sandrus84 15.08.06, 21:17 Pozdrowienia z zalanych słonkiem Włoch :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewab2507 Re: Z Italii :)) 16.08.06, 14:15 wątroba mi się przewróciła z zazdrości, więc pewnie obecnie jestem koloru zielonego lub coś koło tego... a tak naprawdę, to uwielbiam Włochy. pozdrawiam również :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
willow25 Re: Z Italii :)) 16.08.06, 21:14 boooze!ja tez jestem zielona z zazdrosci!znam b.dobrze włoski bylam 3 razy i moze jeszcze wroce,ale tesknie za tymi klimatami! Odpowiedz Link Zgłoś
moim_zdaniem Re: Z Italii :)) 16.08.06, 22:48 Bardzo dziekujemy za pozdrowienia. Jednak ja Ci nie zazdroszcze, wrocilam z Wloch w ten weekend, to byla wycieczka o jakiej marzylam od lat i niestety... wielkie roczarowanie: wszedzie brudno, okropne poobdzierane domy, ciasno.. Nie o tym marzylam i nie tak sobie wyobrazalam Wlochy. Do tego jeszcze trafilam na okropny deszcz, wiec siedzialam w pizzerii nad Adriatykiem patrzac na kaluze wody i lapiac depreche. Byc moze jeszcze tam kiedys pojade, bo uwielbiam sluchac chociazby wloskiego, moze tym razem pojade do Mediolanu albo Rzymu, tam jest podobno czysciutko itp. W kazdym razie udanego urlopu!:) Odpowiedz Link Zgłoś
deelaylah Z Rzymu :)) 17.08.06, 09:03 moim_zdaniem napisała: > Byc moze jeszcze tam kiedys pojade, bo uwielbiam sluchac chociazby wloskiego, > moze tym razem pojade do Mediolanu albo Rzymu, tam jest podobno czysciutko itp. > Coz, jesli szukasz czystosci i porzadku, to raczej do Rzymu nie przyjezdzaj... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Z Italii :)) 16.08.06, 23:21 a ja własnie wrociłem z zakopca chyba cała polska tam zjechała Odpowiedz Link Zgłoś