łojezujezu.... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Renia!przestan wyc!to i tak nie pomoze... IP: *.ewave.at 20.09.02, 21:42 Nie jestem egoistka i Ci powiem ,ze tysiace osob tak ma:-(Tu tez. lepiej zajmijmy sie babskimi sprawami...patrz moj poprzedni post...Hmmmmm-Jeden madry czlowiek powiedzial:mysle wiec jestem...aja za duzo mysle o...ojesujesu...moj chlop jest w solidnym niebezpieczenstwie a ja nigdy nie mialam ciagot q..... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Oooooo, fajnie:)))) 20.09.02, 21:44 Vika napisala do mnie?:))) Ale git! Aha, powiem Wam jeszcze, ze zimno tu u mnie jak diabli!!! Renia, a u Ciebie cieplutko jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Oooooo, fajnie:)))) IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 20.09.02, 21:48 Kasia, zimno u mnie wieczorami, w dzien poty sie leja. Vika, w jakim niebezpieczenstwie ten twoj maz i jakich ciagot ty nie masz? Jasniej prosze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Oooooo, fajnie:)))) IP: *.ewave.at 20.09.02, 21:53 Gość portalu: renia napisał(a): > Kasia, zimno u mnie wieczorami, w dzien poty sie leja. Vika, w jakim > niebezpieczenstwie ten twoj maz i jakich ciagot ty nie masz? Jasniej prosze :) > No przeciez jasno sie pytam:Dziewczyny,czy mozna sie zakochac na podstawie fotografii,telefonow i kompa... A na q zaczyna sie popularne okreslenie zony podczas gdy rzuca mezusia dla innego... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: Oooooo, fajnie:)))) 20.09.02, 21:55 Gość portalu: Vika napisał(a): > No przeciez jasno sie pytam:Dziewczyny,czy mozna sie zakochac na podstawie > fotografii,telefonow i kompa... A pewnie, ze mozna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Oooooo, fajnie:)))) IP: *.ewave.at 20.09.02, 21:48 kasiulek napisała: > Vika napisala do mnie?:))) > Ale git! > Aha, powiem Wam jeszcze, ze zimno tu u mnie jak diabli!!! > Renia, a u Ciebie cieplutko jeszcze? przysiegam, ze napisze w nocy.Teraz nie moge bo siedza mi nad glowa a mam sprawe, ktora nie cierpi publiki.No i pare pytan. Jak jutro?Napisalas, ze o 6 wstajesz...Co tez idziesz do roboty? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Nieeeee, dzisiaj wstalam o 6:))) 20.09.02, 21:52 A jutro spie do oporu:))) W niedzielke tez, ale oczywiscie i jutro i w niedziele bede tutaj! A na maila czekam i odpisze!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Kasia!!!!!Renia!!!!! IP: *.ewave.at 20.09.02, 22:14 kasiulek napisała: > A jutro spie do oporu:))) > W niedzielke tez, ale oczywiscie i jutro i w niedziele bede tutaj! > > A na maila czekam i odpisze!:)))) Nie wiem o ktorej pojde dzisiaj spac.Qrcze pieczone...siedza i blokuja mi kompa z poczta.malpy,cholery,lobuzy...zostawili mi kompa firmowego a polprywatny okupuja-sieroty po gestapowcach pieprzone...Wiem...ja ich zabije...:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Vika!!! IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 20.09.02, 22:57 Nie przejmuj sie, ja w ogole nie zamierzam spac, zaraz biore sie do sprzatania chaty zeby jutro jak wroce ze szkoly walnac sie do wyra... ja tak mam w nocy dobrze funkcjomuje, cale zycie taka odwrotna jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Mirelkaaaaaaaaaa!!!!Ty sie nie przemeczaj. IP: *.ewave.at 20.09.02, 23:06 lenie maja w zyciu lepiej!Mowie Ci!A co Ty robisz w tej szkole? A moze pogadamy w nocy na priwa.chcesz to pisz na bpietrzak@bitwork.at niedlugo i tak zmienie adres.Jak nawiazemy prywatna korespondencje to sie dowiesz ciekawostek, ze hoho a moze i jeszcze HOOOO! Nie zartuje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: mam cie!!! czesc :))))))))) IP: *.ewave.at 20.09.02, 23:29 kwik napisała: > jestes tutaj jeszcze chwile? > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: mam cie!!! czesc :))))))))) 20.09.02, 23:31 po ciemaku troche trudno:))))))))) co tam ciekawego? tesknisz za mna troche? