marzek2 19.04.04, 16:13 Dziewczyny kochane, pamiętajcie o mnie, jadę za chwilkę z mężem do gina - zaczęłam plamić... Poprzednio było tak samo, ale tym razem brałam od razu Duphaston... pamiętajcie proszę, dam znać, co powiedziała lekarka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isma Re: BARDZO PROSZĘ O MODLITWĘ!!! 19.04.04, 16:19 Marzek, bedzie dobrze. Bede dzwonic wieczorem, jesli moge. Odpowiedz Link
przeciwcialo Re: BARDZO PROSZĘ O MODLITWĘ!!! 19.04.04, 16:23 Marzek trzymaj się! Będzie dobrze. Być może to tylko poronna miesiączka( plamienie występuje w termine w którym powinna być miesiączka). Trzymam kciuki. Będzie dobrze. Ela. Odpowiedz Link
fumag Re: BARDZO PROSZĘ O MODLITWĘ!!! 19.04.04, 16:25 Będę pamiętać w modlitwie. Trzymaj się. Odpowiedz Link
wojtek_tata Re: BARDZO PROSZĘ O MODLITWĘ!!! 19.04.04, 16:48 Jestem. Napisz, jak wrócisz. Wojtek Odpowiedz Link
unruzanka Re: BARDZO PROSZĘ O MODLITWĘ!!! 19.04.04, 17:20 Pamiętam o Tobie w modlitwie... Ania i Ola (22.01.2004) Odpowiedz Link
marzek2 Re: BARDZO PROSZĘ O MODLITWĘ!!! 19.04.04, 17:49 Ok już jestem... więc tak: kropka jest! w odpowiednim miejscu! Być może będę musiała brać dodatkowo zastrzyki z progesteronem (zrobiłam sobie badanie na jego poziom, wyniki jutro i to zadecyduje o zastrzykach). Widocznie nasze dzieci tak mają... bo z każdym mieliśmy na początku takie przejścia... Dzięki, że jesteście i że można na Was liczyć, to naprawdę coś szczególnego. Odpowiedz Link
jan33 Re: BARDZO PROSZĘ O MODLITWĘ!!! 19.04.04, 18:12 No to dbaj o siebie i o malenstwo. jan33 Odpowiedz Link
ashan Re: BARDZO PROSZĘ O MODLITWĘ!!! 19.04.04, 18:36 No to pięknie )))) Dbajcie o siebie . Nie zapomnę o Was w modlitwie pozdrawiam a. Odpowiedz Link
sion2 Re: dołączam się do modlitwy 19.04.04, 18:52 ..... i mam nadzieję, ze niedługo odezwę sie na priv. pozdrawiam całą Rodzinkę Odpowiedz Link
elwinga Re: BARDZO PROSZĘ O MODLITWĘ!!! 19.04.04, 19:22 Cieszę się, że wszystko w porządku. Trzymam kciuki. Odpowiedz Link
aetas Re: BARDZO PROSZĘ O MODLITWĘ!!! 19.04.04, 20:43 Marzek,też pamiętam o Was. Pozdrowienia Z modlitwą gosia Odpowiedz Link
marzek2 Re: BARDZO PROSZĘ O MODLITWĘ!!! 21.04.04, 11:47 Kochani! Musze lezec plackiem do odwolania, dzis znowu plamienie, mimo branych lekow i zastrzyku. POcieszam sie, ze przy dziewczynkach tez tak bylo i wszytko potem bylo ok. Wierze, ze Bog i tym razem podtrzyma moje dziecko. Pamietajcie o mnie i o dzidziusiu. marzek Odpowiedz Link
sion2 Re: BARDZO PROSZĘ O MODLITWĘ!!! 21.04.04, 11:49 Tak jest - obiecuję modlitwę! I przy okazji polecam wszystkim moją kochaną 80 letnia ciocię, która nam sie wczoraj przewróciła i okrutnie potłukła i złamała bark... Odpowiedz Link