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: mam cie!!! czesc :))))))))) IP: *.ewave.at 20.09.02, 23:36 kwik napisała: > po ciemaku troche trudno:))))))))) > co tam ciekawego? tesknisz za mna troche? :))))))) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: mam cie!!! czesc :))))))))) 20.09.02, 23:40 powrot - jeszcze nie wiem. jest coraz ciekawiej :)) mazurskie strefy ciszy mam obcykane wszerz i wzdluz:) a teraz czas juz na mnie. pozdrawiam, sciskam i do uslyszenia za jakis czas. wkrotce. ps. twoja wrozba nt. romansu sprawdzila sie. szczegoly wkrotce :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Renia!!!!!Zapomnialam....... IP: *.ewave.at 20.09.02, 22:00 Gość portalu: Vika napisał(a): > kasiulek napisała: > > > Vika napisala do mnie?:))) > > Ale git! > > Aha, powiem Wam jeszcze, ze zimno tu u mnie jak diabli!!! > > Renia, a u Ciebie cieplutko jeszcze? > > przysiegam, ze napisze w nocy.Teraz nie moge bo siedza mi nad glowa a mam > sprawe, ktora nie cierpi publiki.No i pare pytan. > Jak jutro?Napisalas, ze o 6 wstajesz...Co tez idziesz do roboty? Ci napisac,ze jak chcecie to dalsze odcinki beda na forum.Ok.Ale tylko te,ktore juz sa na forum.Bede je sygnowac litera V przed tytulem calosciHOTEL SPOD CIEMNEJ GWIAZDY.zabiore sie za to do dzisiaj w nocy lub niedzieli.Jutro mam za duzo roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Vika IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 20.09.02, 23:46 Dobra Vika, napisze priva, ale dopiero jutro, jak sie zbiore, ja nie tak latwo rzucam sie na privy, jakos nie wiem.... nie chce sie wiazac uczuciowo, a wydaje mi sie, ze priv to juz pierwszy krok do emocjonalnej wiezi... O ile oczywiscie nie jest taki jak pamela do pameli zapodaje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Reniu! IP: *.ewave.at 21.09.02, 00:09 Gość portalu: renia napisał(a): > Dobra Vika, napisze priva, ale dopiero jutro, jak sie zbiore, ja nie tak latwo > rzucam sie na privy, jakos nie wiem.... nie chce sie wiazac uczuciowo, a wydaje > > mi sie, ze priv to juz pierwszy krok do emocjonalnej wiezi... O ile oczywiscie > nie jest taki jak pamela do pameli zapodaje ;) Masz absolutna racje.Teraz sobie moge pozwolic na ujawnianie tutaj mojego adresu,bo juz i tak popelnilam ten naiwny blad kilka razy dawniej.Wyobraz sobie,ze zyskalam tym sposobem mnostwo przyjaciol,z tego forum,ktorzy w lot pojeli sytuacje...opisze Ci pozniej o co chodzilo.W kazdym razie to nie ja wykonczylam kilku forumowiczow,w sensie tym,ze calkowicie zrezygnowali z forum.Zrobil to ktos,kto dzieki kilku madrym forumowiczom"beknal"za rozsylanie wirusow,glupie i obrazliwe posty,uzywanie cudzych nickow itd...ta osoba siedziala dluzszy czas cicho.Teraz znowu bruzdzi.Co innego jesli sie kogos obrazi przypadkiem,co innego jesli sie takie rzeczy robi ze szczeniackich wyglupow czy naiwnosci lub zlosliwie.No ale na takie typki rady nie ma.Chcesz to Ci napisze szerzej cos na ten temat.Piszesz o zaangazowaniu emocjonalnym...A wiesz,ze kilka osob stad to juz naprawde fajni i oddani przyjaciele.Mimo,ze nie wszyscy sie znamy osobiscie?I to jest bardzo sympatyczne.Zwlaszcza jesli tak jak Ty czy ja nie mamy zbyt wielkiego zaufania do obcego badz co badz srodowiska.Chcesz to napisz.jesli wolisz utrzymac dystans-rozumiem i nie nalegam.Wiedz,ze cie lubie bo...zaliczasz sie do starej sprawdzonej forumowej bandy.A to sa ludzie z klasa.Czy juz wiesz kogo mam na mysli?Tak,tak...nawet tych z ktorymi nie koniecznie sie trzeba zgadzac we wszystkim.-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja dobrze Vika, to wysylam Ci maila 21.09.02, 00:17 ...ale dzis tylko takiego na pol sekundy, bo napradwde nie mam glowy do korespondowania o tej porze. Zaintrygowalas mnie cokolwiek, dlatego pisze, zebys miala moj adres i mogla opisac te cuda na kilju, bo nie wiem o co chodzi. No to do jutra, ja juz chyba sie zmyje. pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika To dobranoc.-) IP: *.ewave.at 21.09.02, 00:32 Ok!Zaraz zabije mojego sierote po nazistach bo siedzi i gra w durne gry a ja sie mecze na sluzbowym...o Qrcze opiezone usmazone...juz ja mu zycie uprzyjemnie....czekaj glabie od brukselki-to bylo do niego-kasztana spod znaku hajdera i jego parszywej zgrai....No patrzcie ludzie jakie uparte bydle!!!!!! czy on sobie nie moze grac na tym kompie????I jeszcze sie smeje,palant...>:-(( Wrrrrrrrr... No to Ci dobrej nocy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwik Re: To dobranoc.-) IP: 62.233.218.* 21.09.02, 01:06 noc sie dopiero rozpoczyna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Kwiczus!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 21.09.02, 02:21 Jestes jeszcze?????Smaruje list do Kaski a jak chcesz to do Ciebie tez nabazgrze ale pod warunkiem, ze mi nie kazesz uwazac na byki:-))))))))))) Obrazilam sie smiertelnie na ortografie... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik vikus 21.09.02, 02:24 smaruj, smaruj, jestem jeszcze dluggggggggggggooooooooooooooooooooo:))) Odpowiedz Link Zgłoś